Zwangerschap en zorgverzekering 2022

Ben je zwanger of hoop je dat in 2022 te worden? Het is dan verstandig om even goed naar je zorgverzekering te kijken. In dit artikel geven we jou alle tips en informatie over de zwangerschap en zorgverzekering in 2022. Je zult tijdens je zwangerschap namelijk veel...

Net bevallen? Zo maak je de eerste tijd met je kindje onvergetelijk

Ben je net bevallen? En voel je je een beetje uit balans nu je net moeder geworden bent? Geen paniek! Dat hebben veel vrouwen die voor het eerst moeder zijn geworden. Als je wilt weten hoe je loskomt van de twijfel, de onrust en het gevoel dat je het misschien niet...

6 x Hartige hapjes voor Sinterklaasavond

Het huis is versierd, de Sinterklaasmuziek staat aan en natuurlijk staat er ook allerlei lekkers op tafel. Pakjesavond! Natuurlijk horen daar zoetigheden bij zoals chocolade, kruidnoten en marsepein. Maar wil je nog iets meer uitpakken, met ook hartige hapjes? Dit...

Mijn bevalling: Zo had het niet moeten gaan, kleintje

Het is een warme zomermiddag, ik zwaai mijn schoonmoeder uit nadat ze mij heeft geholpen met schoonmaken. Daarna wil ik verder gaan met het uitzoeken en opruimen van mijn CD’s. Zo'n typisch nutteloos klusje voor in je laatste verlofdagen. Maar ik voel me niet zo...

De 11 leukste sinterklaas surprises

Yes, we mogen weer! Lootjes trekken, op pad voor de leukste cadeautjes, je hoofd breken over gevatte zinsneden die op elkaar rijmen en.. Sinterklaas surprises maken. Argh! Surprises maken voor Sinterklaas kan ik altijd enorm tegenop zien. Maar misschien vind jij het...

De herfst en wintermaanden staan weer voor de deur. En dat betekent dat het hoog tijd is om de garderobekast weer op orde te maken en aan te vullen met trendy en eigentijdse mode. In dit blogartikel lees je wat de vijf grootste damesmodetrends voor de herfst en winter zijn.

Het vinden van passende en elegante mode voor het gure najaar en voorjaar kan echter behoorlijk lastig zijn, want er is keuze in overvloed. Daarom is het slim om je te focussen op de belangrijkste damesmodetrends van dit moment. Alvast veel modeplezier toegewenst.

1. Kies voor een modieuze en comfortabele damesjas

Zonder een warme, goed passende en comfortabel najaarsjas kom je als vrouw de herfst en winter niet goed door. Lange bontjassen en jassen van dons, zoals bijvoorbeeld een Beaumont jas, behoren tot damesmodetrends voor de herfst en winter. Beaumont jassen van donsveren zijn heerlijk warm, maar zien er ook stijlvol en klassiek modieus uit. En dat is precies wat een goede damesjas in het najaar moet bieden: draagcomfort, warmte én uitstraling! Populaire kleuren dit najaar zijn bruin, jassen in roodtinten, witte, blauwe en grijze jassen en (zoals elk seizoen) doen ook zwartkleurige donsjassen het dit jaar goed in het straatbeeld. Eigenlijk mag dit seizoen qua kleur alles.

BEAUMONT DAMES TEDDY JAS BRUIN

2. Draag stijlvolle bloesjes met print

Dit seizoen dragen eigentijdse vrouwen onder hun donsjas een stijlvolle bruinkleurige bloes met mooie print erop. Een van de topmerken die dit soort bloesjes aanbiedt, is Jane Lushka. Jane Lushka is een populair merk dat naast elegante en trendy damesblouses, ook prachtige najaarspantalons, stoere jeans, sexy jurkjes, jumpsuits en andere soorten kleding met accessoires verkoopt. Dit kledingmerk is dan ook een echte aanrader voor vrouwen die hun stijl en voorkomen serieus nemen en er goed gekleed bij willen lopen deze herfst en winter. Deze mag niet ontbreken in een lijstje met damesmodetrends voor de herfst en winter.

3. Enkellaarsjes met punten en hakken

Dames die hun modestijl serieus nemen, dragen dit najaar massaal enkellaarsjes met hakken. Sneakers waren lange tijd de trend, maar het elegante en supervrouwelijke enkellaarsje is momenteel weer helemaal in de mode. Je kunt voor laarsjes met een vierkante of vlakke neus kiezen, maar in de herfst en winter ga je vaker vrouwenlaarsjes met punten zien. Een goede keus als je er lekker vrouwelijk, trendy en stoer bij wilt lopen.

4. Populaire pakken voor vrouwen in het najaar

Bezoek je als dame regelmatig formele gelegenheden, zoals een gala, belangrijk congres of een meetings met je collega’s? Dan kun je niet zonder een mooi, vrouwelijk en warm pak voor de herfstmaanden en wintermaanden. Of het nu om een mantelpakje gaat of een fraaie combinatie van pantalon en shirt met colbert: je krijgt vaak geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Laat die indruk dan ook maar zijn. Dit najaarsseizoen zijn pakken van stoffen als velours, corduroy en satijn veel zichtbaar in het straatbeeld.

Qua kleuren is er veel mogelijk: van zachte en warme kleuren tot felle primaire kleuren. Ook damespakken met motieven en patronen, zoals ruitjespatronen, lijnmotieven of stippatronen, gaan we in de herfst en winter veel tegenkomen. Maak ook indruk op anderen en hang een degelijk en stijlvol pak in je opgeruimde kledingkast.

damesmodetrends-rood-pak

5. Mannelijke vrouwelijkheid qua overhemden

Een van de opvallende damesmodetrends voor de herfst en winter die dit najaar een rol spelen, zijn mannelijke overhemden. Al eerder waren manachtige overhemden in damesmode trendy, maar een tijdlang zagen we de mannelijke overhemden bij dames minder vaak. Dit najaar gaat dat veranderen. Koop daarom een gedetailleerd overhemd als je gaat shoppen, bijvoorbeeld met verticale strepen, in populaire kleuren als grijs, blauw, wit of bruin. Deze overhemden zijn prima te combineren met skinny jeans of bermuda broeken en geven je een sexy uitstraling!

Dit artikel met damesmodetrends voor de herfst en winter is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.