De babyhoroscoop Ram is van toepassing op alle kindjes, die in de periode 21 maart tot en met 20 april geboren zijn. Aan het sterrenbeeld Ram worden specifieke eigenschappen toegekend, waar je vrij snel na de geboorte van je kindje al kennis mee kunt maken. Hier zullen een aantal van de meest opvallende kenmerken van de babyhoroscoop Ram worden besproken, zodat je direct een concreet beeld kunt krijgen van een aantal persoonlijkheidskenmerken van je kindje.

Eigenschappen sterrenbeeld Ram

Baby’s met het sterrenbeeld Ram beschikken over een sterke eigen wil en dat zul je al snel merken, bijvoorbeeld als ze honger hebben of ineens een dringende behoefte aan aandacht nodig hebben. Deze kinderen staan graag in de belangstelling en beschikken over impulsieve eigenschappen. Een andere opvallend kenmerk, dat voortkomt uit de babyhoroscoop is, dat de kindjes in verhouding sneller kunnen lopen en praten in vergelijking met hun leeftijdsgenootjes, die over een ander sterrenbeeld beschikken.

babyhoroscoop sterrenbeeld ram

Kindjes met het sterrenbeeld Ram beschikken vrijwel altijd over een uitstekende weerstand en als ze ziek zijn, zal dit vaak niet lang duren. De kinderen slapen veelal kort en zijn na een slaapje snel wakker. Daarnaast houdt dit sterrenbeeld van knuffelen, liefde en affectie en toont dit zelf ook graag door stevige knuffels uit te delen. Zodra kinderen met dit sterrenbeeld in contact komt met andere kindjes wordt er een leidende rol ingenomen en kunnen alle ideeën van de Ram ten uitvoer worden gebracht. Onafhankelijkheid is hen niet vreemd en dat geldt ook voor een optimistische kijk op het leven.

Tips voor ouders van de Ram

Ouders van baby’s en kindjes, die over het sterrenbeeld Ram beschikken, wordt aangeraden de teugels enigszins te laten vieren en een zeker mate van vrijheid toe te kennen. Uiteraard moet je als vader of moeder wel bedachtzaam zijn op alle capriolen die worden uitgehaald, zodat wel opgelet moet worden dat de kindjes zichzelf niet in gevaar kunnen brengen of zich bezeren. Als je een kindje met dit sterrenbeeld naar bed brengt, dan is het raadzaam om het beddengoed niet te strak om hen heen te doen. Ook te strakke kleding beperkt deze kindjes in hun gevoel van vrijheid en dat zullen ze zeker laten merken.

sterrenbeeld ram - babyhandje op laken met ster