Met korting naar World of Dinos

Margot - 10-07-2018
lugm7652-1531252343-59391

dino-donkerdino-met-hoorns


dino-werelddino-uit-ei

Van 7 juli tot en met 2 september 2018 is World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Een superleuk uitje voor avontuurlijke dinoliefhebbers deze zomervakantie! Wij gingen vandaag met ons gezin op pad met onze kersverse 4-jarige zoon om World of Dinos te bezoeken. En, niet onbelangrijk, we kochten kaarten met flinke korting! Lees snel verder wat je op World of Dinos kunt beleven én hoe je van de kortingsactie gebruik kunt maken.

World of Dinos?

World of Dinos is de grootste dino-expositie van Europa en in de Jaarbeurs is deze als eerste te bewonderen. Hierna reist de expo de hele wereld rond. Als je binnenkomt, stap je letterlijk een andere wereld binnen. De wereld zoals die was in de tijd van de dinosaurussen. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met allerlei special effects. World of Dinos is verdeeld in werelddelen waar je doorheen wandelt en oog in oog staat met levensgrote dinosaurussen. Je kunt de dino's van heel dichtbij bekijken, alles lezen over hun kenmerken, waar ze leefden, wat ze aten en nog veel meer. Heel tof: alle dino’s bewegen en maken geluid! Bekijk een brullende T-Rex van dichtbij, sta oog in oog met een reusachtige Shunosaurus en leer alles over de Velociraptor en Spinosaurus. World of Dinos bestaat uit meer dan zestig levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Samen met een speurtocht (met een leuk cadeautje aan het einde!), een bioscoop, opgravingen, berijdbare dinosaurussen en een kidszone maakt dit van World of Dinos een leuk ervaring voor het hele gezin. Een onvergetelijke, interactieve en tegelijkertijd educatieve ervaring!

 

Wat kun je allemaal doen bij World of Dinos?

  • Een leuke dino speurtocht Bij binnenkomst krijg je bij de kassa een gratis speurtocht. Over elke dinosaurus in de expositie is een vraag die je kunt opzoeken op de informatieborden bij de dino’s. De speurtocht bevat veel leuke weetjes en vragen. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. Beantwoord alle vragen en laat aan het eind van de expositie je speurtocht zien in het winkeltje, dan krijg je een leuk cadeautje.
  • Maak een toffe foto met je favoriete dinosaurus Je kunt alle dino's van dichtbij bekijken en fotograferen, maar op verschillende plekken in de expo kun je ook samen op de foto met je favoriete dinosaurus.
  • Dinoscoop Even uitrusten tijdens de ontdekkingsreis? Dat kan, naast verschillende bankjes die zijn neergezet bij de dino’s, in de Dinoscoop. In deze filmzaal worden verschillende documentaires getoond. Leuk en leerzaam voor jong en oud!
  • Een echte opgraving in de Kidszone De favoriet van onze zoon: botten opgraven! In de Kidszone van World of Dinos is een grote zandbak neergezet waar kinderen kunnen graven naar dinosaurusbotten. Ga zelf op onderzoek uit en ga op zoek naar botten van je favoriete dino. Hier heeft onze peuter zich erg goed vermaakt en hij was erg trots op de botten die hij vond.

Met korting naar World of Dinos

Wil je ook naar World of Dinos en wil je net als wij profiteren van een korting van 25% op de normale prijs? Ga met korting naar World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Kinderen: €11,25 met korting (aan de kassa €17!) Volwassenen: €13,13 met korting (aan de kassa €19,50!) Op zoek naar andere leuke uitjes met kinderen? Kijk dan ook snel bij onze andere tips! Dinosaurussen spotten in het Oertijdmuseum in BoxtelPret voor het hele gezin in Attractiepark Toverland, Zelf aardbeien plukken, snoepen en lekker spelen op het Aardbeienterras

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners