Op zoek naar een zwembad voor in de tuin voor een heerlijke zomer? Lees snel verder want hier lees je alles over de vijf beste zwembaden voor in de tuin.

Zwembaden voor in de tuin was een aantal decennia geleden nog een sprookje voor de gemiddelde Nederlander. Het was onbetaalbaar. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is het kopen, plaatsen en eventueel installeren van een zwembad, jacuzzi of hottub voor veel mensen haalbaar geworden. Maar welke zwembaden zijn echt het overwegen waard en vallen positief op? In dit artikel zetten we de vijf beste zwembaden voor in de tuin voor je op een rijtje. Ongetwijfeld zit er een zwembad tussen dat precies aan jouw wensen voldoet!

Blije vrouw in zwembad in de tuin

1. Comfortabel en sterk: Prism Frame opzetzwembad van Intex

Wil je een opzetzwembad kopen om in je tuin te zetten deze zomer? Dan moet je zeker een Intex Prism Frame zwembad overwegen. Dit opzetzwembad voor in de tuin is er in allerlei verschillende formaten en vormen. Dit tuinzwembad is stabiel, duurzaam en staat garant voor jarenlang onbezorgd zwembadplezier in de tuin. Het zwembad wordt compleet geleverd met alle accessoires en met een krachtige filterpomp, die de complete water inhoud van het zwembad circuleert en reinigt.

2. Luxueus voordeel: het Bestway Steel Pro opzetzwembad

In het overzicht met de beste zwembaden voor in de tuin, mag een zwembad van Bestway niet ontbreken. Een heerlijk en zeer scherp geprijsd opzetzwembad voor in de tuin is het Bestway Steel Pro zwembad. De Bestway Steel Pro is er ook in verschillende afmetingen. En ook dit zwembad kan worden geleverd met alle accessoires en een goede filterpomp. Het zwembad kan razendsnel opgezet worden, zodat je snel kunt gaan genieten van een heerlijke duik in je eigen achtertuin. Heerlijk voor kinderen om in de zomer te kunnen zwemmen!

kind in zwembad in de tuin

3. Excentriek en uniek: Exit Wood zwembad

Een absoluut pareltje onder de huidige generatie opzetzwembaden voor in de tuin is het excentriek ogende tuinzwembad EXIT Wood. Sommige uitvoeringen van dit zwembad zijn voorzien van een speciale overkapping om ongedierte en muggen op afstand te houden. Ook houdt dit zeil de warmte vast, waardoor je flink gaat besparen op het verwarmen van je water. De sterke filterpomp zorgt voor een snelle watercirculatie, waardoor het badwater constant fris en vers blijft. Het houtdesign van dit zwembad trekt de aandacht en zorgt voor een superstoere uitstraling.

4. Intel Bubbel Massage zwembad: de bubbelvariant

Op nummer 4 in ons lijstje met de beste zwembaden voor in de tuin, plaatsen we een bubbelvariant. Ga je voor een jacuzzivariant zwembad, een bad dus dat bubbels geeft? Ga dan eens op zoek naar het Intel Bubble Massage bad. Voor dit kwaliteitszwembad voor in de tuin betaal je iets meer dan 600 euro, maar daar krijg je veel plezier terug. Dit bubbelzwembad is geschikt voor zes personen. Het badwater kan tot een temperatuur van liefst 40 graden Celsius opgewarmd worden. Een garantie dus voor optimaal badplezier!

Heerlijk genieten in een zwembad in de zomer

5. Een vast zwembad met trapje: met metalen Ibiza zwembad

Tot slot nog een vijfde tip in dit artikel met de beste zwembaden voor in de tuin. Wil je liever een zwembad kopen dat je kunt inbouwen in je tuin? Overweeg dan de aanschaf van het scherpgeprijsde metalen Ibiza zwembad.

Hét grote voordeel van dat inbouwzwembad voor in de tuin is dat het zwembad als maatwerk wordt geleverd. De stalen wand heeft uitsparingen voor de skimmer en inspuiter. Deze hoeven dus niet meer op maat gesneden te worden. En dat betekent dat je geen risico loopt om het metalen zwembad verkeerd af te snijden. De vuurverzinkte staalwand en met kunststof coating afgewerkte zwembadwand zorgt voor veel kracht en heeft een duurzaam ontwerp. En dat betekent dat je jarenlang zorgeloos kunt zwemmen en genieten in je eigen tuin.

PS. Mocht je geen ruimte hebben voor een zwembad in je tuin, check dan snel dit artikel met de leukste zwembaden van Nederland!