'Spannend, ontroerend en heel mooi gemaakt', vertelde blogger Denise me na afloop van de première van De Smurfen en het Verloren Dorp, de nieuwste bioscoopfilm over de witgemutste blauwe wezentjes die we allemaal wel kennen uit onze jeugd. De film was niet alleen heel leuk voor de kinderen, zelf vond zij het ook heel leuk, grappig en ze moest er zelfs bijna een traantje laten. Ik ben heel nieuwsgierig geworden! De Smurfen en het Verloren Dorp draait nu in de bioscoop. Lees verder, bekijk de trailer en maak kans op een superleuk Smurfen-pakket!

De Smurfen in de bioscoop

De Smurfen zijn terug in een volledig geanimeerde film, die zowel in 2D als in 3D te zien is. In De Smurfen en het Verloren Dorp vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die leidt naar het Verloren Dorp. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op een spannende speurtocht. Ze moeten door het Verboden Bos, waar allerlei wonderlijke wezens wonen. Ze hopen het Verloren Dorp te vinden voordat Gargamel het vindt. Tijdens hun reis komen ze tot de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid. Zou die ontdekking iets te maken hebben met de ondertitel van de film: 'ze waren nooit alleen…'? Voor de Nederlandse versie van de film is een flink blik met bekende Nederlanders opengetrokken om de stemmen in te spreken. Zo sprak Pip Pellens de stem in van Smurfin, Johnny de Mol is Potige Smurf en Kees Tol nam de rol op zich van Klungelsmurf. Maar ook Tygo Gernandt, Bartho Braat, Roy Donders (!), Ellen ten Damme en Kasper van Kooten (en vele anderen) leenden hun stem aan één van de Smurfen. De Smurfen en het Verloren Dorp draait nu in de bioscoop in de originele (Engelstalige) versie en in de Nederlands gesproken versie, in 2D en in 3D. Kijk voor meer informatie over de film op www.desmurfendefilm.nl Bekijk de trailer van De Smurfen en het Verloren Dorp: https://www.youtube.com/watch?v=aVFjp9AqkRo&feature=youtu.be

WINACTIE: De Smurfen en het Verloren Dorp

Om deze leuke film te vieren mogen we vier superleuke Smurfen-pakketten weggeven! In een pakket zitten 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp, een lunchtas en een schrijfset van de Smurfen. Wil jij kans maken op 1 van de 4 pakketten? Laat een reactie achter onder dit blog of op onze Facebookpagina. Deze winactie loopt tot en met donderdag 13 april 23:00 uur. Vrijdag 14 april worden de winnaars bekendgemaakt via Facebook.