Kind alleen thuis: Op welke leeftijd kan ik mijn kind alleen thuis laten?

Vanaf welke leeftijd kun je je kind alleen thuis laten? Wanneer is je kind verantwoordelijk genoeg om alleen te laten als het gaat om een snelle boodschap, wanneer bij een avondje uit of als je kind een studiedag heeft waar je geen rekening mee hebt gehouden?...

Dreumes leeftijd: wanneer is een kind een dreumes?

Dreumes leeftijd: een dreumes is een kind tussen de 12 en 24 maanden oud. Het is een bijzondere leeftijd waarop kinderen ontzettend snel ontwikkelen en veel ontdekken. Het is dan ook een hele uitdaging om er eentje in huis te hebben, maar het is ook ontzettend leuk om...

Cadeautips voor een 13-jarige jongen: Dit zijn de beste cadeau-ideeën om vriendschapsbanden te versterken

De tienerjaren zijn een spannende tijd vol veranderingen en ontdekkingen. Voor een 13-jarige jongen is vriendschap van onschatbare waarde. Het is het tijdperk waarin ze sterke banden smeden en onvergetelijke herinneringen creëren met hun vrienden. Het kiezen van het...

Nieuwe badkamerluxe voor mama’s: Stijlvol en Praktisch

Mama's verdienen een badkamer die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en ontspannend. De badkamer is immers een plek waar moeders dagelijks tijd doorbrengen, of het nu gaat om hun eigen persoonlijke verzorging of het baden van hun kleintjes. Het is een ruimte...

6 voorbereidingen voor de herfst

De herfstmaanden staan weer voor de deur. Tijd om de zomerkleding op te ruimen en de herfst- en wintergarderobe een nieuw leven te geven. Ben jij klaar voor de herfstmaanden? Wij hebben alle nodige voorbereidingen die handig zijn om te regelen voor je gezin op een...

Wie is er niet mee opgegroeid?! Het konijntje genaamd nijntje, ook bekend als nijntje pluis. Het is de hoofdpersoon van de kinderprentenboeken die zijn geschreven en getekend door Dick Bruna. Toen Dick Bruna in 1955 een verhaaltje over een wit konijn aan zijn zoontje vertelde, was dat het begin van nijntje. 65 jaar later is het konijn nog steeds heel erg populair en geliefd bij veel kinderen. Al 65 jaar maakt nijntje kinderen (en ouders) blij. Zilverstad heeft leuke nijntje kraamcadeaus, die je absoluut wilt hebben. We zetten ze graag voor je op een rijtje!

1. Slim sparen met nijntje

Met een spaarpot verras je de jonge ouders. Het is een leuk en geliefd kraamcadeau! Tussen alle knuffels, rompers en andere babykleertjes is een spaarvarken een origineel cadeau. Speciaal voor het 65-jarige bestaan van nijntje brengt Zilverstad de populaire nijntje spaarpot uit in een gekleurde versie. Sparen voor je kindje was nog nooit zo leuk en zo makkelijk.

zs-nijntje-spaarpot

2. Een leuk nijntje fotolijstje

Een mooi fotolijstje met een leuke foto geeft de babykamer een persoonlijk tintje. Dit lijstje van nijntje met eendjes past eigenlijk in elke kinderkamer, zowel voor jongens als meisjes. Echt een leuk en bijzonder cadeau voor een kraambezoek of een babyshower. Bewaar je favoriete foto in dit schattige fotolijstje van nijntje. Welke foto ga jij een mooi plekje geven?

zs-fotolijstje

3. Een speciale lepel van nijntje voor de allerkleinsten

Een dwarslepel is handig voor de allerkleinsten onder ons. Ideaal om je kindje te voeren of voor je kindje om zelf mee te eten. Op de lepel, die geschikt is voor rechtshandigen, staat de beeltenis van Nijntje en in de bak zijn drie kleine worteltjes gegraveerd. Dit dwarslepeltje wordt geleverd in een grappig en vrolijk gekleurd geschenkdoosje met natuurlijk ook een illustratie van nijntje.

zs-nijntje-dwarslepel

4. Een tanden- en haarlokdoosje van nijnje.

Hoe leuk is het dat je de tanden van je kind kunt bewaren voor later? Een mooi kraamcadeau om de tandenfee een handje te helpen om alle melktandjes van de kleine goed te bewaren wanneer ze op 5- of 6-jarige leeftijd beginnen te wisselen. Ook de eerste babyhaartjes kun je afknippen en een mooi plekje geven in dit doosje van nijntje. Een prachtige herinnering voor later.

zs-nijntje-tanden-en-haarlokdoosje

5. Rammelen met nijntje kraamcadeaus

De rammelaar is speelgoed dat al duizenden jaren oud is. Een rammelaar is een stuk speelgoed voor baby’s vanaf ongeveer drie maanden. Het is een hol voorwerp waarin zich een of meer balletjes bevinden, en door ermee te schudden zal het geluid voortbrengen. Baby’s kunnen zich er uren mee vermaken in hun bedje, in de box, in de auto of in een kinderwagen. Deze verzilverde rammelaar van nijntje kan gegraveerd worden om je geschenk een persoonlijke touch te geven. Wist je trouwens dat een rammelaar één van de meest gegeven geboortecadeaus is?

zs-nijntje-rammelaar

 

6. Een nijntje muziekdoosje

Muziekdoosjes met rustgevende melodietjes zorgen ervoor dat je baby snel en makkelijk in slaap valt. Met dit muziekdoosje van nijntje wordt het sowieso erg gezellig in huis. Nijntje draait vrolijk rond op het doosje op de melodie van ‘altijd is kortjakje ziek’.
zs-nijntje-muziekdoosje

7. Het eerste hapje samen met nijntje

Je kind laten eten met zijn eigen kinderbestek zorgt ervoor dat je kindje snel zelfstandig zal gaan leren eten. Met deze complete 6-delige servies- en bestekset van nijntje, gemaakt van bamboevezel en RVS, zit je altijd goed. Met deze set kan je kindje eten met zijn favoriete konijntje. Dit zal het eten een stuk leuker maken. Een origineel en erg leuk kraamcadeau!

zs-nijntje-kinderserviesset