Bloggersoverzicht

De artikelen en blogs op Meer Voor Mama’s worden geschreven door hoofdredacteur Margot en een team van gastbloggers. Vind jij het leuk om eens een gastblog te schrijven? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar Karen via; partners@meervoormamas.nl.

Veel leesplezier en vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter

PS: Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten

Margot

Margot

Blogger

Margot woont samen met haar vriend en hun zoon. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.

Redactie

Redactie

Blogger

Dit artikel is geschreven door de redactie van Meer Voor Mama’s in samenwerking met een partner die deskundig is op het gebied van dit onderwerp. Dit zijn specialisten op het gebied van onder andere gezondheid, opvoeding, veiligheid, ontwikkeling, reizen, voeding en entertainment.

Anique

Anique

Blogger

Anique is werkzaam als docent verpleegkunde. Voordat ze in het onderwijs aan de slag ging, heeft ze 11 jaar als neonatologie verpleegkundige gewerkt. Op de afdeling neonatologie liggen baby’s die extra zorg nodig hebben. Als expert deelt ze graag haar kennis van geboortezorg en haar ervaring als verpleegkundige op Meer Voor Mama’s. Ook is ze zelf moeder van 2 zonen en 2 stiefzonen.

Cat

Cat

Blogger

Cat is getrouwd en mama van een geadopteerde zoon. Eind 2020 zijn ze een gezin geworden. Ze woont erg landelijk en zoekt van tijd tot tijd de drukkere stad op. In haar vrije tijd geniet ze van haar zoon, reizen en tijd met haar familie, vrienden en twee katten doorbrengen.

Claudia

Claudia

Blogger

Claudia is getrouwd, heeft een dochter (2019) en woont met haar gezin in Rotterdam. Ze is erg reislustig en neemt haar gezin graag mee op reis. Ook is ze is inmiddels een babyspullenexpert en heeft ze haar eigen babyspullen advies en prijsvergelijksingssite opgezet babyspullenvergelijken.nl

 

Denise

Denise

Blogger

Denise woont samen met haar man en hun zoontje (2021) . In het dagelijks leven een bezige bij en lekker ambitieus. Ze heeft een eigen kinderfysiotherapie praktijk in hartje centrum Dordrecht. Ze stimuleert het lokaal speelgoed ruilen en deelt koter hotspots met Kotersenkoffie. Ondernemend dus. Verder houdt ze van dansen, knuffelen met haar katjes en lekker eten.

Hilde

Hilde

Blogger

Hilde is eind 20 en het liefst reist ze met haar man naar de meest wilde natuur die ze kan vinden. Daar vindt ze vrijheid, rust en inspiratie om te schrijven over dingen die haar bezig houden. In het schrijven kan ze haar hart luchten over onder andere haar strijd met ongewenste kinderloosheid.

Karin

Karin

Blogger

Karin woont in de Randstad, net boven de grote rivieren en is gelukkig getrouwd. Samen hebben ze een zoon (2008) en dochter (2009). Ze is analist medische microbiologie in een ziekenhuislaboratorium. Daarnaast heeft ze een passie voor schrijven, lange wandelingen over het strand of door het bos maken en Pokémon go spelen.

Lianne

Lianne

Blogger

Lianne is getrouwd met Rob en samen hebben ze een zoontje, Sven (2021). Ze is opgeleid als dierenarts, maar heeft zich laten omscholen tot slaapcoach voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ze startte Hush Little Baby slaapcoaching en heeft inmiddels al veel ouders mogen helpen om uit de donkere tunnel van slaapgebrek te komen. Naast haar eigen onderneming is Lianne geregeld in de sportschool te vinden, houdt ze van reizen en schrijft ze haar eigen fantasy boekenreeks.

Louisa

Louisa

Blogger

Louisa is moeder van twee dochters en een vriendelijke stiefmoeder van twee bonuszoons en een bonusdochter. Samen met haar man heeft ze een onderneming in de thuiszorg. Louisa werkt als fulltime wijkverpleegkundige en haar man doet de rest. Goed geregeld, toch?

Marieke

Marieke

Blogger

Marieke heeft samen met haar man Jaap een zoon (2007) en een dochter (2010). Ze hebben vijf jaar in Suriname gewoond en wonen nu weer in Nederland. Ze probeert om alle ballen in de lucht te houden: de kinderen, het (klus)huis, sporten, vrienden en familie, muziek, reizen en natuurlijk haar werk als jurist. Ze schrijft haar drukke leventje van zich af met humor en zelfrelativering onder het motto: ‘lachen is herkennen’.

