Nieuw: de MamaLove Zwanger app

Margot - 03-12-2019
mamalove-zwanger-app-foto

Hoera! Er is gezinsuitbreiding bij ons zusje MamaLove.nl: De MamaLove Zwanger App is geboren! In de app vind je alles wat je moet weten over zwanger zijn, de geboorte en hoe je kindje zich per week ontwikkelt. Superleuk en fijn om alle informatie op één plek en binnen handbereik te hebben!

Altijd en overal informatie over jouw zwangerschap

Met de MamaLove Zwanger App lees je in je persoonlijke zwangerschapskalender alles wat je moet weten over je zwangerschap van week tot week. Tips, do's & don'ts en vooral heel veel relevante en leuke informatie: Hoe groot is je baby? Wat zijn de ontwikkelingen van je kindje per week? Wat kun je allemaal verwachten tijdens je zwangerschap en straks bij de geboorte van je kindje?

Wat vind je in MamaLove Zwanger app?

In onze MamaLove - Zwanger App voor iPhone en Android-toestellen vind je het volgende:

  • Alle informatie over je eigen zwangerschap in een persoonlijk zwangerschapskalender;
  • Prachtige foto's van de groei van je kindje van week tot week
  • Nuttige informatie en weetjes over de groei van je baby
  • Relevante artikelen en nieuwtjes van MamaLove.nl

Je zwangerschap van week tot week

mamalove-zwanger-app-1024x607

Als je zwanger bent wil je alles weten: wat je mag eten en wat niet, hoe groot je baby nu is, wat je te wachten staat tijdens de bevalling, welke spullen je in huis moet hebben voor straks. Als je net weet dat je zwanger bent, kun je het misschien nog niet aan iedereen vertellen en kun je ook nergens terecht met vragen misschien. Dan is online informatie vinden over wat je moet weten heel fijn. Op MamaLove.nl vind je per week informatie over de ontwikkelingen van je baby tijdens je zwangerschap. In de zwangerschapskalender van MamaLove vind je ook mooie foto’s van de ontwikkeling van de baby in je buik. In de app heb je altijd die informatie bij de hand als je onderweg bent.

Zo werkt MamaLove Zwanger App:

  1. Download de app op je iPhone of Android-toestel. Maak een nieuw profiel aan met je persoonlijke gegevens;
  2. Vul in of je in verwachting bent en wat je uitgerekende datum is. Afhankelijk van wat je hebt doorgegeven, kom je direct in je persoonlijke zwangerschapskalender. Hier vind je elke week een beschrijving over hoe je baby groeit en zich deze week ontwikkelt;
  3. Ook kun je op ieder moment van de dag in de app lezen wat er met je baby en lichaam gebeurt in deze week van je zwangerschap. Naast de persoonlijke kalender met alle informatie over jouw week in de zwangerschap, is er ook een kalender met álle weken van de zwangerschap. Je ziet hoe groot je baby is en leest handige artikelen die je voorbereiden op de komst van je baby;
  4. In de app onder 'MamaLove' vind je iedere dag een aantal artikelen van onze website gericht op zwangerschap en de geboorte van je kindje. Hiermee willen we je zo goed mogelijk te informeren. Leuk om te lezen en goed als voorbereiding op het aanstaande moederschap.

Fijne zwangerschap!

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners