Logopedie bij kinderen; wanneer ga je naar de logopedist met je kind?

Logopedie bij kinderen: wanneer is dat nodig? Bij een taalachterstand is het verstandig om snel in te grijpen. Maar verder kan het lastig zijn om te bepalen of en wanneer het nodig is om met je kind naar een logopedist te gaan. Vroeger kwam er op elke basisschool...

De moederkoek (placenta), wat is het & de functie ervan

De moederkoek is een belangrijk orgaan. Het speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap. Het verbindt het zich ontwikkelende kindje met de baarmoederwand en zorgt voor de uitwisseling van voedingsstoffen, zuurstof en afvalproducten....

Matrasbeschermer: Zo bescherm je het matras van je kind tegen bedplassen

Bij veel jonge kinderen komt het een ongelukje in bed wel eens voor. Helaas heeft het matras van je kind er soms behoorlijk wat door te lijden. Ook zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om het matras elke keer professioneel schoon te laten maken of zelfs te...

De overgang naar de zomertijd

Ieder jaar in het laatste weekend van maart vindt de overgang naar de zomertijd plaats. Dit betekent dat midden in de nacht de klok een uur vooruit wordt gezet; om 02:00 uur gaat de klok dan naar 03:00 uur. Dit betekent in theorie dat je een uur 'mist' op zondag, máár...

Zwangerschapsjeuk: oorzaken en oplossingen

Jeuk tijdens de zwangerschap wordt vaak veroorzaakt door de verhoogde bloedtoevoer naar de huid. Naarmate je zwangerschap vordert, zijn er ook andere dingen die een oorzaak kunnen zijn voor zwangerschapsjeuk. Voor sommige oorzaken is het verstanding om een arts te...

De herfst en wintermaanden staan weer voor de deur. En dat betekent dat het hoog tijd is om de garderobekast weer op orde te maken en aan te vullen met trendy en eigentijdse mode. In dit blogartikel lees je wat de vijf grootste damesmodetrends voor de herfst en winter zijn.

Het vinden van passende en elegante mode voor het gure najaar en voorjaar kan echter behoorlijk lastig zijn, want er is keuze in overvloed. Daarom is het slim om je te focussen op de belangrijkste damesmodetrends van dit moment. Alvast veel modeplezier toegewenst.

1. Kies voor een modieuze en comfortabele damesjas

Zonder een warme, goed passende en comfortabel najaarsjas kom je als vrouw de herfst en winter niet goed door. Lange bontjassen en jassen van dons, zoals bijvoorbeeld een Beaumont jas, behoren tot damesmodetrends voor de herfst en winter. Beaumont jassen van donsveren zijn heerlijk warm, maar zien er ook stijlvol en klassiek modieus uit. En dat is precies wat een goede damesjas in het najaar moet bieden: draagcomfort, warmte én uitstraling! Populaire kleuren dit najaar zijn bruin, jassen in roodtinten, witte, blauwe en grijze jassen en (zoals elk seizoen) doen ook zwartkleurige donsjassen het dit jaar goed in het straatbeeld. Eigenlijk mag dit seizoen qua kleur alles.

BEAUMONT DAMES TEDDY JAS BRUIN

2. Draag stijlvolle bloesjes met print

Dit seizoen dragen eigentijdse vrouwen onder hun donsjas een stijlvolle bruinkleurige bloes met mooie print erop. Een van de topmerken die dit soort bloesjes aanbiedt, is Jane Lushka. Jane Lushka is een populair merk dat naast elegante en trendy damesblouses, ook prachtige najaarspantalons, stoere jeans, sexy jurkjes, jumpsuits en andere soorten kleding met accessoires verkoopt. Dit kledingmerk is dan ook een echte aanrader voor vrouwen die hun stijl en voorkomen serieus nemen en er goed gekleed bij willen lopen deze herfst en winter. Deze mag niet ontbreken in een lijstje met damesmodetrends voor de herfst en winter.

3. Enkellaarsjes met punten en hakken

Dames die hun modestijl serieus nemen, dragen dit najaar massaal enkellaarsjes met hakken. Sneakers waren lange tijd de trend, maar het elegante en supervrouwelijke enkellaarsje is momenteel weer helemaal in de mode. Je kunt voor laarsjes met een vierkante of vlakke neus kiezen, maar in de herfst en winter ga je vaker vrouwenlaarsjes met punten zien. Een goede keus als je er lekker vrouwelijk, trendy en stoer bij wilt lopen.

4. Populaire pakken voor vrouwen in het najaar

Bezoek je als dame regelmatig formele gelegenheden, zoals een gala, belangrijk congres of een meetings met je collega’s? Dan kun je niet zonder een mooi, vrouwelijk en warm pak voor de herfstmaanden en wintermaanden. Of het nu om een mantelpakje gaat of een fraaie combinatie van pantalon en shirt met colbert: je krijgt vaak geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Laat die indruk dan ook maar zijn. Dit najaarsseizoen zijn pakken van stoffen als velours, corduroy en satijn veel zichtbaar in het straatbeeld.

Qua kleuren is er veel mogelijk: van zachte en warme kleuren tot felle primaire kleuren. Ook damespakken met motieven en patronen, zoals ruitjespatronen, lijnmotieven of stippatronen, gaan we in de herfst en winter veel tegenkomen. Maak ook indruk op anderen en hang een degelijk en stijlvol pak in je opgeruimde kledingkast.

damesmodetrends-rood-pak

5. Mannelijke vrouwelijkheid qua overhemden

Een van de opvallende damesmodetrends voor de herfst en winter die dit najaar een rol spelen, zijn mannelijke overhemden. Al eerder waren manachtige overhemden in damesmode trendy, maar een tijdlang zagen we de mannelijke overhemden bij dames minder vaak. Dit najaar gaat dat veranderen. Koop daarom een gedetailleerd overhemd als je gaat shoppen, bijvoorbeeld met verticale strepen, in populaire kleuren als grijs, blauw, wit of bruin. Deze overhemden zijn prima te combineren met skinny jeans of bermuda broeken en geven je een sexy uitstraling!

Dit artikel met damesmodetrends voor de herfst en winter is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.