Partners

Voor ons mama blog Meervoormamas.nl zijn we altijd op zoek naar interessante partners. Bedrijven en organisaties die mooie en interessante producten en diensten hebben voor onze lezers en daar graag over willen vertellen. Producten en diensten die aansluiten bij de belevingswereld en de interessegebieden van zwangere vrouwen en moeders van jonge kinderen. Hier vind je een overzicht van onze partners:


Autisme Centraal logo

Autisme Centraal

De opleiders van Autisme Centraal zijn deskundig in het werkveld en denken mee over heel wat onderwerpen en uitdagingen. Met verschillende onderwerpen en invalshoeken, maar met dezelfde overeenkomt; samen op weg naar meer autisme vriendelijkheid! Waarbij je vertrouwd wordt gemaakt met de Autisme Centraal Methodiek waar Autisme Centraal voor staat. De methodiek is een houvast, een kader. Met een diep respect voor mensen met autisme en hun directe omgeving.

Voor meer informatie:
www.autismecentraal.com


Boba Autisme Groep

Boba is een landelijk opererende persoonlijke innovatieve GGZ instelling voor ambulante integrale zorg. Praktisch, in de volksmond: doen-zorg.

De medewerkers van Boba nemen gezamenlijk de verantwoording om resultaat gericht te werken aan persoonlijke doelen op maat. Omdat mensen met autisme informatie “anders” verwerken en dat dit naast voordelen helaas ook belangrijke nadelen oplevert.

Het draait om de perfecte match tussen de begeleider en de persoon met autisme.

Voor meer informatie:
www.boba.nl


Best Choice Vitaminespray

Best Choice vitaminesprays

Het is vast heel herkenbaar. Je neemt je voor om je vitamines iedere dag te nemen. De eerste dagen gaat het goed, maar al snel blijft het potje onaangeroerd in de kast staan. Of je kinderen vinden de gummies of kauwtabletten ineens niet meer lekker. Best Choice vitaminespray is een voedingssupplement in een handige sprayvorm, die het makkelijk maakt om dagelijks de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Ook voor kinderen! De vitaminesprays zijn makkelijk te gebruiken door direct in de mond te sprayen. Ze worden direct opgenomen in het mondslijmvlies, wat zorgt voor een betere opname. Er verschillende vitaminesprays, elk met een lekkere fruitsmaak. De vitaminesprays zijn gezoet de natuurlijke zoetstof die ook voorkomt in de vezels van veel soorten groenten en fruit. Xylitol heeft een zoete smaak, is caloriearm en is minder schadelijk voor het gebit dan suiker en andere zoetstoffen.

Spray today, enjoy tomorrow!

Kijk voor alle vitaminesprays:
www.bestchoicevitaminespray.nl


Mocht je meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden van een partnership met Meervoormamas.nl voor jouw merk of je eigen producten of diensten? Neem dan contact met ons op!