Kinderuitjes

Zapp Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas

Natuurlijk leven we toe naar pakjesavond op 5 december, maar voor die tijd kun je samen met Sinterklaas en zijn Pieten al een feestje vieren! Op zaterdag 26 en zondag 27 november komt de goedheiligman naar de Jaarbeurs in Utrecht voor het Zapp Sinterklaasfeest. De enige echte Sinterklaas neemt natuurlijk een heleboel Pieten uit het Sinterklaasjournaal mee, maar er is nog veel meer te zien en te beleven! Tijdens dit familiespektakel zijn er verschillende tekenfilmfiguren en zijn er optredens van onder andere de populaire jongensband B-Brave. 

Naast B-Brave zullen ook Kinderen voor Kinderen en Kisses (van het Junior Songfestival) de Sint toezingen. Voor de kleintjes zijn er Zappelin-vriendjes aanwezig: onder andere Bob de Bouwer, Grote Smurf en Smurfin, Kikker, Buurman & Buurman (dat gaat mijn peuter heel gaaf vinden) en de Teletubbies zijn er. En natuurlijk mag ook Nienke, het gezicht van Zappelin, niet ontbreken.

csm_kvk_23fb939748

csm_kisses_jsf16_0d1b094500-1

 

 

 

 

 

Het Sinterklaasfeest wordt gepresenteerd door Zapp-presentatoren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg. Daarnaast zijn er nog meer ‘Zappers’ aanwezig, zoals Ron Boshardt, maar ook Klokhuis-presentator Pascal Tan en verschillende Spangas-acteurs.

jetske en pepijn zapp sinterklaasfeest

Dat gaat ongetwijfeld een groot feest worden in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!

Wil jij er ook bij zijn? Kijk voor meer informatie over het Zapp Sinterklaasfeest en de kaartverkoop vind je op www.zappsinterklaasfeest.nl Kaarten zijn er al vanaf €10,00.

Uitzending Zapp Sinterklaasfeest op NPO3

Ben je er niet bij of wil je de show nog eens herbeleven, dan kun je de opnames van de Zapp Sinterklaasshow zien op woensdag 30 november om 15.30 uur bij NPO Zapp op 3. De herhalingen zijn op vrijdag 2 december (16.45 uur), zondag 4 december (13.00 uur) en maandag 5 december (16.35 uur) te zien.

Vorige bericht Volgende bericht
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reacties op Facebook

2 Reacties

 • Avatar
  Reageer Vlijtig Liesje november 16, 2016 at 15:33

  Ik vind het leuk dat je schrijft ‘de echte Sinterklaas’. Dat gevoel heb ik ook altijd: er is een echte, en je hebt een aantal nepperds.

  • Avatar
   Reageer Margot november 20, 2016 at 18:34

   Hihi, ja toch? Al mis ik eerlijk gezegd de échte échte, Bram van der Vlugt, nog steeds…

  Plaats een reactie