Marjolein de Vlaam

Marjolein de Vlaam

Blogger

Marjolein de Vlaam is mede-oprichter en chef van EkoMenu, een maaltijdbox met gezonde en biologische ingrediënten inclusief lekkere en makkelijke recepten. Marjolein heeft jarenlang in de media gewerkt, startte in 2012 haar bedrijf Wereldeters, om kinderen (en hun ouders) kennis te laten maken met nieuwe smaken en leren gezond en gevarieerd te eten. Ze schreef een kookboek en ontwikkelde een speciale menukaart voor Van der Valk

Marloes

Marloes

Blogger

Marloes Krüter is psycholoog en mamacoach. Haar werk in de GGZ gecombineerd met haar eigen mentale uitputting na de bevalling van haar dochter, heeft haar geïnspireerd om te starten met Krüter Coaching | Dé Mamacoach. Op Meer Voor Mama’s deelt Marloes als psycholoog en mamacoach haar expertise. Ze schrijft blogs waarin ze moeders helpt met het creëren van balans waardoor ze meer tijd nemen voor zichzelf, meer energie hebben, rust voelen en vol zelfvertrouwen komen te zitten.

Marloes heeft twee universitaire masters in de psychologie afgerond en heeft 8 jaar werkervaring opgedaan in verschillende takken van de geestelijke gezondheidszorg. Ook heeft ze een geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd. Ze is moeder van een dochtertje (2021) en woont met haar gezin in Utrecht.

Melissa

Melissa

Blogger

Melissa heeft samen met haar man Peter 3 kinderen: Fieke (6), Jule (2) en Imre (voor altijd 4). Ze wonen in Dordrecht en proberen het “normale” leven weer op te pakken na het overlijden van hun zoontje. Ze houdt van wandelen en haken. Melissa is documentair gezinsfotograaf. Mét een missie: meer moeders met hun kind op de foto.

Tessa

Tessa

Blogger

Tessa is getrouwd met Remco, en is moeder van drie kinderen (2015, 2017 en 2022). Samen met labradoodle Fien en baardagaam (reptiel) Freek wonen ze in Leeuwarden. Daar werkt Tessa als logopedist op de vroegbehandeling bij kinderen met TOS. Haar werk is haar hobby. Daarnaast houdt Tessa enorm veel van winkelen en lezen.

Angeliek

Angeliek

Blogger

Angeliek is zelfstandig ondernemer en heeft De Ondernemende Vrouw (www.deondernemendevrouw.nl) opgezet. Ze helpt en coacht ondernemers om meer resultaat uit hun social media te halen.

Ank

Ank

Blogger

Ank woont in het oosten van Brabant samen met haar vriend en hun kinderen. Na gewerkt te hebben als copywriter en hoofdredacteur, maakte ze de stap naar het onderwijs als docent schrijfvaardigheid aan een hbo-instelling.

Anne

Anne

Blogger

Anne is getrouwd en mama van 2 jongens (2016 en 2018). Ze woont in een rustige buitenwijk van Dordrecht en gaat er graag op uit met de jongens in de bakfiets. Houdt van het strand, fotograferen en is graag creatief bezig.

Bregje

Bregje

Blogger

Bregje woont samen met Etienne en hun zoon Laurens in Maastricht. Ze heeft een eigen tekstbureau, BregjeBoer.nl en haar eigen blog, BregBlogt.nl, waarop ze schrijft alles wat haar bezighoudt in het dagelijks leven. Als ze tijd overheeft brengt ze die graag door met vrienden en familie, het liefst in combinatie met lekker eten.

Brigitte

Brigitte

Blogger

Brigitte woont samen met haar vriend en zoontje Max. Ze werkt voor zichzelf als tekstschrijver ​en communicatieadviseur onder de naam Studio Schrap. Ook is zij de founder van Kunstfanaatjes, hét online platform over kinderen​ en kunst.

Carlien

Carlien

Blogger

Carlien woont samen met haar vriend, dochter (2016) en zoon (2018) in het hoge noorden. Ze werkt in de zorg en heeft daar nog geen moment spijt van gehad.

Carolien

Carolien

Blogger

Nederlandse, woon- en werkachtig in België. Moeder van Jackson en James, vrouw van Willem. Gek op hardlopen met haar hond Dexter. Ze werkt in de PR en is bezielster van ushermom.com. Reist graag naar de Verenigde Staten en is heimelijk verliefd op Bruce Springsteen.

Chantala

Chantala

Blogger

Chantala​ heeft​ zes kinderen, allen borstgevoed​. ​Niet gek dus dat ze een festival organiseerde rondom borstvoeding: Mevrouw Boob – Het Festival. Een feestelijke dag met als centraal thema borstvoeding, naast voeding in de breedste zin van het woord. Een beleving voor Hoofd, Hart en Lijf.

Charlène

Charlène

Blogger

Charlène (1992) is moeder van een dochter (2019) en een zoontje (2020). Samen met haar vriend en kinderen woont ze in Nuland. In haar vrije tijd wandelt ze graag en brengt ze graag tijd door met haar gezin, familie en vrienden. Het moederschap is een hele ervaring, je ontdekt een andere kant van jezelf en wordt daarnaast iedere keer verrast door nieuwe (leuke, maar ook minder leuke) dingen.

Debby

Debby

Blogger

Debby Mendelsohn is psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijfster van twee boeken: ‘Zindelijk maken is kinderspel’ en ‘Borstvoeding doe je zo’. Zij helpt ouders bij het helpen zindelijk worden van hun kind via online consulten. Ze geeft ook lezingen over zindelijkheid bij kinderdagverblijven en consultatiebureaus.  Debby werkt aan haar derde boek: ‘Huiswerk maken met plezier’.

Denise B

Denise B

Blogger

Denise woont samen en heeft 2 zoons. Denise is (te) veel online, houdt van fotograferen en volleyballen en is gek op een pyjamadag op z’n tijd.

Dymphina

Dymphina

Blogger

Dymphina Jooren (1967) is getrouwd en heeft een volwassen dochter. Dymphina heeft het stokje, van haar functie directeur, van het bedrijf Jooren Scheepsschroeven overgedragen en wijdt zich nu aan het gelukskookboek met o.a. het geven van lezingen.

Esther

Esther

Blogger

Esther is getrouwd en heeft twee zoons en woont in Den Haag. Ze is leerkracht in het basisonderwijs en houdt van leren over het leven én de dood. Met Mijn Gouden Traan geeft ze rouw- en verliesbegeleiding voor kinderen en hun ouders en leerkrachten.

Frouke

Frouke

Blogger

Frouke is getrouwd en woont in Brabant samen met haar kinderen. Ze werkt voor de overheid en heeft de slechte gewoonte langer door te werken als dat vooral niet handig is. Ze houdt van bezoekjes aan pretparken en de duinen en van koken, bakken, knutselen en lezen.

Heidi

Heidi

Blogger

Heidi is getrouwd, moeder van twee jongens en combineert moederschap met haar leidinggevende baan in de reclamewereld. Ze woont met haar gezin in Noord-Brabant, maar is oorspronkelijk van Belgische nationaliteit.

Helen

Helen

Blogger

Helen woont in Brabant samen met haar man en kinderen Ze heeft ze een eigen bedrijf waar ze redigeert, teksten corrigeert en SEO/SEA teksten schrijft. Ze houdt van wandelen, kleding maken en spelen met haar kinderen.

Hilde W

Hilde W

Blogger

Hilde woont de helft van de week samen met haar dochter Noa in Rotterdam. Buiten het drukke leven met co-ouderschap werkt ze als financieel medewerkster in de Rotterdamse scheepvaart. Ze houdt van knutselen met haar dochter en samen nieuwe avonturen beleven. 

Inge

Inge

Blogger

Inge is getrouwd en heeft drie dochters. Ze woont in de buurt van Rotterdam en is constant met meubels en accessoires aan het schuiven. Inge is interieurstylist en blogt over interieur en styling op ingebruins.com

Iris

Iris

Blogger

Iris woont samen met haar vriend, hun kinderen en hond. Ze heeft een eigen onderneming: Juffrouw Helderder. Waarmee ze mensen helpt die moeite hebben met organiseren, opruimen en het aanbrengen van structuur. In haar vrije tijd is ze graag creatief of bezig in de tuin.

Janine

Janine

Blogger

Janine is moeder van een zoon en twee bonusdochters. Ze werkt als docent op een MBO-school. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, zeilen, lekker eten en drinken, uitstapjes maken met de kids, dagje wellness, lezen en veel kletsen. Haar motto is : Geniet, lach en leef!

Jeanique

Jeanique

Blogger

Jeanique woont samen met haar man en hun zoons in Alkmaar. Ze droomt van een huisje in het bos op een onbewoond eiland. Ze ontwerpt en maakt zelf kleding (onder andere).

Jolanda

Jolanda

Blogger

Jolanda woont samen en is moeder van twee kinderen. Ze is rouwtherapeut en naast haar werk geniet ze van harp spelen en hardlopen. Ze kletst graag onder het genot van een wijntje. Daarnaast is het dansen in de regen en met de kinderen bloemen plukken ook een favoriete bezigheid.

Juul

Juul

Blogger

Juul woont samen met haar vriend en hun kinderen in de buurt van Eindhoven. Ze werkt voor zichzelf als tekst- en communicatiespecialist. Juul is een echt familiedier, verslindt alles met letters en houdt van schoenen, lekker eten en sinds een aantal jaren ook van stilte​.

