Babu en Nanu komen uit Nepal en kunnen het nieuwe vriendje worden van jouw kind. Babu en Nanu zijn Sweet Heroes, zachte knuffelpoppen die je zelf kunt kleuren én je steunt er mensen in Nepal mee. De knuffelpoppen zijn een superleuk en sympathiek cadeautje voor onder de kerstboom.

Geef een knuffel cadeau

De Sweet Heroes knuffels zijn ontelbare helden in één. Ze kunnen je troosten, met je knuffelen, spelen, op avontuur gaan of aan het lachen maken. Je moet ze nog wel even zelf tot leven brengen met de bijgeleverde uitwasbare stiften. Teken een gezicht, kleur, teken en schrijf naar hartelust. En wil je weer iets anders? Dan kan je knuffel in de was en begin je opnieuw! De knuffels zijn er in twee varianten: Babu, een jongen en Nanu, een meisje. Je kunt zelf kiezen welke kleuren stiften je erbij wil en je pop wordt geleverd in een leuk doosje. Ze zijn gemaakt van superzacht fairtrade en gecertificeerd katoen en worden fairtrade gemaakt in Kathmandu in Nepal. Met het kopen van een knuffel steun je dus direct de mensen daar.

Geef een knuffel en Sweet Heroes geeft er een extra

Stichting MyWorld is de maker van Sweet Heroes. De stichting zet zich in voor eerlijke productie van producten, eerlijke lonen en steunen gezinnen die hun huis en spullen zijn verloren door aardbevingen. Koop je een Sweet Heroes knuffelpop, dan geeft Sweet Heroes er ook een weg aan een van de kwetsbare kinderen in ons land die niet thuis kunnen wonen. Mooi gebaar! Gebruik daarvoor de code HVKind in de webshop. Je bestelt jouw Sweet Heroes op sweetheroes.nl/webshop

Gratis GEEF Magazine

Sweet Heroes is een partner van Stichting Het Vergeten Kind. Speciaal voor de decembermaand heeft Het Vergeten Kind het GEEF Magazine uitgebracht, vol leuke tips en inspiratie voor de decembermaand.

Download hier jouw gratis GEEF Magazine.