Gender reveal ideeën, tips voor de leukste gender reveal party

Organiseer een onvergetelijke gender reveal party en deel de magie van de onthulling van het geslacht! Een zwangerschap is sowieso speciaal, maar een gender reveal maakt het nog een beetje specialer. Je deelt dan namelijk iets met mensen die je liefhebben. Het...

Voorbereiden op de middelbare school, hoe doe je dat?

De basisschooltijd vliegt voorbij en het einde van de basisschool nadert. Het was toch nog maar gisteren dat je je kind afzette in de kleuterklas? Nu zwaai je haar of hem bijna uit naar de brugklas. Een grote verandering, van het vertrouwde klasje naar een nieuwe...

7 uitspraken wil een tweelingmoeder niet meer horen

Moeders van tweelingen krijgen soms opmerkingen die totaal ongepast zijn. Meestal komen zulke uitspraken voort uit onwetendheid, maar voor een tweelingmoeder kan het soms vervelend en soms ronduit kwetsend. Dus mocht je ooit eens een tweelingmoeder spreken, voorkom...

Logopedie bij kinderen; wanneer ga je naar de logopedist met je kind?

Logopedie bij kinderen: wanneer is dat nodig? Bij een taalachterstand is het verstandig om snel in te grijpen. Maar verder kan het lastig zijn om te bepalen of en wanneer het nodig is om met je kind naar een logopedist te gaan. Vroeger kwam er op elke basisschool...

De moederkoek (placenta), wat is het & de functie ervan

De moederkoek is een belangrijk orgaan. Het speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap. Het verbindt het zich ontwikkelende kindje met de baarmoederwand en zorgt voor de uitwisseling van voedingsstoffen, zuurstof en afvalproducten....

Nieuw jaar, nieuwe trends! Een heerlijk excuus om te shoppen voor je kleintje. Benieuwd naar de stijl die 2020 met zich meebrengt? Wij zetten de acht kledingtrends van baby's in 2020 voor je op een rij.

1. Dierenprints

Ook dit jaar zijn de dierenprints weer helemaal in. Of het nu gaat om een leuke trui, een rompertje of een lekkere warme muts, baby’s zien er gewoon ontzettend aandoenlijk uit in een tijger- zebra- of luipaardprint. Bovendien is het met vrijwel alles te combineren. Last but not least, bij volwassenen staan dierenprints ook hartstikke leuk. Matchen met je zoon of dochtertje was nog nooit zo makkelijk!

2. Denim

Als volwassenen zijn we er meestal gek op, maar als het aankomt op spijkerstof kopen voor onze kleintjes, zijn we vaak huiverig. Is de stof niet te stug? Gelukkig zijn er voor baby’s heel soepele Denim items verkrijgbaar. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Kies voor een stoer spijkerjasje, een broekje of pak twee trends in een: ga voor de tuinbroek!

3. Tuinbroeken

De tuinbroek, is dat niet wat ouderwets? Het leuke aan trends is dat ze steeds weer terugkomen en daarbij wordt de tuinbroek niet overgeslagen. Sterker nog, het lijkt erop dat hij steeds vaker in de mode komt. Zo ook dit jaar! Vooral de salopette met wijde pijpen doet in 2020 opnieuw zijn intrede, met name voor meisjes. Doe er een dikke maillot onder en je kleintje is klaar voor de winter.

4. Corduroy

Corduroy, ribstof in de volksmond, is weer helemaal ‘je van het’. Of je nu een leuk broekje of jasje wilt kopen voor je baby, op dit moment in corduroy overal in de etalages te zien. Denk je eens in hoe je kindje eruit ziet in een ribstof jasje met een dierenprintmutsje: te schattig!

5. Zwart-wit

Hoewel zwart-wit eigenlijk nooit uit de mode gaat, is het in 2020 opvallend ín de mode. Je komt overal zwart-witte rompertjes en truien tegen. Zo zijn er veel kledingstukken in zwart met witte stippen of strepen, maar ook zwart-witte dierenprints zijn ontzettend gewild. Een trui met zebraprint is toch ook eigenlijk onweerstaanbaar?

6. Fluffy

We zagen het vorig jaar al, maar de trend is zo leuk dat het dit jaar gewoon voortgezet wordt. Fluffy items zijn in de winter niet alleen lekker zacht en warm, maar ze staan ook gewoon superschattig. Een pakje of jasje dat zo fluffy is als een teddybeer mag wat ons betreft een tijdloos item worden. Zeker met berenoortjes op de capuchon maakt het je kind nog aandoenlijker en winterklaar!

7. Roze

Zoals gezegd, zijn vooral de zwart-wit printen momenteel erg populair. Toch is er ook wel wat kleur in 2020 te spotten. Zo blijkt roze, variërend van pastel naar neon erg in trek. Dit wordt onder andere gecombineerd met lila en mauve, maar ook met meer basic kleuren. Zo wordt roze vaak gekozen als kleurnuance om de lichte naturellen en donkere basics te complimenteren. Ben je niet zo van het roze? Blauw, oranje en geel zijn ook populaire accenten dit jaar.

8. Patronen

We zien daarnaast de strepen en color blocks terugkomen, maar de animalprint blijft het populairste patroon. De trends van 2020 bieden jou als ouder genoeg ruimte voor creativiteit om het een eigen twist te geven naar jouw smaak. Hoe dan ook, de kleuren, patronen en fashion items die nu in de winkel liggen, zullen je kindje in de toekomst dankbaar scheppen. Hij of zij zal er namelijk ongelooflijk schattige babyfoto’s aan overhouden!