De laatste trends blijven volgen, kan lastig zijn wanneer je in verwachting bent. Jouw kledingkast verandert en veel van jouw oude kleding past gewoon niet meer. Positiekleding is niet alleen extra comfortabel tijdens jouw zwangerschap, het is ook een perfecte manier om jouw unieke rondingen tijdens de zwangerschap extra te benadrukken. Je wilt natuurlijk dat jouw rondje buikje goed tot haar recht komt. Wil jij weten hoe je dit najaar er trendy uit blijft zien tijdens de zwangerschap? Lees dan de volgende 5 positiemodetrends van dit najaar.

1. Herfsttinten

Natuurlijk mag de herfst niet voorbij gaan zonder kleding in heerlijke herfsttinten. Ook dit najaar zijn okergele, mosgroene en warm rode tinten helemaal in. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige positiejurk in een cognac kleur. Herfsttinten hebben altijd een klassieke en stijlvolle uitstraling en passen bij iedere outfit.

2. Comfortabel

Zwanger zijn gaat samen met veel vervelende ongemakken. Lage rugpijn, zere gewrichten en moeite met bewegen. Het laatste waar je op zit te wachten is te strakke kleding. Die strakke jeans en aansluitend topje kun je beter negen maanden vergeten. Gelukkig is dit najaar comfort helemaal in. Dit zien we terug in veel grote en zachte truien en kleding met een losse aansluiting. Zo kun je je comfortabel en trendy voelen tijdens de zwangerschap.

3. Laagjes

Dit najaar zijn laagjes ook helemaal in. Je kunt jouw outfit helemaal naar smaak aanpas voor lagen te layeren. Draag een shirt met lang vest of een unieke combinatie van hemd en shirt met lange mouwen. Door gebruik te maken van laagjes kun je jouw outfit altijd tot in de puntjes stileren geheel naar eigen smaak.

4. Warme leggings

Tijdens jouw zwangerschap moet je niet denken aan strakke broeken. Gelukkig is dit najaar comfort dé trend. Niet alleen zien we dat terug in de warme truien, maar ook zien we dat terug bij de beenmode. Dit najaar zijn leggings helemaal in. Kies voor leggings met een broekmotief, of juist voor een warme legging van een dikke stof. Geniet van extra veel bewegingsvrijheid en een stijlvolle uitstraling met leggings.

5. Unieke printjes

Dit najaar zijn unieke printjes ook helemaal terug van weggeweest. Primitieve prints en abstracte vormen zien we terug in veel verschillende kledingitems. Het voordeel van bijzondere prints is dat deze altijd eenvoudig te combineren zijn. Kies bijvoorbeeld voor een shirt met unieke print en combineer deze met een eenvoudige broek voor een geweldige outfit.

Kun jij ook niet wachten om deze winter er extra best uit te zien met jouw ronde buikje? Geniet van deze unieke tijd met de beste fashion. Positiemode kan jouw buikje extra goed benadrukken. Met deze 5 positiemodetrends van dit najaar zie jij er tijdens de herfstmaanden er stralend en modieus uit.