De voor- en nadelen van een abonnement voor je kind

Heb je een gebruikte smartphone die je aan je kind wilt geven, of wil je geen hoge kosten maken voor een telefoon met een abonnement voor je kind? Dan kun je voor een sim only abonnement kiezen. In dit artikel vertellen we je de voor- en nadelen van sim only en waarom...

Ik ben dol op het pretpark

Ik ben dol op pretparken. En kermissen. De draaimolen, de achtbaan, de ‘spin’, het Sprookjesbos in de Efteling, je kunt mij er heel blij mee maken.In mijn puberjaren als begin twintiger kreeg ik nog wel mensen mee, maar daarna was het voor de meeste vrienden een té...

5 tips voor meer sfeer in huis

Oost west, thuis best. Zo luidt het bekende gezegde over dat er geen fijnere plek is om te zijn dan in je eigen huis. Thuis is natuurlijk een van de mooiste plekken om te zijn, maar dan moet het binnenshuis wel gezellig en sfeervol zijn. Maar hoe zorg je voor meer...

6 x leuke waterspelletjes voor buiten

Spelen met water, het is één van de favoriete bezigheden van kinderen. In bad, in het zwembad, stampen in plassen na de regen of wanneer het hoogzomer is, er is altijd wel iets leuk te verzinnen. In dit artikel lees je zes leuke waterspelletjes die je gemakkelijk in...

Je kind te beschermen tegen pijn

Toen mijn zoon twee dagen oud was moest ik met hem naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Hij was te vroeg geboren en nog een heel klein kriebelgarnaaltje. Als hij 15 ml. voeding per keer binnen kreeg waren wij helemaal blij. Hij moest gecheckt worden op bilirubine,...

Partners en experts

Meervoormamas.nl is het mamablog voor en door jonge moeders. Het is een platform voor iedereen met een kinderwens, zwangere vrouwen, moeders en gezinnen met kinderen.

Met onze informatie, blogs en advertenties willen we zo relevant mogelijk zijn voor onze doelgroep. Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties. We zoeken hierbij partners die graag in contact komen met onze doelgroep en die ook echt meerwaarde kunnen bieden voor ons platform en voor onze doelgroep.

Om de informatie op Meervoormamas.nl informatief en betrouwbaar te maken, werken we ook graag samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Naast de blogs en ervaringsverhalen van onze mamabloggers, delen we informatieve artikelen in samenwerking met deskundigen en professionals. Voor onze informatieve artikelen maken we o.a. gebruik van de kennis van:
– Kinderfysiotherapeut
– Psycholoog
– Verloskundige
– Voedingsdeskundige
– Experts op het gebied van autisme
– Experts op het gebied van veiligheid

Ben jij deskundig op een gebied dat interessant kan zijn voor onze doelgroep en zou je graag kennis willen delen op Meervoormamas.nl? Of heb je een bedrijf met interessante producten voor vrouwen, moeders en gezinnen met kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via partners@meervoormamas.nl.

Hier vind je een overzicht van enkele van onze partners:

autisme-centraal-logo_1344

De opleiders van Autisme Centraal zijn deskundig in het werkveld en denken mee over heel wat onderwerpen en uitdagingen. Met verschillende onderwerpen en invalshoeken, maar met dezelfde overeenkomt; samen op weg naar meer autisme vriendelijkheid! Waarbij je vertrouwd wordt gemaakt met de Autisme Centraal Methodiek waar Autisme Centraal voor staat. De methodiek is een houvast, een kader. Met een diep respect voor mensen met autisme en hun directe omgeving.

Voor meer informatie:
www.autismecentraal.com

boba-utismegroep-logo_1346

Boba is een landelijk opererende persoonlijke innovatieve GGZ instelling voor ambulante integrale zorg. Praktisch, in de volksmond: doen-zorg. De medewerkers van Boba nemen gezamenlijk de verantwoording om resultaat gericht te werken aan persoonlijke doelen op maat. Omdat mensen met autisme informatie “anders” verwerken en dat dit naast voordelen helaas ook belangrijke nadelen oplevert. Het draait om de perfecte match tussen de begeleider en de persoon met autisme.

Voor meer informatie:
www.boba.nl

veiligheid-nl-fira-logo_1347

VeiligheidNL richt zich al 35 jaar op het veiliger maken van de woon-, werk- en leefomgeving van miljoenen mensen. De impact van letsel kan enorm zijn, zowel emotioneel als financieel. Om maximale impact te behalen, richt VeiligheidNL zich op de meest voorkomende en meest ernstige letsels.

Eén van de meest kwetsbare groepen is de kinderen. Bij het voorkomen van ongevallen en letsel zijn zij afhankelijk van hun ouders/verzorgers. Die willen natuurlijk niets liever dan dat de kinderen plezierig en veilig opgroeien en dat hen onnodig leed bespaard blijft. Vanzelfsprekend kun je niet alle ongelukken uitsluiten, maar door het nemen van de juiste maatregelen kan veel onnodig letsel voorkomen worden. Daar helpt VeiligheidNL, samen met haar partners, graag bij. Door de juiste, betrouwbare en onafhankelijke informatie en (waar nodig) praktische tools te bieden aan ouders, verzorgers én professionals.

Dit doet VeiligheidNL niet alleen op het gebied van kinderveiligheid maar ook vanuit 5 andere kernthema’s: valpreventie, sportblessurepreventie, gezond gehoor, veilig werken en verkeer.

Voor meer informatie:
www.veiligheid.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Gewoonborstvoeding.nl is dé webwinkel op het gebied van borstvoeding en borstvoedingsproducten. De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt er terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. De winkel is in 2008 opgericht door een verloskundige en lactatiekundige. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. Op dit moment is er een team van professionals betrokken bij alle zaken rondom Gewoonborstvoeding.nl. Je kunt daarom altijd contact met ze opnemen voor persoonlijke adviezen voor het geven van borstvoeding en bij vragen rondom de producten.

Voor meer informatie:
www.gewoonborstvoeding.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Kinderboekerij is ervan overtuigd dat iedereen in Nederland moet kunnen lezen en schrijven. Kinderboekerij is opgericht in 2016 door twee ondernemende vaders die vinden dat iedereen in Nederland moet leren lezen en schrijven. Dat is hun belangrijkste doel! Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat kinderen al vroeg leren en ervaren hoe leuk lezen is. Iedere maand stelt het team van de Kinderboekerij een boekenpakket samen met 4 mooie kinderboeken. De boekenpakketten worden afgestemd op de leeftijd en het geslacht van jouw kind(eren). Educatie, ontspanning en creativiteit staan hierbij centraal.

In samenwerking met verschillende bekende uitgevers zoals Studio 100, Sesamstraat, Casterman, Disney, Zwijsen, Nickelodeon en Zapp zorgen ze voor een leuk en verrassend pakket met populaire titels waar kinderen veel plezier aan beleven. 

Voor meer informatie:
www.kinderboekerij.nl

best-choice-vitaminespray-logo_1345

Supergoods.nl is dé webwinkel op het gebied van kruiden, voedingssupplementen en etherische oliën. De naam van de winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen. Je kunt er terecht voor het kopen van allerlei verschillende producten om je fit en gezond te voelen. In de webshop kun je eenvoudig online vitamines, voedingssupplementen en etherische olie kopen tegen een scherpe prijs. Ook voor advies op het gebied van deze producten ben je bij Supergoods aan het goede adres. 

Voor meer informatie:
www.supergoods.nl