6 x Zoete hapjes voor Sinterklaasavond

Het heerlijk avondje is bijna gekomen! En pakjesavond is geen heerlijk avondje zonder zoete lekkernijen. Natuurlijk staan de pepernoten, kruidnootjes en snoepjes op tafel, maar nog leuker is het om ook wat andere zoetigheden te serveren. Deze zes zoete hapjes voor...

5 tips voor kinderkleding voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Dat is een tijd vol cadeautjes, lekker eten, familie, feest en natuurlijk mooie kleren. Om er ook dit jaar iets moois van te maken vind je hieronder vijf tips voor kinderkleding voor de feestdagen. De kinderen zijn waarschijnlijk echt...

Zo organiseer je een magische pakjesavond

Het is weer bijna zo ver, pakjesavond. De goedheiligman is samen met zijn pieten in november weer in ons land gekomen. Dit is de tijd waar elk kind naar uit kijkt. Een avond vol gezelligheid en natuurlijk cadeautjes. Daar maken we natuurlijk graag een leuke en...

8 x Sinterklaas surprise van een schoenendoos

Ben je nog niet toegekomen aan het maken van een Sinterklaassurprise? Geen stress! In dit blog heb ik een aantal leuke surprises verzameld die je lastminute nog kunt maken: Een surprise van een schoenendoos is makkelijk te maken, want die heeft iedereen wel in huis....

Sinterklaas lekkernijen: Dit is het populairste Sint snoepgoed

Heerlijk avondje is gekomen.... Dat geldt niet alleen voor cadeautjes voor het hele gezin en de leukste surprises, maar ook voor heerlijke Sinterklaas lekkernijen. In dit artikel lees je hoe je de pakjesavond helemaal compleet maakt met snoepgoed en Sinterklaas...

Partners en experts

Meervoormamas.nl is het mamablog voor en door jonge moeders. Het is een platform voor iedereen met een kinderwens, zwangere vrouwen, moeders en gezinnen met kinderen.

Met onze informatie, blogs en advertenties willen we zo relevant mogelijk zijn voor onze doelgroep. Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties. We zoeken hierbij partners die graag in contact komen met onze doelgroep en die ook echt meerwaarde kunnen bieden voor ons platform en voor onze doelgroep.

Om de informatie op Meervoormamas.nl informatief en betrouwbaar te maken, werken we ook graag samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Naast de blogs en ervaringsverhalen van onze mamabloggers, delen we informatieve artikelen in samenwerking met deskundigen en professionals. Voor onze informatieve artikelen maken we o.a. gebruik van de kennis van:
– Kinderfysiotherapeut
– Psycholoog
– Verloskundige
– Voedingsdeskundige
– Experts op het gebied van autisme
– Experts op het gebied van veiligheid

Ben jij deskundig op een gebied dat interessant kan zijn voor onze doelgroep en zou je graag kennis willen delen op Meervoormamas.nl? Of heb je een bedrijf met interessante producten voor vrouwen, moeders en gezinnen met kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via partners@meervoormamas.nl.

Hier vind je een overzicht van enkele van onze partners:

autisme-centraal-logo_1344

De opleiders van Autisme Centraal zijn deskundig in het werkveld en denken mee over heel wat onderwerpen en uitdagingen. Met verschillende onderwerpen en invalshoeken, maar met dezelfde overeenkomt; samen op weg naar meer autisme vriendelijkheid! Waarbij je vertrouwd wordt gemaakt met de Autisme Centraal Methodiek waar Autisme Centraal voor staat. De methodiek is een houvast, een kader. Met een diep respect voor mensen met autisme en hun directe omgeving.

Voor meer informatie:
www.autismecentraal.com

boba-utismegroep-logo_1346

Boba is een landelijk opererende persoonlijke innovatieve GGZ instelling voor ambulante integrale zorg. Praktisch, in de volksmond: doen-zorg. De medewerkers van Boba nemen gezamenlijk de verantwoording om resultaat gericht te werken aan persoonlijke doelen op maat. Omdat mensen met autisme informatie “anders” verwerken en dat dit naast voordelen helaas ook belangrijke nadelen oplevert. Het draait om de perfecte match tussen de begeleider en de persoon met autisme.

Voor meer informatie:
www.boba.nl

veiligheid-nl-fira-logo_1347

VeiligheidNL richt zich al 35 jaar op het veiliger maken van de woon-, werk- en leefomgeving van miljoenen mensen. De impact van letsel kan enorm zijn, zowel emotioneel als financieel. Om maximale impact te behalen, richt VeiligheidNL zich op de meest voorkomende en meest ernstige letsels.

Eén van de meest kwetsbare groepen is de kinderen. Bij het voorkomen van ongevallen en letsel zijn zij afhankelijk van hun ouders/verzorgers. Die willen natuurlijk niets liever dan dat de kinderen plezierig en veilig opgroeien en dat hen onnodig leed bespaard blijft. Vanzelfsprekend kun je niet alle ongelukken uitsluiten, maar door het nemen van de juiste maatregelen kan veel onnodig letsel voorkomen worden. Daar helpt VeiligheidNL, samen met haar partners, graag bij. Door de juiste, betrouwbare en onafhankelijke informatie en (waar nodig) praktische tools te bieden aan ouders, verzorgers én professionals.

Dit doet VeiligheidNL niet alleen op het gebied van kinderveiligheid maar ook vanuit 5 andere kernthema’s: valpreventie, sportblessurepreventie, gezond gehoor, veilig werken en verkeer.

Voor meer informatie:
www.veiligheid.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Gewoonborstvoeding.nl is dé webwinkel op het gebied van borstvoeding en borstvoedingsproducten. De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt er terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. De winkel is in 2008 opgericht door een verloskundige en lactatiekundige. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. Op dit moment is er een team van professionals betrokken bij alle zaken rondom Gewoonborstvoeding.nl. Je kunt daarom altijd contact met ze opnemen voor persoonlijke adviezen voor het geven van borstvoeding en bij vragen rondom de producten.

Voor meer informatie:
www.gewoonborstvoeding.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Kinderboekerij is ervan overtuigd dat iedereen in Nederland moet kunnen lezen en schrijven. Kinderboekerij is opgericht in 2016 door twee ondernemende vaders die vinden dat iedereen in Nederland moet leren lezen en schrijven. Dat is hun belangrijkste doel! Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat kinderen al vroeg leren en ervaren hoe leuk lezen is. Iedere maand stelt het team van de Kinderboekerij een boekenpakket samen met 4 mooie kinderboeken. De boekenpakketten worden afgestemd op de leeftijd en het geslacht van jouw kind(eren). Educatie, ontspanning en creativiteit staan hierbij centraal.

In samenwerking met verschillende bekende uitgevers zoals Studio 100, Sesamstraat, Casterman, Disney, Zwijsen, Nickelodeon en Zapp zorgen ze voor een leuk en verrassend pakket met populaire titels waar kinderen veel plezier aan beleven. 

Voor meer informatie:
www.kinderboekerij.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Supergoods.nl is dé webwinkel op het gebied van kruiden, voedingssupplementen en etherische oliën. De naam van de winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen. Je kunt er terecht voor het kopen van allerlei verschillende producten om je fit en gezond te voelen. In de webshop kun je eenvoudig online vitamines, voedingssupplementen en etherische olie kopen tegen een scherpe prijs. Ook voor advies op het gebied van deze producten ben je bij Supergoods aan het goede adres. 

Voor meer informatie:
www.supergoods.nl