Holy moly! Oh jee, Freek Vonk heeft een eigen kledinglijn. Mijn zoon is groot Freek-fan en hij weet het nog niet, maar zodra hij het weet wil hij ongetwijfeld een hele outfit om op zijn held te lijken. Vanaf 16 oktober 2019 kun je bij Shoeby een heel toffe collectie kinderkleding shoppen van Neerlands bekendste bioloog en bovendien kom je alles te weten over dieren uit de wildernis.

Freek Vonk collectie Shoeby

Shoeby heeft in samenwerking met Freek Vonk een jongenscollectie ontworpen (kan natuurlijk ook voor meiden, hallo 2019) waar neushoorns en krokodillen centraal staan. De complete 'Shoeby x Freek Vonk collectie' met broeken, truien en een jack is verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in de Shoeby-winkels en online. En als je nu twee of meer Freek Vonk-items koopt krijg je ook nog eens een toffe krokodillen-sleutelhanger cadeau.

In de Freek-collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D-effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen. De stoere skinny-jeans en de comfortabele jogger zijn voorzien van een grappig tandenprintje op de broekzakken.

freek-vonk

All my friends are animals

Kleding van Freek Vonk moet natuurlijk niet alleen cool zijn, maar ook comfortabel zijn. Want op avontuur kan alleen maar als je kleding lekker en makkelijk zit, aldus Freek. Zo is het jack bijvoorbeeld aan twee kanten te dragen. Dat kan handig zijn als de ene kant vies is: dan draai je het jack gewoon om! Aan de ene kant is het een stoer bomberjack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillen print.

Alle kledingstukken zijn voorzien van opvallende details. Zoals bijvoorbeeld een toffe neushoornprint, grappige teksten en stoere patches. En de tekst “All my friends are animals” komt prominent en vaak voor op de kledingstukken.

Freek Vonk app en doeboekje

En er is meer te beleven: er is een heuse Augmented Reality app gelanceerd met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Daarnaast kun je opdrachten doen waardoor je een echte ranger kunt worden. Dat is niet alleen heel leuk om te doen, je kunt ook nog eens kans maken op tickets voor de populaire show ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live tijdens de kerstvakantie.

Ook vind je in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie. Dit doeboekje kun je ook downloaden op shoeby.nl. In het doeboekje vind je ook een QR-code waarmee je de app direct kunt downloaden: zo komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje.