Iedereen vindt het leuk om een cadeau te krijgen en eigenlijk vind ook iedereen het leuk om een cadeau te geven. Het bedenken van een persoonlijk cadeau kan soms lastig zijn, daarom hebben wij 5 tips voor het kiezen van leuke persoonlijke cadeautjes. Wanneer je gaat voor een gepersonaliseerd cadeau maak je het nog wat leuker en specialer. De persoon die het cadeau ontvangt heeft dan echt het idee dat het speciaal voor diegene is en dat je er echt moeite voor hebt gedaan.

Een persoonlijk bedrukte waterfles

Het is tegenwoordig heel normaal om een waterfles mee te nemen, zoals een dopper. Hiermee heb je altijd een handige waterfles bij de hand en doordat je minder plastic verbruikt denk je ook nog eens aan het milieu. Die flessen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook kun je zo’n waterfles bedrukken met verschillende soorten opdruk. Dit kan dan zijn met een persoonlijke tekst, een naam of iets anders wat jij leuk vindt. Hartstikke leuk, bruikbaar en gepersonaliseerd cadeau.

Een gepersonaliseerde USB

Een USB stick is nog altijd een veelgebruikt item. Zeker nu met het flexwerken en thuiswerken is het makkelijk om bepaalde bestanden altijd bij je te hebben. Het is super leuk om bijvoorbeeld een collega een gepersonaliseerde USB te geven. Een USB bedrukken is heel handig te doen. Hiermee geef je een persoonlijk cadeau, en zorg je er ook nog voor dat je collega makkelijk zijn of haar USB kan vinden.

tips-leuke-cadeautjes-persoonlijk-kookschort

Leuke persoonlijke cadeautjes: Een kookschort

Als degene aan wie jij een cadeau wil geven houdt van koken of barbecueën is het heel leuk om hierop in te spelen. Dit kan bijvoorbeeld door een persoonlijk bedrukt koksschort cadeau te doen. Hiermee kan degene die altijd zorgt voor lekkere recepten voor kinderen voortaan zonder enige zorgen koken en ondertussen pronken met zijn of haar eigen schort. Je kunt er bijvoorbeeld een naam op laten zetten, of een grappige tekst. Zeker een leren variant is heel mooi en ook heel mooi te bedrukken. Met zo’n ideaal en origineel cadeau, mag je waarschijnlijk nog een keer komen eten of barbecueën ook!

Een grappige mok

Dit is zo’n cadeau wat een beetje flauw lijkt en echt heel veel heeft de ander er niet. Toch is het heel leuk om gepersonaliseerde mok cadeau te doen. Je kunt hier een tekst op zetten, een herinnering of een foto van jullie samen. Dit is hartstikke leuk, en laat vooral ook zien hoe bijzonder jullie band is. Dit is dan ook een goed idee in het rijtje met leuke persoonlijke cadeautjes voor bijvoorbeeld een goede vriendin of je moeder.

Je kan dit nog leuker maken door er een verrassing mok van te maken. Hierbij lijkt het dat je een simpele zwarte mok geeft. De ontvanger zal denken: oké leuk en zet hem in de kast. De volgende dag, of op een later moment, pakt degene die mok er weer bij en doet er koffie of thee in. Door de hitte zal de zwarte laag vervolgens verdwijnen en komt de foto of tekst tevoorschijn. Super leuke verrassing!

tips-kiezen-van-leuke-en-persoonlijke-cadeautjes

Een persoonlijke voetbal

Dit is een leuk idee voor als je een cadeau wil geven aan een kind. Als jouw zoon, dochter, neefje, nichtje of wie dan ook houdt van voetbal of een andere balsport is het een leuk idee om een bedrukte bal te geven. Simpelweg de naam van het kind op de bal geeft al een leuk effect. Het zal dan echt voelen als zijn of haar eigen bal. Voor sportliefhebbers mag deze optie niet ontbreken in het lijstje met tips voor het kiezen van leuke persoonlijke cadeautjes. Heel simpel, maar vooral ook heel leuk!

​Dit artikel met tips voor leuke persoonlijke cadeautjes is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.