Kinderuitjes, Tips

Bioscoopfilm Masha en de Beer + WINACTIE

De filmpjes van Masha en de Beer, die zijn inmiddels wel bekend bij elke ouder van een peuter of kleuter, toch? Over het kleine brutale meisje Masha waar alle dieren uit het bos het liefst voor op de vlucht slaan. En die goedzak van een Beer die elke keer met haar opgescheept zit. Masha en de Beer bekijken op groot scherm? Dat kan! De enorm populaire serie heeft nu een eigen bioscoopfilm.

Masha en de Beer: naar de bioscoop

De bioscoopfilm Masha en de Beer draait vanaf 25 januari in de Nederlandse bioscopen. Blogger Rianne ging er onlangs al naartoe samen met haar peuter. De bioscoopfilm van de populaire serie is een compilatie van niet eerder vertoonde filmpjes. Dat klinkt goed. Een aantal korte verhaaltjes achter elkaar in plaats van één lange film, dat lijkt me goed te doen voor peuters en kleuters die doorgaans een korte concentratiespanne hebben. De hoofdrolspelers van de film zijn natuurlijk het kleine drukke meisje Masha en de vrolijke aardige beer die op zijn rust is gesteld. Die twee beleven keer op keer nieuwe avonturen.

De animatieserie die in Nederland op Z@pp wordt uitgezonden is van van de Russische makelij (Animaccord Animation Studio) en is een wereldwijd succes. De Masha en de Beer serie wordt in meer dan 50 landen uitgezonden en op YouTube zijn de filmpjes al meer dan 585 miljoen keer bekeken.

Kleuterbios

Masha en de Beer is te bekijken in bioscopen door heel Nederland in de ‘kleuterbios’. Diverse bioscopen hebben tegenwoordig een kleuterbios, een speciale filmvertoning voor peuters en kleuters. Dat betekent dat het geluid wat zachter staat en dat de lampen in de zaal zachtjes aan staan. Daarnaast zit er meestal wat drinken en popcorn bij de prijs van het bioscoopkaartje inbegrepen. Bij de Pathé kleuterbios krijgt ieder kind na de film zelfs een heus diploma!

Wil je kans maken op tickets voor de bioscoopfilm Masha en de Beer? Doe dan mee met onze winactie en lees gauw verder!

Bekijk hier de trailer:

Winactie bioscoopfilm Masha en de Beer

Van Dutch Filmworks mogen we twee toffe Masha en de Beer pakkettenverloten. In het pakket zitten 4 tickets en een Masha en de Beer voorleesboek. Wil jij kans maken op 1 van de 2 Masha en de Beer pakketten? Laat dan een reactie achter onder dit blog of op onze Facebookpagina.

Meedoen kan tot en met zondag 12 februari 00:00 uur. Aanstaande maandag 13 februari maken we de winnaars bekend via Facebook. Houd onze pagina dus in de gaten!

In samenwerking met Dutch Filmworks. 

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

14 Reacties

 • Avatar
  Reageer Astrid Vermeer februari 10, 2017 at 22:09

  Oh wat leuk! Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje Abbey. Ze kijkt en speelt erg graag met Masha en de beer.
  Ze zal het helemaal geweldig vinden om samen met mama naar de bioscoop te gaan!

  Groetjes Astrid

 • Avatar
  Reageer mariska februari 11, 2017 at 08:47

  ik zou graag willen gaan met mijn kleinzoon van drie, hij houd van masha en de beer, zijn verjaardagsfeest moest ook helemaal in het masha thema en hij wilde alleen maar masha kadootjes. een grote kleine fan

 • Avatar
  Reageer Linda Smeets februari 11, 2017 at 19:05

  Wat leuk! Onze kleine meid is binnenkort jarig en dit zou dan een enorm leuk verjaardagskado zijn! Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Avatar
  Reageer karin februari 12, 2017 at 22:00

  Colin (4jr) en z’n nichtje Rosalie (5jr) doen graag mee met de actie! Ik ben hoogzwanger (8mnd+) en een bioscoop is een van de weinige uitjes die me nog goed afgaan. Het vierde kaartje is voor mijn man, want die houdt zo van popcorn.

  Gr Karin, Clement, Colin en Rosalie

 • Avatar
  Reageer Mireille februari 12, 2017 at 22:07

  Jaaa Pleun is ook fan van drukke Masha! Ik doe mee 🙂

 • Avatar
  Reageer Madelon Brouwer februari 12, 2017 at 22:19

  Oh gaaf mn dochtertje heeft alles op Netflix al 1433348723x gekeken, grote fan dus! (En mama stiekem ook)

 • Avatar
  Reageer Madelon boer februari 12, 2017 at 22:29

  Leuk hoor ik zou heel graag met Sophietje gaan

 • Avatar
  Reageer Linda Raaijmakers februari 12, 2017 at 22:47

  heel graag om gezellig met onze tweeling Eva & Lucas te gaan 😀

 • Avatar
  Reageer Danielle februari 12, 2017 at 22:52

  Jaaa super leuk!! Hier nog nooit met het gezinnetje naar de bios geweest omdat ik nog geen enkele film geschikt vond voor beide kinderen. Masha en de Beer is dat wel, dus winnen zou super zijn!

 • Avatar
  Reageer Maaike Stet februari 12, 2017 at 23:01

  Leuk! Ik maak ook graag kan voor mijn dochtertje Joia! Kunnen we gezellig samen ons allereerste bioscoop uitje samen doen en gelijk een vriendinnetje meenemen.

 • Avatar
  Reageer Carmen februari 13, 2017 at 00:17

  Mijn zoontje van 2.5 is al 2x naar de kleuterklas geweest, erg leuk georganiseerd. We zouden nu graag met zijn 3en gaan, wij ouders vinden Mascha ook erg grappig om naar te kijken

 • Avatar
  Reageer Xenia februari 13, 2017 at 08:28

  Supe leuk! Ik doe graag mee om samen met mijn zoontje hier naar toe te gaan. We hadden al afgesproken om te gaan op zijn verjaardag . Hoe leuk zou het zijn om dit met gewonnen kaartjes doen

 • Avatar
  Reageer Marieke Klein februari 13, 2017 at 10:49

  Deze zou ik heel erg graag willen willen voor mijn zoontje en dochtertje! En stiekem vinden mijn vriend en ik Mascha en de beer ook te grappig :):)

 • Plaats een reactie