Heb je al vakantieplannen? Wat een heerlijk vooruitzicht. Even met je gezin ontspannen in de zon. Hier delen we graag een aantal kindvriendelijke hotels in Spanje, want misschien wordt dit de eerste (vlieg)vakantie met je kleintje. Spannend! Daarom wil je misschien niet te ver vliegen.

Twee uur slapen in een vliegtuig doet je baby nog wel, maar daarna wil je het liefst gekrijs in het vliegtuig voorkomen. Gelukkig heb je daar tijdens een vakantie Spanje geen last van. Na zo’n twee tot drie uur vliegen ben je er namelijk al. Grote kans dat jouw oogappel de hele reis tevreden is of zelfs slaapt. Dat hoop je tenminste. En anders: je bent er gelukkig zo. Ik neem je mee naar de meest kindvriendelijke hotels in Spanje. Leg de zonnebrand maar vast klaar!

Kindvriendelijke hotels in Spanje

Het idyllische gezicht van Ibiza

Ibiza alleen hip & happening? Dan ken je de rustige badplaatsen en verscholen azuurblauwe baaitjes nog niet. Aan de westkust van het Spaanse eiland ligt het onontdekte dorpje Port des Torrent aan een idyllische baai. En precies aan deze baai kun je in een kindvriendelijk en luxe appartement verblijven: Sirenis Seaview Country Club. Met crèche en met waterpark mag deze tip niet ontbreken in ons artikel met kindvriendelijke hotels in Spanje. Onderdeel van het waterpark is het kinderbad met miniglijbanen, waterfonteinen en speeltoestellen. Wedden dat je kleintje zijn of haar ogen uitkijkt? En heel wat af spettert tijdens de zonvakantie in Spanje.

Romantiek aan de Costa Brava

Wat heel vervelend kan zijn aan een appartement of hotelkamer is het schuiven met het babybedje en het op je tenen door de kamer sluipen. Of als je kind iets groter is: gehannes met een opklapbed of slaapbank. Behalve onhandig wordt daar de romantische avond op het balkon met zeezicht een stuk minder romantisch van. Gelukkig heb je daar in het viersterrenappartement Estival Park in La Pineda geen last van.

Kindvriendelijke hotels in Spanje Costa Brava

Deze badplaats ligt aan de Costa Brava en heeft een langgerekt, goudkleurig zandstrand. Perfect voor de zonaanbidders. Kies voor een driekamerappartement (of suite) en van het babybedje moeten verplaatsen heb je geen last meer. Je kind (of kinderen) heeft dan een eigen kamer. Wedden dat dat laatste glas wijn met croquetas daar een stuk lekkerder van wordt? Een optie op de lijst met kindvriendelijke hotels in Spanje die het ook voor papa en mama een stuk leuker maakt.

Kindvriendelijke hotels in Spanje: Luxe op Gran Canaria

Een ruime, moderne bungalow met eigen terras: een perfecte plek om de zonvakantie Spanje met je kindt door te brengen. De privacy van je eigen terras is wel zo fijn. Als je kiest voor het Canarische Eiland Gran Canaria kun je in zo’n bungalow verblijven in HD Parque Cristóbal Gran Canaria in de hippe badplaats Playa del Inglés. En omdat je ook nog kunt kiezen voor een all inclusive vakantie kost dat ene broodje of dat ene stukje fruit niks extra’s. Houd het flaneren over de Paseo Maritimo boulevard lekker kort om ’s avonds van de paella en tapas te smullen bij de luxe bungalow. En er zit altijd wel iets bij dat je kind lust.

Dit artikel over kindvriendelijke hotels in Spanje is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.