Als je in de periode 20 februari tot en met 20 maart bevallen bent van je kindje, dan heb je een kindje met het sterrenbeeld Vissen op de wereld gezet. Deze babyhoroscoop kan je kennis laten maken met een aantal unieke eigenschappen, die aan het sterrenbeeld worden toegekend. Deze kenmerken zullen vast en zeker snel bij je eigen kindje terug te herkennen zijn.

Eigenschappen sterrenbeeld Vissen

Uit de babyhoroscoop blijkt dat baby’s met dit sterrenbeeld als veeleisende kindjes beschouwd kunnen worden. Drammerigheid en koppigheid zijn onlosmakelijk verbonden met het sterrenbeeld Vissen. Dat is echter niet altijd rechtstreeks te merken, want deze kindjes gebruiken daarvoor een charmeoffensief.

Uit de babyhoroscoop is ook af te leiden dat baby’s en kindjes een dromerig bestaan leiden, waarbij hun grote fantasie dankbaar wordt ingezet. Aandacht en waardering zijn aspecten waar de kinderen zeer gevoelig voor zijn. Het zal bovendien hun zelfvertrouwen versterken als ze voldoende waardering en aandacht krijgen.

sterrenbeeld vissen - meisje omringd door getekende vissen

Voor de structuur en regelmaat geldt dat baby’s met dit sterrenbeeld zelf een wisselend gedrag laten zien. De baby’s zullen willen eten als ze honger hebben en gaan slapen wanneer ze moe zijn, zodat er geen vast schema aan gekoppeld kan worden.

De babyhoroscoop Vissen kenmerkt zich door creativiteit en dat uit zich al vroeg door de belangstelling voor muziek, dans en uiteraard toneelspelen, want daar komt de fantasie weer om de hoek kijken.

Tips voor ouders van Vissen

Voor ouders van kindjes, die het sterrenbeeld Vissen hebben, is het belangrijk om vanaf het begin af aan volop aandacht en waardering te geven. Dat kan onder meer door de kindjes aan te moedigen en te prijzen, zodat het zelfvertrouwen direct een goede basis krijgt. De creatieve kant van kindjes met het sterrenbeeld Vissen kan gestimuleerd worden door al vroeg met de peuters te gaan knutselen, op muziek te dansen en toneelspelletjes te doen.

Vissen zijn zeer gevoelig en zullen hun emoties niet altijd spontaan met de buitenwereld delen. Het is dan goed om ze even te laten wegdromen in hun eigen wereld en hen rust te gunnen. Zodra de emoties verwerkt zijn, zullen de kindjes al snel weer duidelijk aanwezig zijn.

babyhoroscoop sterrenbeeld vissen