Matrasbeschermer: Zo bescherm je het matras van je kind tegen bedplassen

Bij veel jonge kinderen komt het een ongelukje in bed wel eens voor. Helaas heeft het matras van je kind er soms behoorlijk wat door te lijden. Ook zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om het matras elke keer professioneel schoon te laten maken of zelfs te...

De overgang naar de zomertijd

Ieder jaar in het laatste weekend van maart vindt de overgang naar de zomertijd plaats. Dit betekent dat midden in de nacht de klok een uur vooruit wordt gezet; om 02:00 uur gaat de klok dan naar 03:00 uur. Dit betekent in theorie dat je een uur 'mist' op zondag, máár...

Zwangerschapsjeuk: oorzaken en oplossingen

Jeuk tijdens de zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door de verhoogde bloedtoevoer naar de huid. Naarmate je zwangerschap vordert, zijn er ook andere dingen die een oorzaak kunnen zijn voor zwangerschapsjeuk. Voor sommige oorzaken is het verstanding om een arts te...

8 veelgestelde vragen over YouTube Kids

YouTube Kids is een app met filmpjes die bedoeld zijn voor kinderen. Deze app is ontwikkeld om veilige en verantwoorde content aan (jonge) kinderen te kunnen bieden. YouTube geeft aan dat kinderen zelf veilig de app kunnen gebruiken om filmpjes te kijken. Tegelijk...

8 tips voor een zwangerschapsshoot

Als je zwanger bent is het mooi om dit vast te leggen en een speciale zwangerschapsshoot te doen. Het wordt een waardevolle herinnering aan je zwangerschap. Wanneer is de beste tijd om een fotoshoot te plannen? En wat kun je het beste aan doen? Dit zijn 8  tips voor...

Als de feestdagen weer voor de deur staan beginnen de meeste vrouwen zich weer te verheugen om op zoek te gaan naar de perfecte outfit voor kerst en oud en nieuw. Maar misschien herken je het wel. De outfit is aangeschaft maar je hebt geen idee hoe je het mooi kan afstylen met mooie sieraden voor de feestdagen en leuke accessoires. Want welke sieraden passen nu het beste bij elkaar en bij de gelegenheid? Lees hier onze tips voor het kiezen van de mooiste sieraden voor de feestdagen!

Goud, zilver of rosé goud

Omdat je meestal niet alle sieraden nieuw hoeft te kopen bij een outfit kan je het beste beginnen met kijken welke kleur sieraden voor de feestdagen je al hebt. Draag je vaak gouden sieraden dan zou je deze dus ook het beste weer kunnen combineren met goud. Draag je vaak rosé gouden sieraden dan kan je weer het beste sieraden kopen met een rosé gouden kleur. Probeer te voorkomen dat je twee kleuren combineert. Zilveren sieraden met gouden sieraden combineren kan soms best vloeken.

Wel of geen printjes

Een basisregel voor het combineren van sieraden bij je outfit is dat je het niet te bont moet maken. Kies bijvoorbeeld een opvallend item met daarnaast rustigere sieraden. Als je een outfit hebt meer (drukke) print ga dan voor simpele sieraden voor de feestdagen.

Een horloge voor kerst

Dameshorloges zijn er te vinden in verschillende soorten en maten. Een mooi horloge is een onmisbare accessoire, vooral tijdens de feestdagen. Een heel goed cadeau-idee voor onder de kerstboom, ook. Sommige vrouwen hebben meerdere horloges zodat deze altijd goed bij de outfit kunnen matchen. Als je geen keuze hebt tussen meerdere horloges in je collectie kan het zijn dat je die ene net niet mooi vindt passen bij je kerstoutfit. Kies daarom een horloge die past bij de uitstraling van je kerstoutfit.

sieraden-kiezen-een-horloge-voor-kerst

Tijdens kerst draag je meestal chique kleding dus als je er dan voor kiest om een nieuw horloge aan te schaffen zou je het beste voor een klassiek dames horloge kunnen gaan. Een Cluse horloge is een goed voorbeeld van een chic horloge dat je bij elke outfit kan matchen en is daarnaast ook zeker een aanwinst voor bij je horloge collectie.

Voorbeelden van chique horloges van Cluse zijn onder andere de ‘Cluse minuit’ en de ‘Cluse la bohème’. Belangrijk is wel dat het horloge prettig aanvoelt om de pols, dus probeer eerst altijd een paar modellen uit voordat je tot aankoop overgaat.

Welke oorbellen doe je in?

Bij de aanschaf van nieuwe oorbellen kijk je zoals eerder genoemd naar de kleuren die je al in je sieradencollectie hebt zodat de oorbellen er ook goed bij gaan passen. Voor de vorm van de oorbel is het belangrijk te kijken naar je gezichtsvorm. Een goede tip hierbij is om oorbellen te kiezen die de tegengestelde vorm van je gezicht hebben. Heb je een vierkant gezicht dat zijn ronde oorbellen erg mooi, maar heb je juist weer een ronde of ovale gezichtsvorm dan passen langwerpige oorringen het best.

Als je meer gaatjes in je oor hebt is het leuk om ringetjes met knopjes te combineren. Begin bij voorkeur met een echte eyecatcher die je daarna afwisselt met rustige minimalistische knopjes en of ringetjes. Ben je meer van de minimalistische sieraden dan is een earcuff een strak, maar stijlvol sieraad in je oor. Een earcuff is een ringetje dat niet door een gaatje gaat in je oor, maar die je om het kraakbeengedeelte van je oor kunt buigen.

sieraden-kiezen-voor-de-feestdagen-kies-een-stijl

Kies de juiste kettingen als sieraden voor de feestdagen

Bij het kopen van een ketting heb je keuze uit verschillende soorten maten, stijlen en kleuren. Om te bepalen voor welke ketting je moet gaan tijdens de feestdagen kan je het beste letten op de halslijn van je top of jurk die je draagt. Bij een coltrui of V-hals is een lange ketting het mooist en bij een ronde hals past een korte ketting of choker weer beter. Ook bij kettingen geldt weer dat je moet opletten welke kleur sieraden je nog meer draagt. Hierop stel je ook weer de kleur van je ketting af.

Kies voor één stijl sieraden voor de feestdagen

Als je je sieraden combineert kijk dan goed naar de stijl van je sieraden voor de feestdagen. Zijn ze klassiek, vintage of juist weer modern en strak? En zijn ze opvallend met felle kleuren en printjes of juist minimalistisch? Zorg ervoor dat je al je sieraden dan in dezelfde stijl draagt.

Dit artikel met tips over de mooiste sieraden voor de feestdagen is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.