Lifestyle, Mama

Binnenkort in de bioscoop: Bad Moms

Of je nou voetbalmoeder bent, werkende moeder, thuisblijfmoeder, glutenvrije cakebakkende moeder, loedermoeder, deze film moeten we allemaal maar eens gaan zien geloof ik. En dan het liefst samen, hard lachen en elkaar daarna nooit meer bekritiseren. ūüôā¬†De comedy¬†Bad Moms gaat over Amy (gespeeld door Mila Kunis), die een perfect leventje leidt: ze heeft een prachtig huis, 2 schatten van kinderen, ze werkt, sport, haar kinderen doen het goed op schoolen ze is ook nog eens actief in de PTA, wat in Nederland¬†de oudercommissie heet. Maar zo perfect is Amy’s leven eigenlijk niet.

Bad Moms

Amy¬†is overspannen en wil graag overpresteren. Ze is simpelweg uitgeput en staat op het randje van instorten.¬†Opeens is ze klaar met alle zogenaamde ‘regeltjes’ van de perfecte moeders. De¬†dieetregels voor traktaties, de verplichte saaie vergaderingen voor de PTA en het overpresteren van je kids. Samen met een bevriende thuisblijfmoeder en een single moeder slaat Amy¬†de handen ineen en richten ze het clubje ‘Bad Moms’ op. Onder het motto ‘Weg met die onmogelijke standaarden waar je aan moet voldoen, tijd om de regels aan je laars te lappen en te feesten’ gooit ze alle remmen los. Daarmee botst Amy¬†met de ‘queen bee’ van de perfecte moeders, Gwendolyn (gespeeld door Christina Applegate) . Die is vastbesloten om Amy het leven zuur te maken.

Bekijk hier de offici√ęle trailer van Bad Moms:

Bad Moms in Nederland in de bioscoop

Bad Moms is van¬†de makers van The Hangover en het¬†kan niet anders of deze hilarische film wordt weer een hit. En hoewel het lekker over-the-top is kan iedereen zich vast wel een klein beetje herkennen in het rebelse schoppen tegen de ‘gevestigde orde’. Omdat we het allemaal graag op onze eigen manier willen doen.¬†Toch?

Ik wil ‘m zeker gaan zien in ieder geval! Naast Mila Kunis en Christina Applegate spelen ook Jada Pinkett-Smith en Kristen Bell rollen in deze film.¬†Bad Moms draait vanaf 11 augustus in Nederland in de bioscoop.

 

Bad Moms film poster

www.facebook.com/BadMoms

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

1 Reactie

  • Avatar
    Reageer Vlijtig Liesje juli 5, 2016 at 11:15

    Ik kijk ook uit naar deze film.

  • Plaats een reactie