Baby basics

Baby, Baby basics

Baby op komst? Vier tips om geld te besparen

Is er een kleintje op komst? Van harte gefeliciteerd! Het is heerlijk om met zorg een kamertje in te richten en de eerste kleine kleertjes te kopen. Maar zodra je spullen begint aan te schaffen voor je baby merk je ook dat kinderen best een dure ‘hobby’ zijn. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) heeft op hun site vier kostenposten op een rijtje gezet en ik heb daar 4 tips aan toegevoegd om geld te besparen: Lees verder

 
Baby, Baby basics, Zwanger

8 zaken om te regelen na de geboorte van je kind

De geboorte van je kind hoort een feestje te zijn, en hopelijk zit jij dan lekker op je roze wolk! Toch zijn er ook praktische zaken die kort of iets langer na de geboorte van je kindje geregeld moeten worden. We zetten 8 zaken op een rij die je moet regelen met misschien wat tips waar je nog niet aan had gedacht. Voor op je to-do lijstje!

Lees verder

 
Baby basics, Mama, Reviews

Review: Cortina Roots moederfiets

Naar aanleiding van mijn eigen zoektocht schreef ik eerder deze week een blog waar je op kunt letten bij de aanschaf van een moederfiets. Een rondrit langs diverse fietsenzaken en een aantal proefritjes verder heb ik er één gevonden die ik mooi vind en die aan mijn checklist voldoet. Als verrassing kreeg ik ‘m cadeau voor Moederdag! Wat een lief kind heb ik toch. 😉

Wil je weten welke fiets heb ik gekozen? Komt ie!

Lees verder

 
Baby basics, Mama

Moederfiets kopen: Waar moet je op letten?

De hele winter heb ik al uitgekeken naar het moment dat ik samen met mijn zoontje fietstochtjes kan gaan maken. De zon op onze bol en zwaaien naar de lammetjes in de wei. Fietsen met je kind kan op het moment dat ie goed zelfstandig kan zitten en dat kan hij inmiddels, dus het is zo ver! Helaas is mijn trouwe stadsbrekkie, een roestende en krakende omafiets, niet echt veilig en geschikt voor het vervoer van een kind. Dus ik moest een moederfiets, met aangepast stuur en alles.

Ik ben in de wereld van de moederfiets en mamafiets gedoken: wat een keuzes! Ik heb de belangrijkste punten waar je op moet letten bij de aanschaf voor je op een rij gezet.

Lees verder