9 tips voor je zwangerschapsverlof

Je hebt je collega's en je baas al uitgebreid verteld dat je zwanger bent. Na een paar maanden ben je aan het aftellen naar het zwangerschapsverlof. Maar wat moet je doen voordat je je afwezigheidsbericht in je e-mail aan zet en je laatste werkdag ten einde komt? In...

De voor- en nadelen van een abonnement voor je kind

Heb je een gebruikte smartphone die je aan je kind wilt geven, of wil je geen hoge kosten maken voor een telefoon met een abonnement voor je kind? Dan kun je voor een sim only abonnement kiezen. In dit artikel vertellen we je de voor- en nadelen van sim only en waarom...

Ik ben dol op het pretpark

Ik ben dol op pretparken. En kermissen. De draaimolen, de achtbaan, de ‘spin’, het Sprookjesbos in de Efteling, je kunt mij er heel blij mee maken.In mijn puberjaren als begin twintiger kreeg ik nog wel mensen mee, maar daarna was het voor de meeste vrienden een té...

5 tips voor meer sfeer in huis

Oost west, thuis best. Zo luidt het bekende gezegde over dat er geen fijnere plek is om te zijn dan in je eigen huis. Thuis is natuurlijk een van de mooiste plekken om te zijn, maar dan moet het binnenshuis wel gezellig en sfeervol zijn. Maar hoe zorg je voor meer...

6 x leuke waterspelletjes voor buiten

Spelen met water, het is één van de favoriete bezigheden van kinderen. In bad, in het zwembad, stampen in plassen na de regen of wanneer het hoogzomer is, er is altijd wel iets leuk te verzinnen. In dit artikel lees je zes leuke waterspelletjes die je gemakkelijk in...

Heb je thuis een Nintendo Switch? Lees dan snel verder. Dit zijn de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch. Want ook jij wil je game console natuurlijk optimaal benutten, toch? Maak je geen zorgen, want er zijn echt tientallen supertoffe games beschikbaar voor de Nintendo Switch, waar je uren speelplezier aan kunt beleven. Alleen, met je vrienden of met je partner!

Hieronder vertellen we wat op dit moment de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch zijn en waarom wij dat vinden. Kies jouw favoriete spel(len) uit dit lijstje en geniet straks volop van alle mogelijkheden die een Nintendo Switch spelcomputer te bieden heeft.

1. Mario Kart 8 Deluxe: lekker racen met je vrienden

Een traditioneel supertof spel dat je al jarenlang op je Nintendo Switch kunt spelen, is Mario Kart. De recentste editie van dit spel, dat zoals je weet erg verslavend is, zetten we op 1, namelijk Mario Kart 8 Deluxe. Wat vooral opvalt, is de enorme hoeveelheid content van deze uitvoering van Mario Kart. De Mario Kart 8 DeLuxe versie biedt de mogelijkheid om maar liefst 48 tracks te racen. Een aantal dat we nog niet eerder bij deze game hebben gezien! Fijn is dat je Mario Kart 8 Deluxe ook prima online kunt spelen met een Nintendo eshop card. Bestel nu een Nintendo eshop card voor 75 euro en geniet van urenlang gameplezier.

Wij spelen dit thuis heel vaak. Mario Kart 8 Deluxe is dan ook onze onbetwiste nummer 1 uit het overzicht met de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch. Leuk voor jong en oud.

beste spellen voor de nintendo switch - meisje speelt op de Switch special edition

2. New Pokémon Snap: realistische graphics ervaren

Een enorm gave game die in een top vijf met de beste spellen voor de Nintendo Switch niet mag ontbreken, is de vernieuwde (en vernieuwende) game New Pokémon Snap. Door de unieke, zeer scherpe en realistische graphics is New Pokémon Snap letterlijk een gamechanger! De gamer kan urenlang door allerlei mooie gamezones reizen, mooie fotootjes schieten en ontdekken wat er allemaal in de wereld van New Pokémon Snap te ontdekken valt.

3. Metroid Drea: lekker vechten met enge robots

Houd je van een beetje sciencefiction en veel actie? Dan mag de game Metroid Dread niet ontbreken als je een Nintendo Switch tot je beschikking hebt. Houd je van lekkere hardcore spellen met veel actie, dan moet je echt zorgen dat je Metroid Dread op je Nintendo Switch hebt staan. Want wat is er gaver dan lekker vechten met de angstaanjagende E.M.M.I-robots en jezelf verliezen in de surrealistische wereld van Metroid Dread? Inderdaad: niet zoveel of, beter gezegd, eigenlijk helemaal niets! Daarom deze game op nummer 3 in ons overzicht met de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch.

beste spellen voor de nintendo switch - switch met headphones

4. Luigi’s Mansion 3: ga ook op spokenjacht!

Wie kent hem niet: het spelletjespersonage Luigi? Onze held is nu te bewonderen in Luigi’s Mansion 3, een game die een absolute must is voor de fans van de Nintendo Switch. Opnieuw trekt onze Luigi de wijde wereld in om met zijn bijzondere stofzuiger op spokenjacht te gaan. Luigi’s Mansion 3 heeft een aantal nieuwe features en mogelijkheden. Zo kun je met de befaamde loodgieter Luigi een heel hotel van vijftien verdiepingen uitkammen. Met de stofzuiger kun je raadseltjes en puzzeltjes oplossen.

Het leuke van Luigi’s Mansion 3 is de enorm grote interactiemogelijkheden die deze gamechanger biedt! Ook voor kinderen is deze game fantastisch en hij mag dus niet ontbreken in ons overzicht met de beste spellen voor de Nintendo Switch.

beste spellen voor de nintendo switch - jongen speelt op nintendo switch terwijl broertje meekijkt

5. Hollow Knight: op avontuur in de insectenwereld

Op nummer vijf in ons toplijstje met de beste spellen voor de Nintendo Switch zetten we Hollow Knight. Deze Nintendo game biedt je de mogelijkheid om op avontuur te gaan in de insectenwereld en daar van alles te beleven. Hollow Knight onderscheidt zich door de supertoffe 2D game worlds, de superieure soundtrack, de gave gevechtsopties en natuurlijk de bijzonder leuke personages.