Wat heeft Frozen te maken met dit heerlijk warme weer van de afgelopen week? Nou, alles! Want het is eindelijk heerlijk weer om lekker buiten te spelen en te fietsen. En Widek heeft nu de allerleukste kinderfietsaccessoires van Frozen om een kinderfiets leuk te versieren én om veilig op pad te gaan. Widek heeft een breed assortiment accessoires voor kinderfietsen in verschillende populaire thema's: o.a. Planes, Cars, Disney prinsessen, Minnie Mouse en dus ook Frozen. Leuke accessoires om de fiets mee te versieren, zoals een fietsmandje en een fietsstoeltje voor de pop, maar ook belangrijke accessoires om veilig de weg (of de stoep) op te gaan zoals een helm, fietsbel en vlag. Vrolijk en veilig op de fiets dus met de Frozen-vriendjes Anna, Elsa en Olaf. Omdat onze zoon Finn voorlopig alleen nog vooruitgaat op zijn loopfiets, mocht vriendinnetje Nova de complete set kinderfietsaccessoires testen samen met haar pop. Ze koos er een zonnige dag voor uit:

nova-op-de-fiets-1495792868-58705

Fietsbel, fietsmandje en poppenstoeltje van Frozen

De fietsbel van Frozen is er in vier kleuren: blauw, wit, paars en turqoise en elk hebben ze een eigen afbeelding. Finn koos voor op zijn loopfiets een fietsbel van Olaf

frozen-fietsbel

Kinderfiets versieren met het fietsmandje van Frozen

Het fietsmandje van Frozen is er in twee soorten: metaal en kunststof. De metalen mandjes zijn iets groter en iets zwaarder, waardoor ik denk dat ze geschikter zijn voor kinderen die al een tijdje fietsen. Ze zijn er in het grijs en in het lila. De kunststof mandjes zijn lekker licht en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: wit, paars, blauw en turqoise. Je kunt een complete set maken van één kleur, maar je kunt ook lekker mixen met accessoires in diverse kleuren.

fiets-mandje

Poppenstoeltje van Frozen op je kinderfiets

Het poppenstoeltje van Frozen is van wit plastic en heeft op de achterkant een afbeelding van Anna en Elsa. Het stoeltje kan zowel voorop als achterop een kinderfiets gemonteerd worden. Nova's popje mocht mee voorop de fiets!

frozen-fiets-stoeltje

Veilig op de kinderfiets met zijwieltjes, helm en vlaggetje

Voor de eerste rondjes op een kinderfiets zijn zijwieltjes vaak onmisbaar. De Frozen zijwieltjes van Widek zijn van degelijk en stevig materiaal en zijn eenvoudig te monteren aan de achterwielen van de kinderfiets. Heel leuk vind ik dat elk wieltje een andere afbeelding heeft:

fiets-wielen

frozen-helm

frozen-helm-1
frozen-vlaggetjes

Fietshelm van Frozen

Onmisbaar bij het (leren) fietsen: een fietshelm. Een fietshelm beschermt het hoofd van je kind bij een valpartij of een botsing, mits de helm goed past natuurlijk. De Frozen-helm van Widek heeft een verstelbaar binnenwerk en past van maat 50 tot en met maat 56. Niet onbelangrijk: met deze helm mag je gezien worden! De helm is uitgevoerd in de mooie Frozen-kleuren en Anna, Elsa én Olaf staan erop afgebeeld.

Veilig fietsen met een Frozen fietsvlaggetje

Veilig fietsen betekent ook: zichtbaar zijn. Met een veiligheidsvlag houd jij je kind goed in de gaten en andere weggebruikers zien je kind op de fiets al van verre aankomen. De fietsvlaggen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: roze en blauw.

Waar verkrijgbaar?

De kinderfietsaccesoires van Widek zijn te koop via je lokale fietsenzaak en bij diverse online aanbieders.

Winactie Frozen kinderfietsaccessoires: win een complete set!

We mogen van Widek een complete set weggeven met alle Frozen-accessoires voor op de kinderfiets: fietsbel, veiligheidsvlag, fietsmandje, poppenstoeltje, zijwieltjes en fietshelm. Wil jij kans maken op dit supertoffe pakket om een kinderfiets te versieren? Laat ons dan weten via onze Facebookpagina voor wie je dit leuke setje wilt winnen! Meedoen kan vanaf zondag 28 mei tot en met zaterdag 3 juni 2017. De winnaar wordt in de week van 5 juni bekendgemaakt via Facebook.

Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Alle meningen en bevindingen over dit product zijn van de schrijver van dit blog.