Fotografie

Fotografie, Zwanger

Leuke manieren om je zwangerschap aan te kondigen

Als je erachter komt dat je zwanger bent, wil je dat mooie nieuws (na een tijdje) graag met de buitenwereld delen! Waarschijnlijk eerst met naaste familie en vrienden, en later met de ‘kring’ daarbuiten. Een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen, of het nu alleen voor familie is of op social media, is via een gave foto! Een tijdje geleden was ik zelf op zoek naar inspiratie op Pinterest, en kwam daarbij wat ontzettend leuke voorbeelden tegen als zwangerschap aankondiging: Lees verder

 
Baby, Foto's, Fotografie, Kinderen

5 x inspiratie voor sfeervolle kerstfoto’s

Voordat ik moeder werd was er één ding wat ik me had voorgenomen om nooit te gaan zullen doen: een foto van mijn kind gebruiken voor een kerstkaart. Want wie zit daar nou op te wachten? Maar je raadt het al…  Toen mijn dochters eerste kerst naderde kwam mijn mamarazzi-hart naar boven en wilde ik heel graag een mooie kerstfoto van haar maken. En toen die foto best aardig uitpakte kon ik het niet laten om hem toch voor een kerstkaart te gebruiken, zij het alleen voor zeer naaste familie. Shame on me, haha!

Ondertussen nadert kerst weer en ook nu wil ik graag weer een foto van haar maken. Niet perse voor een kerstkaart, maar gewoon voor later als mooi aandenken. Op zoek naar inspiratie kwam ik op Pinterest een paar leuke kerstfoto’s tegen die ik graag met jullie wil delen:
Lees verder