Begin van het nieuwe jaar starten veel mensen aan goede voornemens. Een van de meest voorkomende voornemens is om vaker te gaan sporten. Sporten is goed voor je, maar veel mensen hebben geen motivatie om meerdere keren per week ook echt naar de sportschool te gaan en dat vol te houden. Veel mensen twijfelen of ze wel een abonnement moeten afsluiten, het kan namelijk best prijzig zijn.

Als je een abonnement hebt op de sportschool heb je waarschijnlijk meer motivatie om ook echt te gaan, je betaalt er immers voor. Iedereen weet dat het belangrijk is om voldoende te bewegen, maar niet iedereen doet dit ook echt. Sporten is gezond, het is goed voor je lichaam, je krijgt er een beter humeur van en minder stress. Sporten geeft je energie, het is misschien lastig om te beginnen, maar als je klaar bent voel jij je fantastisch. Hier vind je 3 leuke aanbiedingen bij verschillende sportscholen. Stel je goede voornemens niet uit en begin met sporten!

1. Fit For Free

Fit For Free heeft sportscholen door heel Nederland. Op dit moment loopt er een goede aanbieding bij Fit For Free. Als je kiest voor een 1- of 2-jarig abonnement dan sport je 6 weken gratis. Je krijgt ook een cadeaubon ter waarde van €25 van Perry Sport en je betaalt geen inschrijfgeld (€39,99). Bij Fit For Free kan je kiezen uit verschillende abonnementen: Fit zelf, Fit vrij of Fit groep. Het goedkoopste abonnement kost €19,99 per maand, je bespaart met deze actie dus €29,99 aan abonnementskosten, €39,99 aan inschrijfkosten en krijgt een cadeaubon t.w.v. €25. In totaal bespaar je dus €94,98.

2. Basic Fit

Basic Fit heeft vestegingen door heel Nederland, sportscholen die 24/7 open zijn, ladies only clubs en live groepslessen. De aanbieding van Basic Fit is dat je 6 weken gratis mag sporten, je krijgt een gratis sporttas en betaald geen inschrijfgeld. Het goedkoopste abonnement is €19,99 per vier weken. Met de 6 weken die je gratis sport bespaar je dus €19,99, het inschrijfgeld van €39,99 hoef je niet te betalen en je krijgt een gratis sporttas.

3. Big Gym

Big Gym heeft erg goedkope abonnementen, het goedkoopste abonnement is maar €7,50 per maand. Je betaalt bij Big Gym ook nooit inschrijfkosten. Op dit moment loopt er een leuke actie bij Big Gym, als jij je in December inschrijft, dan maak je kans op een reis naar Disneyland Parijs t.w.v. €949-. Extra reden dus om je nu nog in te schrijven.

Zoals je hierboven hebt gezien zijn er een aantal goede aanbiedingen bij verschillende sportscholen. Kies de sportschool die bij jou past en pak die korting! Begin dit jaar gelijk aan je goede voornemens, terwijl je ook nog eens geld bespaard.