Kerstmis staat voor de deur en de kerstvakantie uiteraard ook. Tijd om leuke dingen te doen met je gezin! Bijvoorbeeld naar het verrassende Kerstcircus Ahoy. Van 23 tot en met 30 december is de 47e editie van het Kerstcircus in Rotterdam Ahoy, met een nieuw programma vol circusacts uit de hele wereld. Van grappige clowns tot astronaut-acrobaten, waaghalzen op de trapeze en nog veel meer toffe, hilarische en spannende shows. Lees verder en maak kans op 4 kaarten! Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger een keer naar een reizend circus ben geweest bij ons in de stad. Wat een belevenis vond ik dat! Op het puntje van mijn stoel bij de knappe acrobatenstunts aan de trapeze. De acrobaten en de grappige clown zijn me het meest bijgebleven. Heel erg leuk dus dat ik dit jaar mijn zoontje mag meenemen naar een van de grootste circussen van het jaar, het Kerstcircus Ahoy. Zo benieuwd wat hij daarvan vindt!

Stunten in de ruimte

Het zal ongetwijfeld een spectaculaire show worden, want voor het Kerstcircus is in het Ahoy Theater in Rotterdam de top van de internationale circusacts uitgenodigd. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een heus circusorkest. Zal ik een tipje van de sluier oplichten wat je allemaal kunt zien? Komt ie: The Astronauts zijn drie 'astronauten’ die net als in de ruimte – in luchtledige slow motion – over en door een enorm draaiend rad lopen, dat in de nok van het Ahoy Theater wordt opgehangen.

theater-astronaut

op-zn-kop

Het duo Daring Jones doen een ongezekerde trapeze-act: ze klimmen over elkaar en maken salto’s en pirouetten. En dat allemaal op duizelingwekkende hoogte. De autobandenspringers 'Springers on big tires' zijn zes mannen die met enorme binnenbanden rondspringen door de piste. Ze vliegen door de lucht en maken salto’s en landen op elkaars schouders. De superlenige Shannon Monni doet een betoverende en spannende act hoog in de lucht, in een grote kunststof doorschijnende bal. Ik heb hier stiekem al een filmpje van gezien en ze blijft niet alleen ín de bal…

circus-clowns

aangenaam

Een circus is natuurlijk niet compleet zonder een setje grappen en grollen van clowns. De Family Stoliarov is een Russische clownsfamilie die graag interactie heeft met het publiek. Zal mij benieuwen! Deze acts en nog veel meer kun je zien in Ahoy Rotterdam tijdens het Kerstcircus. Het belooft een unieke voorstelling te worden waar zowel jong als oud van kan genieten. Wil jij er ook bij zijn? Doe mee met onze winactie!

Winactie* Kerstcircus Ahoy

Met het hele gezin naar Rotterdam om het Kerstcircus Ahoy te aanschouwen? Je maakt nu kans op 4 kaarten! Wat moet je doen? Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter. Deze winactie is gesloten.

Meer informatie en tickets Kerstcircus Ahoy

Meteen tickets bestellen? Het Kerstcircus in Ahoy Rotterdam heeft dagelijks voorstellingen van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 30 december. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €27,75 (incl. servicekosten). Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en tickets op www.kerstcircus.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rotterdam Ahoy.