Partners

Voor ons mama blog Meervoormamas.nl zijn we altijd op zoek naar interessante partners. Bedrijven en organisaties die mooie en interessante producten en diensten hebben voor onze lezers en daar graag over willen vertellen. Producten en diensten die aansluiten bij de belevingswereld en de interessegebieden van zwangere vrouwen en moeders van jonge kinderen. Hier vind je een overzicht van onze partners:


Ella’s Kitchen

Ella’s Kitchen is opgericht door Paul Lindley. Paul wilde zijn dochter Ella, en de rest van haar generatie, de mogelijkheid geven om betere voeding te eten. Ook wilde hij kinderen laten ervaren dat gezond eten leuk, lekker en cool kan zijn. Als vader heeft Paul geleerd dat je altijd vanuit het perspectief van het kind moet denken. En dus is er voor de producten van Ella’s Kitchen gekozen voor simpele, natuurlijke ingrediënten die vol met goede dingen zitten. Deze producten zijn in een verpakking gedaan die de kinderen leuk vinden. De productnamen, smaken, kleuren en texturen zorgen voor een prikkeling van alle zintuigen. Bij Ella’s Kitchen gaan ze tot het uiterste om in alle opzichten een goed bedrijf te zijn. Niet alleen door het maken van goede en gezonde baby- en kindervoeding, maar ook door verantwoordelijkheid te nemen voor de natuur en voor de gemeenschap. Er is veel onderzoek gedaan met ouders, kinderen, vrienden, psychologen en supermarkten. Hieruit is gebleken dat alle 5 de zintuigen een belangrijke rol spelen als het gaat om het aanleren van gezonde eetgewoontes. De missie van Ella’s Kitchen is om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Dat willen ze bij Ella’s Kitchen doen door lekkere, natuurlijke en gezonde, 100% biologische voeding te maken voor baby’s en kinderen, in verpakkingen die praktisch zijn in het gebruik voor vaders en moeders en leuk voor kinderen.

Voor meer informatie:
www.ellaskitchen.nl


Grando Keukens & Bad

Bij Grando Keukens & Bad vind je de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Grando biedt je kwaliteit en topmerken. Bij Grando Keukens & Bad vinden ze het van groot belang dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. Het vakmanschap van de Grando ondernemers is een belangrijke pijler, al sinds 1965. Van persoonlijk ontwerp tot montage.
In de zoektocht naar een nieuwe keuken en/of badkamer heeft iedereen zo zijn eigen wensen. Misschien vind je de trends van nu belangrijk of het gebruik van duurzaam materiaal. Of ben je juist op zoek naar een keuken waar je met je gezin in kunt eten of een badkamer waarin je lekker met je kinderen kunt badderen en kunt spelen. Bij Grando Keukens & Bad zijn de mogelijkheden eindeloos. Met vele jaren praktijkervaring weten ze bij Grando wat er nodig is om je droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Grando. Koken. Baden. Genieten.

Voor meer informatie:
www.grando.nl


Mocht je meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden van een partnership met Meervoormamas.nl voor jouw merk of je eigen producten of diensten? Neem dan contact met ons op!