Zwangerschap en zorgverzekering 2022

Ben je zwanger of hoop je dat in 2022 te worden? Het is dan verstandig om even goed naar je zorgverzekering te kijken. In dit artikel geven we jou alle tips en informatie over de zwangerschap en zorgverzekering in 2022. Je zult tijdens je zwangerschap namelijk veel...

Net bevallen? Zo maak je de eerste tijd met je kindje onvergetelijk

Ben je net bevallen? En voel je je een beetje uit balans nu je net moeder geworden bent? Geen paniek! Dat hebben veel vrouwen die voor het eerst moeder zijn geworden. Als je wilt weten hoe je loskomt van de twijfel, de onrust en het gevoel dat je het misschien niet...

6 x Hartige hapjes voor Sinterklaasavond

Het huis is versierd, de Sinterklaasmuziek staat aan en natuurlijk staat er ook allerlei lekkers op tafel. Pakjesavond! Natuurlijk horen daar zoetigheden bij zoals chocolade, kruidnoten en marsepein. Maar wil je nog iets meer uitpakken, met ook hartige hapjes? Dit...

Mijn bevalling: Zo had het niet moeten gaan, kleintje

Het is een warme zomermiddag, ik zwaai mijn schoonmoeder uit nadat ze mij heeft geholpen met schoonmaken. Daarna wil ik verder gaan met het uitzoeken en opruimen van mijn CD’s. Zo'n typisch nutteloos klusje voor in je laatste verlofdagen. Maar ik voel me niet zo...

De 11 leukste sinterklaas surprises

Yes, we mogen weer! Lootjes trekken, op pad voor de leukste cadeautjes, je hoofd breken over gevatte zinsneden die op elkaar rijmen en.. Sinterklaas surprises maken. Argh! Surprises maken voor Sinterklaas kan ik altijd enorm tegenop zien. Maar misschien vind jij het...

Op een dag wordt het tijd voor een upgrade van de kinderkamer. Ze groeien zo hard. Van babykamer naar peuterkamer is een stap, maar van kleuter naar schoolgaand kind is ook een heel nieuwe fase. Het is het moment om te kijken naar bureaus voor de kinderkamer, want er gaat huiswerk komen. De hoogste tijd om de speelhoek een zwiep te geven – ik bedoel: op te schuiven en ruimte te maken. Dit zijn 10 toffe en mooie bureaus voor de kinderkamer.

La redoute retro kinderbureau

Dit bureau van La Redoute voor de kinderkamer is in Scandinavische stijl. Onder het blad zit een opbergruimte en er is een ladeblok met drie diepe lades en een ondiepe lade. La Redout heeft meer bureaus in deze stijl, onder andere eentje met twee ladeblokken en een met een lade over de breedte van het bureau. Erg stijlvol en speels, leuk voor de hippe kinderkamer.

Lef kinderkamerbureau
bureau-voor-de-kinderkamer-la-redoute

Bureau Nikki van Lef Collections is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Een strak bureau in de kleur jade groen met twee handige lades onder het bureaublad en een opbergvak in het midden.

Ikea bureaus voor de kinderkamer

Ikea heeft verschillende mogelijkheden voor leuke kinderkamerbureaus. Bureau Pahl is bijvoorbeeld te pimpen met verschillende ‘opbouwdelen’ die je aan het bureau kunt bevestigen voor extra opbergmogelijkheden. Zo kun je het bureau helemaal naar wens stylen.

Petite Amélie bureau kinderkamer

kinderbureau-petite-amelie

Dit strakke bureau voor de kinderkamer heeft een ladeblok voor extra opbergruimte en handige en speelse opbergvakken op opvallende plekken. Ook bovenop het gedeelte met het ladeblok, dat vind ik echt verrassend en leuk. Het is een stevig en solide kinderbureau dat kan tegen een stootje.

Sebra kinderbureau

Dit praktische kinderbureau van eenvoudig design vindt ook in een kleine kinderkamer een plek. Met handige lade onder het werkblad voor bergruimte. Een eenvoudig en stijlvol bureau, wit met afgeronde hoeken.

Flexa kinderbureaus voor de kinderkamer

Flexa heeft verschillende leuke bureaus voor de kinderkamer, zoals bijvoorbeeld de Flexa Woody. Dit bureau is gemaakt van grenen en is verre van standaard recht-toe-recht-aan. Bovendien is het kinderbureau in hoogte verstelbaar. Handig, kan het meegroeien met je kind! Flexa bureaus vind je bijvoorbeeld op babypark.nl, er is ook een versie die je aan de muur hangt. Handig als je een kleine kinderkamer hebt.

Kidsmill kinderbureau Somero met ladeblok

Plain and simple met genoeg opbergruimte, het kinderbureau Somero van Kidsmill is praktisch en van een robuust design. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig mdf en de lades openen en sluiten door middel van een push-open systeem.

kinderbureau Somero van Kidsmill

Kinderbureau met pootjes Kidsmill: The Sixties Desk

Oeh, het The Sixties Desk bureau van Kidsmill is echt een beauty! Een van mijn persoonlijke favorieten uit dit overzicht met toffe bureaus voor de kinderkamer. Dit bureau is geinspireerd op de trends in de jaren 60. Een wit bureau met aan de ene kant lades en aan de andere kant een kastje en met eikenhouten pootjes.

The Sixties Desk bureau van Kidsmill

Ferm Living bureau kinderkamer

Ferm Living staat bekend om de trendy meubels en woonaccessoires en ze hebben dus ook een heel tof kinderkamerbureau. Het Little Architect bureau is gemaakt van hout en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waaronder een heel mooi donkergroen.

Saartje Prum bureau

Oliver Furniture seaside office table, zo luidt de naam van het Saartje Prum bureau dat geschikt is voor kleine kantoorruimtes en dus ook voor een kinderkamer. Dit mooie exemplaar in Scandinavische stijl heeft vijf lades met ronde knopjes. Leuk voor een meisjeskamer vind ik, en hij mocht dus niet ontbreken in dit overzicht met leuke bureaus voor de kinderkamer.