Jonge vaders Reinier Korth en Lennard Waal van LuierSite.nl hebben de eerste luier-app van Nederland gelanceerd: LuierApp. Met behulp van deze app willen de jonge vaders ervoor zorgen dat heel luierverschonend Nederland nooit meer te veel betaalt voor luiers. Met behulp van de app kan men prijzen van alle merken luiers vergelijken en ook direct via de app online kopen. Uiteraard hebben we vanuit Meer Voor Mama’s direct een samenwerking gesloten met Luiersite, zodat we ook op ons platform alle jonge gezinnen van Nederland kunnen laten profiteren van veel voordeel bij het kopen van luiers.

Onafhankelijk prijzen van luiers vergelijken

Luiers zijn een grote kostenpost voor ouders met jonge kinderen. Volgens het Nibud besteden ouders gemiddeld €342 per jaar aan luiers. Met de app en de widget van Luiersite kun je op een eenvoudige manier kosten en tijd besparen. De LuierApp is onafhankelijk en vergelijkt prijzen van alle merken luiers van meer dan 30 webshops. Te veel mensen wachten op aanbiedingen van de plaatselijke buurtsuper. Als er geen aanbieding is, wordt er toch vaak te veel betaald voor luiers. Online zijn luiers altijd in de aanbieding. Men zal versteld staan wat er te besparen is op luiers.

LuierSite.nl

Naast de LuierApp waarin op eenvoudige wijze prijzen van luiers vergeleken kunnen worden, is er op LuierSite.nl meer informatie te vinden over de verschillende merken. Mensen zien door de bomen het bos niet meer. Luiersite.nl heeft als doel om de luiermarkt met behulp van een app, een widget en website weer wat inzichtelijker te maken. Uiteraard kan men op LuierSite.nl ook de goedkoopste luiers en de beste luier-aanbiedingen vinden.

LuierApp is te downloaden in Google Play Store (Android) en in de App Store (iOS):

Google Play Store (Android)

App Store (iOS)

Uiteraard kun je ook altijd kijken op Meervoormamas.nl, ons blog voor en door jonge moeders, voor de beste aanbiedingen voor luiers. Kijk snel naar ons blog “Hoe vind je de beste luier aanbiedingen?”