Kim

Kim

Blogger

Kim is trotse mama van dochter Lova (2018). Ze is goudsmid van beroep en werkt hard aan haar eigen bedrijf Youwellery. Kim houdt van reizen, creatief bezig zijn, schrijven en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Lisette

Lisette

Blogger

Lisette is getrouwd en moeder van twee zonen en een dochter. Ze werkt bij een waterbedrijf als adviseur vernieuwing. Ze houdt van knutselen met de kinderen, (stencil art) schilderen, reizen en wandelen. Kan enorm genieten van etentjes met vrienden.
 
Maarten

Maarten

Blogger

Maarten is vader van Emma (2008) en Mads (2011). In het dagelijks leven actief als tekstschrijver, singer-songwriter en muziekproducer. Liefhebber van muziek, film, musea, lekker eten en goed beschouwd eigenlijk van alle goede dingen in het leven. Schrijft non-stop, teksten, verhaaltjes, liedjes en een boek. Ziet de wereld graag door de ogen van zijn kinderen.

Marjolein

Marjolein

Blogger

Marjolein is de trotse mama van Stijn (2016) en Pim (2020).  Ze vindt haar inspiratie in de alledaagse gebeurtenissen van het dynamische gezinsleven. Naast schrijven geniet ze van zingen in een bandje, bordspelletjes en theetjes met vriendinnen.

Marlieke

Marlieke

Blogger

Marlieke woont samen en is moeder van twee zoons. Ze is geboren en getogen in Enschede en heeft haar eigen onderneming in communicatie, presentatie en coaching. Marlieke ziet overal de ‘verborgen’ verhalen, houdt van presenteren, zingen en schrijven en is gek op nieuwe avonturen.

Merel

Merel

Blogger

Merel woont in de randstad, is getrouwd en moeder van twee zoontjes. Ze werkt als zelfstandig tekstschrijver. Ze houdt van koffiedrinken – tegenwoordig vooral in kidsproof cafeetjes – series bingewatchen, maar vooral van gezellig eten en kletsen met familie en vrienden. Af en toe doet ze een poging tot het lezen van een boek.

Mirthe

Mirthe

Blogger

Mirthe is moeder van Sem. Ze is geboren en getogen in een Noord-Hollands dorpje genaamd Andijk en woont daar nog steeds vlakbij. Ze heeft haar eigen bedrijf in social media en marketing. Ze houdt van series kijken, vegetarisch koken, tijd met vrienden en familie doorbrengen en zingen.

Myke

Myke

Blogger

Myke woont samen met haar man en hun dochter en 2 zoons​ in ‘s-Hertogenbosch. Ze werkt als freelancer tekstschrijver en communicatiespecialist voor verschillende leuke opdrachtgevers. Naast schrijven is ze dol op sporten en reizen.

Rianne

Rianne

Blogger

Rianne is getrouwd en moeder van twee dochters (2014 en 2016). Ze woont in een rustig dorp en werkt op een ministerie in het drukke Den Haag. Houdt van reizen, uit eten gaan met familie en vrienden, fotograferen en, sinds ze moeder is, ook erg van slapen.

Susan

Susan

Blogger

Susan woont in Nijmegen, heeft een zoon en een dochter. Ze heeft een druk maar gezellig leven, houdt van wandelingen maken samen en kan ook heerlijk genieten als ze niets te doen hebben. Ze maakt graag foto’s en wil zich ontwikkelen in fotografie.

Suzanne

Suzanne

Blogger

Suzanne is getrouwd met Jan en doet administratief werk bij de overheid. Zij wonen in Culemborg in hun eerste koophuis met hun dochter Feyre (2021) geboren met precies 41 weken. Daarnaast hebben zij de zorg voor twee buitenkonijntjes, een poes Pepper en een stevige rode kater Kevin.

Valerie

Valerie

Blogger

Valerie woont samen en is moeder van een dochter. In het dagelijks leven werkt ze voor de grootste opleider van werkend Nederland en woont ze in het mooie Naarden. Ze heeft haar eigen blog (La Vida de Valerie), houdt van schrijven, fotografie en van uitstapjes maken met haar gezin.

Veerle

Veerle

Blogger

Veerle is de drijvende kracht achter Coaching Veerkracht. Zelf is ze  hoogsensitief en begeleidt tieners die hoogsensitief zijn en graag willen leren hier mee om te gaan. Haar hobby’s zijn duiken, reizen (het liefst naar onbekende plekken) maar ze kan ook onwijs genieten van de rust, tijdens het lezen van een goed boek.