Een echte ‘Soy Latte’ met Alpro Soya Mild.
Reviews

Testers gezocht voor Alpro Soya Mild

Onlangs viel mijn oog op een nieuw product van Alpro: Alpro Soya Mild, een sojadrink met een mildere smaak dan de ‘normale’ soorten sojadrink en ook nog eens heel veelzijdig te gebruiken. Ik testte het zelf uit en het leuke is: Alpro zoekt nog meer testers. Lees gauw verder!

Veelzijdig

Je kunt Alpro Soya Mild op veel manieren gebruiken: als ontbijt met fruit en granen bijvoorbeeld of als vervanging van een glas melk bij je boterham. Ik heb het zelf gebruikt in mijn koffie, zoals ik die het liefst drink: een klein beetje koffie en een grote plens ‘melk’. De sojadrink is ook heel lekker als basis voor smoothies, daar kun je echt eindeloos mee variëren. Mijn favoriet is met banaan, aardbei, een paar ijsklontjes en een scheut sojadrink.

Verrassend vind ik dat je Alpro Soya Mild ook in warme gerechten kunt gebruiken als een gezond alternatief voor bijvoorbeeld room. Ik vond een aantal supermakkelijke recepten met sojadrink, waaronder een quiche met venkel en zongedroogde tomaatjes en yummy cupcakes. Meer informatie over Alpro Soya Mild, onder andere over de voedingswaarden en hoe je het kunt gebruiken vind je op de site van Alpro.

Testers gezocht

Wil jij zelf uitproberen hoe Alpro Sojadrink Mild smaakt en wat je er allemaal mee kunt maken? Meld je dan hier aan en ervaar het zelf!

Alpro Soya Mild in het kort

 • 100% plantaardig
 • Het is voedzaam en een bron van soja-eiwitten
 • Lichtverteerbaar, want van nature lactosevrij. Vrij van gluten.
 • Van nature arm aan verzadigde vetten
 • Veelzijdig: te gebruiken als koude ‘melk’ en in warme gerechten

 

 

*Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

1 Reactie

 • Avatar
  Reageer Vlijtig Liesje oktober 2, 2015 at 10:24

  Het klinkt wel lekker als ik het zo lees. Ik houd zelf niet zo van melk.

 • Plaats een reactie