Heb jij ook altijd moeite met het vinden van een perfect en leuk uitje voor jouw kinderen? En woon je in de omgeving van Den Bosch? Dan vindt je hieronder diverse leuke uitjes met kinderen in Den Bosch. Op zoek naar andere uitjes (in andere steden) klik dan hier.

Uitje voor de artistieke kinderen

Is jouw kind(eren) een artistiekeling of houdt heel erg van kunst dan zijn de diverse musea in Den Bosch de place-to-be voor een uitje met jouw kinderen.
Het bekendste museum is het Noord-Brabants museum waar diverse kunst hangt van onder andere Vincent van Gogh. Ook zijn daar diverse activiteiten
te doen voor kinderen en zijn er rondleidingen mogelijk. Is deze kunst is te oud voor de kinderen of hebben ze een moderne smaak dan kan je altijd terecht bij het Design museum of Jheromius Bosch Art center.

uitjes-met-kinderen-in-Den-Bosch-boottocht-door-de-Binnendieze

Rustige boottocht door de Binnendieze

Wil jij met jouw kinderen en familieleden een rustige start hebben van de dag in Den Bosch dan is een boottocht door de Binnendieze zeker een aanrader.
De Binnendieze zijn de stromen water die door en om de stad heen lopen. Jij zal met jouw kinderen onder begeleiding van een echte Den Bosch kenner door en om de stad heengeleid worden waarbij je prachtige stadskenmerken gaat zien. Daarbij zal de begeleiding ook wat leuke feitjes vertellen over Den Bosch.

Uitjes met kinderen in Den Bosch voor de waterrat

Is jouw kind echt een waterrat dan is er in Den Bosch ook genoeg te vinden. Zo kan er bij warm weer lekker gezwommen in de Oosterplas. Daar is ook voor de kinderen een natuurspeeltuin te vinden om te klauteren en klimmen. Een andere optie wanneer het koud buiten is, kan je met jouw kinderen terecht bij sportcentrum Sportiom. Hier is een groot zwemparadijs te vinden met golfslagbad en meerdere glijbanen.

Is zwemmen niet voor jouw kinderen bestemd dan kan je bij het Sportiom ook terecht voor Minigolf, laser gamen, bowlen of schaatsen. Er zijn dus veel leuke activiteiten te doen die geschikt voor jouw kinderen. Het Sportiom is dan een aanrader om als een geheel dagje uit te zien met diverse leuke activiteiten.

Klimmen en klauteren in een Speelparadijs

Zijn jouw kinderen meer voor de binnen activiteiten of het slecht weer dan kan je ook terecht bij speelparadijs Ballorrig waar kinderen kunnen spelen in en indoorspeeltuin, opblaaskussen of genieten van een kleine bioscoop. Ook is het hier mogelijk om te laser gamen. Dit is dan ook een van de  perfecte uitjes met kinderen in Den Bosch om te doen. Gezellige en competitief uitje voor kinderen.
uitjes-met-kinderen-in-Den-Bosch-bowlen

Gezellig uitje met jouw kinderen

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje met jouw kinderen en eventueel familieleden of vrienden dan kan je zeker terecht bij bowling en partycentrum
Maaspoort. Hier kan je onder genot van heerlijke bittergarnituur een uurtje bowlen waarna je op hun terras of lounge nog lekker kan nagenieten van de
gespeelde wedstrijd. Wil je er een groot uitje van maken dan kan je er ook voor kiezen om met jouw kinderen na het bowlen heerlijk te genieten van een tafelgrill met diverse vlees en andere lekkernijen. Ook is het mogelijk om culinair te genieten met een 2 of 3 gangenmenu. Tot slot is ook mogelijk om een kinderfeestje te geven.

Spannende én uitdagende uitjes met kinderen in Den Bosch

Een andere leuk maar spannend uitje voor wat oudere kinderen zijn de diverse escaperooms die te vinden zijn in Den Bosch. Waag je in een doolhof van
raadsel, puzzels en andere ongein om met jouw kinderen te ontsnappen uit diverse kamers. Er zijn verschillende escaperooms te vinden in Den Bosch waaronder die van Bossche escaperoom waar je kan kiezen uit twee kamers: het mysterie van de Sint-Jan of het geheim van de Bossche bol. Hiermee krijgen jij en jouw kinderen een echte Bossche beleving.

Escaperooms spannende én uitdagende uitjes met kinderen in Den Bosch

Het is wel een aanrader om dit te doen met wat oudere kinderen, want het vergt wel veel denkvermogen. Wil je naast jouw escaperoom ook nog een hapje eten dan kan zeker, want bij meerdere escaperooms in Den Bosch is het mogelijk om te dineren of te lunchen. Al met al een zeer geschikt uitje voor met jouw kinderen.