Een lange avond voor jezelf voor de boeg en zin om helemaal in een spannende serie te kruipen? Met Internet en TV van T-Mobile heb jij geen last van lange laadtijden door het razendsnelle internet. Tv-kijken doe je mét of zonder box – bijvoorbeeld naar de beste series op HBO Max. Maar waar kijk je dan naar? Meer voor Mama’s zet de beste series op HBO Max voor je op een rijtje!

1. Julia

Deze Amerikaanse serie gaat over het verhaal van de beroemde kokkin Julia Child. Julia maakte in de jaren 60 naam als tv-persoonlijkheid en introduceerde de Franse keuken in Amerika. Met haar aanstekelijke lach en een ongelofelijke hoeveelheid charme, had ze al snel een succesvolle carrière in een stugge mannenwereld. Sarah Lancashire speelt in deze serie de beroemde cheffin op een vrolijke manier. De serie zit vol levenslust! Het tweede seizoen is ondertussen onderweg, maar wij dromen met het eerste seizoen alvast weg in een wereld vol heerlijke hapjes in een lekker nostalgisch retro-sfeertje! Wat ons betreft een aanrader in dit lijstje met beste series op HBO Max.

2. Friends

My all time favourite: Friends! Deze serie heb ik al zo vaak gekeken, en het blijft leuk en ontspannend. Ik kan blijven kijken naar de avonturen van Ross,  Rachel, Joey, Chandler, Monica en Phoebe. Alle 10 de seizoenen staan op HBO Max en deze serie mag wat mij betreft niet ontbreken in een overzicht met de beste series op HBO Max. Waarschijnlijk hebben veel van jullie hem al eens gezien, maar het blijft heerlijk om nogmaals te kijken.

Friends op HBO Max

3. Harry Potter: Zweinsteins Afdelingstournooi

Oh zo nostalgisch, kort maar krachtig en een beetje een guilty pleasure! Als jij fan was van de Harry Potter boeken die ondertussen alweer 20 jaar geleden uitkwamen, dan is deze gezellige spelshow met Helen Mirren vast iets voor jou! De beroemde actrice Helen Mirren presenteert de avond met een klassiek Brits tintje en we volgen 4 huizen die het tegen elkaar opnemen in een gezellige kennisquiz! Hoeveel smaken “Smekkies in alle Smaken” kun jij nog opnoemen?

4. Succession op HBO Max

De carrière van topondernemer Logan Roy (gespeeld door Brian Cox) loopt op een einde. Hoe gaat het verder met zijn imperium? Zijn vier kinderen hebben daar allemaal andere gedachten over. Op zijn tachtigste verjaardag kondigt Logan echter aan dat hij helemaal niet van plan is het stokje snel over te dragen. Wat volgt is een spannend verhaal, dat door een humoristische aanpak toch niet te zwaar wordt. De serie Succession won niet voor niets een Golden Globe voor de Beste Televisieserie en voor Beste Acteur (voor de hoofdrol van Brian Cox). Ook op IMDB krijgt de serie een zeer goede waardering!

5. The White Lotus

Kun je je een mooiere plek voorstellen dan een luxe resort op Hawaii? Toch is dit paradijs vol palmbomen en prachtige stranden niet wat het lijkt! In ‘The White Lotus’ kijken we achter de deuren van deze droomlocatie en volgen we de verhalen van de gasten en het personeel. Bereid je voor op een komische reis in de maffe wereld van de horeca!

Je kijkt deze serie uit ons lijstje met beste series op HBO Max natuurlijk alleen al voor de geweldige setting! Zelf naar Hawaii is een stuk ingewikkelder, dus met deze serie geniet je lekker mee vanaf je eigen bank. Het eerste seizoen van ‘The White Lotus’ was een groot succes, dus je kunt je alvast verheugen op een nieuwe groep gasten in een hele nieuwe setting!

Andere eervolle vermeldingen in dit lijstje met de beste series op HBO Max

Naast deze vijf nieuwkomers mogen de volgende vijf series op HBO Max natuurlijk ook niet op je kijklijst met de beste series op HBO Max ontbreken:

The Time Travelers Wife

Naar het boek van Steven Moffats. Volg de bijzondere liefde tussen Henry en Clare. Als je dacht dat een gewoon liefdesverhaal niet ingewikkeld genoeg was, moet je het eens proberen terwijl je man kan tijdreizen!

The Time Travelers Wife op HBO Max

Westworld

Een spannende Science Fiction serie, waarin rijke toeristen in een kunstmatige Western-wereld al hun stoutste dromen waarheid kunnen laten worden. Blijven de gesimuleerde mensen braaf meedoen aan het spelletje? Of is er meer aan de hand?

Sharp Objects

Wanneer een journaliste met psychische problemen terugkeert naar haar geboortestad, Wind Gap, kost het haar moeite om weer te wennen aan het platteland. Helemaal omdat ze er is om verslag te doen van de moord op twee minderjarige meisjes.

Big Little Lies

Tijdens een inzamelingsactie op een basisschool lijkt er sprake te zijn van een moord. Wat volgt is een duister komisch verhaal, rondom drie moeders. Heeft hun rivaliteit voor de moord gezorgd?

The Vampire Diaries

Pure nostalgie over je favoriete vampiers! Je hebt deze serie vast al eens gezien, maar met acht seizoenen ben je vast een hoop alweer vergeten! Een mooie afsluiting in dit lijstje met beste series op HBO Max.

Heb je geen HBO Max om deze tien beste series op HBO Max te gaan kijken? Geen paniek! We hebben ook een blog met tips voor de beste feelgood series en films op Netflix voor je geschreven!