Ben jij een Stier of heb je een Stier in je leven? Dan heb je geluk, want dit sterrenbeeld heeft enkele bijzondere kwaliteiten. Met een Stier in je leven heb je een raadgever, een trouwe vriend, een passionele liefdespartner en nog veel meer. We vertellen een Stier je leven mooier maakt en geven je 6 redenen waarom de Stier een fantastisch sterrenbeeld is!

1. Stieren weten hoe ze écht moeten genieten

De Stier staat erom bekend materialistisch te zijn, maar dat hoeft niet per se negatief te zijn. Iemand die materialistisch is hecht veel waarde aan schoonheid en kwaliteit. Hierdoor is de Stier een échte expert in genieten. Een Stier zal dus altijd de beste plekjes weten zijn en de beste cadeautjes weten uitkiezen, waardoor hij jou als vriend, familielid of geliefde vaak zal verwennen met de beste dingen.

2. Stieren zijn loyaal en betrouwbaar

Stieren zijn geweldige vrienden. Je kan blindelings op hen vertrouwen. Daarom is een relatie met de Stier ook zo bijzonder. Bij de Stier voel jij je veilig en geborgen. Hierdoor kan je beter jezelf zijn. Aan een Stier kan je dingen toevertrouwen, die je nooit aan iemand anders zou toevertrouwen. De Stier zal altijd goed luisteren, je geheim bewaren én je bovendien onwijs goede raad geven.

3. Stieren gaan voor wat ze willen en laten hun niet tegenhouden

Stieren kunnen erg koppig zijn en hoewel dat dit misschien soms frustrerend kan zijn voor de mensen rond hem, zorgt de Stier zijn koppigheid ook voor vastberadenheid. Stieren weten wat ze willen en doen er alles aan om hun doel te bereiken. Daardoor is dit een van de sterrenbeelden die het meeste kans heeft om succesvol te worden. De Stier zijn vastberadenheid betekent ook dat hij jou als vriend of geliefde niet zomaar gaat laten vallen. Hij heeft voor jou gekozen en zal er alles aan doen om je in zijn leven te houden.

4. Stieren zijn liefdevol, maar toch onafhankelijk

Een Stier heeft geen relatie nodig om hem gelukkig te maken. Het is een sterk sterrenbeeld die het prima doet op zichzelf. Een Stier is sterk genoeg om zijn plan te trekken en vindt het zelf heerlijk om zijn eigen gang te gaan. Dat wil echter niet zeggen dat een Stier een slechte minnaar is. De Stier houdt ervan om anderen te verwennen en hoewel hij perfect gelukkig kan zijn alleen, is het een goed sterrenbeeld om mee samen te zijn. Stieren zijn romantisch en houden ervan om hun partner te verwennen, ze kunnen heel goed hun liefde tonen en zijn erg beschermend en zorgzaam. Eens ze in een relatie zitten, zullen ze juist eerder bezitterig zijn, omdat ze zoveel om je geven

5. Stieren hebben eindeloos geduld

Als je een relatie aangaat met een Stier, dan is dit vaak voor heel je leven of op zijn minst voor een lange periode, toch als het van de Stier afhangt. Stieren houden niet van conflicten en proberen altijd de vrede te bewaren. Ze hebben eindeloos geduld en zijn erg verdraagzaam. Wanneer je ruzie hebt met een Stier, dan zal hij je niet zomaar dumpen. Ze zijn bereid om te werken aan de relatie en proberen er altijd het beste uit te halen. Daarom zijn Stieren de ideale levenspartners en/of goede vrienden voor het leven!

6. Stieren zijn creatief en artistiek

Hoewel de Stier een aardeteken is, zijn Stieren erg creatief. Dat komt omdat ze zo'n goed oog voor details hebben. Stieren hebben daarom ook vaak creatieve beroepen, zoals acteur, schilder, fotograaf, enzovoort. Een creatieve vriend of partner hebben is ook voor jou als Stierenvriend een meerwaarde. De Stier zal jou meenemen in zijn wereld van schoonheid en kunst en zal je vaak verrassen met creatieve en originele cadeautjes.