Wie is er niet mee opgegroeid?! Het konijntje genaamd nijntje, ook bekend als nijntje pluis. Het is de hoofdpersoon van de kinderprentenboeken die zijn geschreven en getekend door Dick Bruna. Toen Dick Bruna in 1955 een verhaaltje over een wit konijn aan zijn zoontje vertelde, was dat het begin van nijntje. 65 jaar later is het konijn nog steeds heel erg populair en geliefd bij veel kinderen. Al 65 jaar maakt nijntje kinderen (en ouders) blij. Zilverstad heeft leuke nijntje kraamcadeaus, die je absoluut wilt hebben. We zetten ze graag voor je op een rijtje!

1. Slim sparen met nijntje

Met een spaarpot verras je de jonge ouders. Het is een leuk en geliefd kraamcadeau! Tussen alle knuffels, rompers en andere babykleertjes is een spaarvarken een origineel cadeau. Speciaal voor het 65-jarige bestaan van nijntje brengt Zilverstad de populaire nijntje spaarpot uit in een gekleurde versie. Sparen voor je kindje was nog nooit zo leuk en zo makkelijk.

zs-nijntje-spaarpot

2. Een leuk nijntje fotolijstje

Een mooi fotolijstje met een leuke foto geeft de babykamer een persoonlijk tintje. Dit lijstje van nijntje met eendjes past eigenlijk in elke kinderkamer, zowel voor jongens als meisjes. Echt een leuk en bijzonder cadeau voor een kraambezoek of een babyshower. Bewaar je favoriete foto in dit schattige fotolijstje van nijntje. Welke foto ga jij een mooi plekje geven?

zs-fotolijstje

3. Een speciale lepel van nijntje voor de allerkleinsten

Een dwarslepel is handig voor de allerkleinsten onder ons. Ideaal om je kindje te voeren of voor je kindje om zelf mee te eten. Op de lepel, die geschikt is voor rechtshandigen, staat de beeltenis van Nijntje en in de bak zijn drie kleine worteltjes gegraveerd. Dit dwarslepeltje wordt geleverd in een grappig en vrolijk gekleurd geschenkdoosje met natuurlijk ook een illustratie van nijntje.

zs-nijntje-dwarslepel

4. Een tanden- en haarlokdoosje van nijnje.

Hoe leuk is het dat je de tanden van je kind kunt bewaren voor later? Een mooi kraamcadeau om de tandenfee een handje te helpen om alle melktandjes van de kleine goed te bewaren wanneer ze op 5- of 6-jarige leeftijd beginnen te wisselen. Ook de eerste babyhaartjes kun je afknippen en een mooi plekje geven in dit doosje van nijntje. Een prachtige herinnering voor later.

zs-nijntje-tanden-en-haarlokdoosje

5. Rammelen met nijntje kraamcadeaus

De rammelaar is speelgoed dat al duizenden jaren oud is. Een rammelaar is een stuk speelgoed voor baby’s vanaf ongeveer drie maanden. Het is een hol voorwerp waarin zich een of meer balletjes bevinden, en door ermee te schudden zal het geluid voortbrengen. Baby’s kunnen zich er uren mee vermaken in hun bedje, in de box, in de auto of in een kinderwagen. Deze verzilverde rammelaar van nijntje kan gegraveerd worden om je geschenk een persoonlijke touch te geven. Wist je trouwens dat een rammelaar één van de meest gegeven geboortecadeaus is?

zs-nijntje-rammelaar

 

6. Een nijntje muziekdoosje

Muziekdoosjes met rustgevende melodietjes zorgen ervoor dat je baby snel en makkelijk in slaap valt. Met dit muziekdoosje van nijntje wordt het sowieso erg gezellig in huis. Nijntje draait vrolijk rond op het doosje op de melodie van ‘altijd is kortjakje ziek’.
zs-nijntje-muziekdoosje

7. Het eerste hapje samen met nijntje

Je kind laten eten met zijn eigen kinderbestek zorgt ervoor dat je kindje snel zelfstandig zal gaan leren eten. Met deze complete 6-delige servies- en bestekset van nijntje, gemaakt van bamboevezel en RVS, zit je altijd goed. Met deze set kan je kindje eten met zijn favoriete konijntje. Dit zal het eten een stuk leuker maken. Een origineel en erg leuk kraamcadeau!

zs-nijntje-kinderserviesset