Baby, Eten, Reviews

Review: Sack ’n Seat – maakt van elke stoel een kinderstoel     

Ben je voor de zoveelste keer in een restaurant waar de kinderstoelen stuk zijn of te vies om aan te raken?  Ga je op familiebezoek of bij vrienden langs waar geen kinderstoel beschikbaar is? Of heb je een hoge tafel waar je geen geschikte kinderstoel bij kunt vinden? Lees snel verder voor de ideale oplossing!

Thuis hebben we een hoge eettafel waardoor we eigenlijk nooit met z’n alleen aan de eettafel eten. Dat vond ik uiteraard altijd wel jammer maar ik wist niet beter. Op vakantie stond een lage eettafel en konden we allemaal aan dezelfde tafel eten. Dat vond ik zo gezellig en eenmaal thuis miste ik dat zo erg. Ik ben vrijwel direct na thuiskomst op internet gaan zoeken. Eerst naar hoge kinderstoelen. Die zijn schaars, ontdekte ik al snel. En als je ze al kunt vinden zijn ze behoorlijk aan de prijs. Zelfs tweedehands vond ik ze nog te duur en vaak is er dan wel iets mee aan de hand. Gescheurde zitting, verkleurde poot, dat soort dingen.Instructie Sack'n Seat

 

Daarom ben ik verder gaan zoeken en op verschillende fora hadden dames het over de Sack ’n Seat. Mijn interesse was gewekt en na wat onderzoek heb ik ‘m besteld. Toen mijn pakketje arriveerde kon ik niet wachten met uitproberen. Met de bijgeleverde handleiding was dit zo gepiept en kon ik mijn dochter erin zetten. Hoe werkt het? Je vouwt de zak uit, hangt hem over de stoel en klikt hem, met je kleintje erin, vast aan de stoel, makkelijker kan bijna niet.

Mijn dochter zat aan tafel alsof ze op een troon zat. Vol trots dat ze aan de grote-mensen-tafel mocht zitten.
Sack n Seat blauw

De Sack ’n Seat is een handig en veilig kinderzitje dat aan vrijwel  elke stoel bevestigd kan worden. Hij is supercompact en past ideaal in je handtas of luiertas! In een handomdraai heb je een veilig zitje voor je kind. Bovendien kun je de hoes in de wasmachine wassen en zit het opbergzakje vast aan de hoes zodat je die niet kwijt kunt raken.

Wat mij betreft is de Sack ’n Seat een waardevolle toevoeging aan de baby-uitzet en de ideale oplossing voor de eerder genoemde problemen.  Hij is te gebruiken voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten tot 16 kilo en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

2 Reacties

 • Avatar
  Reageer Karin de Zwaan september 16, 2015 at 20:39

  hee wat handig! Wij hebben een houten kinderstoel gekocht en er houten blokken onder geschroefd om hem op te hogen 🙂

 • Avatar
  Reageer Mireille oktober 11, 2015 at 13:15

  Superhandig inderdaad! Wij nemen hem straks ook mee op vakantie voor onze dochter van bijna 1,5 🙂 Geweldig al die uitvindingen!

 • Plaats een reactie