Leer je baby nu al kennen door je te verdiepen in zijn of haar sterrenbeeld. Op het moment dat jouw baby geboren wordt staat de zon in één van de sterrenbeelden. Het zonneteken van jouw kleine prins of prinses kan je vertellen wat hij of zij wel of niet fijn vindt. Als je weet op welke datum jouw baby geboren wordt kun je je voorbereiden door middel van een geboortehoroscoop. In dit artikel vertellen we je wie hij of zij is volgens zijn of haar sterrenbeeld.

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is een levendige baby en ontwikkelt zich snel, Een Ram baby heeft enorm veel energie en kan complex gedrag vertonen omdat hij of zij zich snel verveelt. Ram heeft geen innerlijke rust en wil steeds iets nieuws leren. Geef je een kleine Ram niet te veel speeltjes tegelijk en wandel zo vaak je kunt met hem of haar.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier is een knuffel baby en slaapt het liefst bij zijn of haar ouders in bed. Een Stier baby heeft veel fysiek contact nodig en vindt een draagzak daarom heerlijk. Ook vindt een Stier baby het heerlijk om te eten waardoor hij of zij soms te veel eet en dan buikpijn krijgt. Leer je Stier iedere dag iets nieuws, Stieren leren enorm snel.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Een Tweelingen baby is vrolijk en van nature onrustig. Deze baby heeft veel afwisseling en vooral een harmonieuze omgeving nodig. Tweelingen spreken sneller dan andere kinderen, spreek daarom geen babytaal met je baby. Zing kinderliedjes als je kleine Tweelingen onrustig is.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Een Kreeft baby is grappig en gevoeliger dan andere baby’s. Kreeft is net een spons die alles opneemt, voorkom dan ook dat jouw Kreeft baby spanningen van anderen op kan nemen. Een Kreeft baby ligt niet graag alleen in een kamertje, maar voelt zich veilig en gelukkig als ouders in dezelfde kamer zijn.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Een Leeuw baby is vrolijk, speels en heeft veel aandacht nodig. Leeuw baby’s zijn roekelozer en bewegelijker dan andere baby’s, voordat je het weet kruipt je baby. Leeuwtjes worden rustig in een badje, water geeft jouw Leeuw baby ontspanning en plezier.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Een Maagd baby is rustiger dan andere baby’s en laat al na een paar weken zien dat hij of zij een echte persoonlijkheid heeft. Maagd baby’s zijn kieskeurig wat eten betreft, maar vind ook niet alle knuffels even leuk. Jouw Maagd baby houdt van rust en regelmaat.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Een Weegschaal baby is vriendelijk, rustig, lief en wordt zelden driftig. Jouw Weegschaal baby trekt overal aandacht. Weegschaal baby’s houden van muziek en dansen. Tijdens een autorit met muziek of in je armen als je danst maakt jouw Weegschaal baby gelukkig.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Een Schorpioen baby is een sterke baby en heeft een hypnotiserende blik. Schorpioen is eenkennig en houdt er niet van als onbekenden hem of haar optillen. Jouw Schorpioen baby is dol op kiekeboe spelletjes, een doek op je hoofd en snel wegtrekken laat jouw baby vroeger lachen dan andere baby’s.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Een Boogschutter baby is vrolijk, slim, bewegelijk en huilt alleen als hij of zij alleen in een kamer is. Jouw Boogschutter baby is graag onder mensen en voelt zich het gelukkigst als hij of zij vertrouwede stemmen van familieleden hoort.

Steenbok 23 december – 20 januari

Een Steenbok baby’s is alert en merkt meer op dan andere baby’s. Jouw Steenbok baby leert snel en heeft een sterke wil. Geniet van jouw Steenbokje nu het nog een baby is, hij of zij ontwikkelt zich snel en wil zodra het lopen geleerd is onafhankelijk zijn.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Een Waterman baby is vrolijk, houdt van zingen, dansen, spelen en vooral van naar buiten gaan. Wandel dan ook zo vaak als je kunt met jouw Waterman baby. Watermannen zijn hun leeftijd ver vooruit, het lijkt alsof deze baby over de baby periode heen stapt en een kleuter is.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Een Vissen baby is rustig, lief, tevreden en houdt van een rustige omgeving. Jouw Vissen baby is dol op muziek, maar niet op luide muziek. Vissen baby’s slapen vaak overdag in plaats van ‘s nachts, een badje voor het slapen kan helpen, Vissen zijn dol op water.