Review: Makkelijk en gezond eten met de biologische maaltijdbox van Ekomenu

Al je boodschappen aan huis bezorgd in precies de juiste hoeveelheden én met recepten zodat je meteen aan de slag kan met koken. Ideaal toch? Een maaltijdbox aan huis is een goede manier om heel gemakkelijk gezond te eten. Ik mocht van Ekomenu hun biologische...

‘Doe wat jij het allerliefste wilt. Dát is het belangrijkste’

Na een heerlijke, koude wandeling in de polder waarin ik volop genoot van koude, frisse lucht en nergens aan dacht, liep ik langs een supermarkt. Mijn gedachten waren allang weer terug bij het huishouden, de taken die ik voor mezelf had gepland deze week en het...

9 tips om te besparen op je boodschappen

Besparen op je boodschappen? Heel bewust was ik daar niet echt bezig. En dat bleek toen ik onlangs even met de neus op de feiten werd gedrukt. Door mezelf weliswaar, want ik dook voor de gein eens in mijn financiën en schrok van het totaalbedrag dat ik maandelijks aan...

Zwanger van een meisje? Maar ik ben een jongensmoeder!

Samen met mijn vriend heb ik drie prachtige kinderen: twee jongens en een meisje. Voordat ze er waren wilden we heel graag kinderen. Ik was er van overtuigd dat ik een echte moeder was voor jongens, een zogenoemde jongensmoeder. Vaak kreeg ik hier commentaar op, want...

Knutselen voor Valentijnsdag: 3 leuke tips

Samen iets leuks knutselen voor Valentijnsdag, dat leek me nou wel een leuk idee. Want Valentijnsdag, ik weet nooit zo goed wat ik ervan moet vinden. Enerzijds word ik op die dag graag verrast met een kaartje of met bloemen, anderzijds vind ik het nogal een...

Heb je thuis een Nintendo Switch? Lees dan snel verder. Dit zijn de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch. Want ook jij wil je game console natuurlijk optimaal benutten, toch? Maak je geen zorgen, want er zijn echt tientallen supertoffe games beschikbaar voor de Nintendo Switch, waar je uren speelplezier aan kunt beleven. Alleen, met je vrienden of met je partner!

Hieronder vertellen we wat op dit moment de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch zijn en waarom wij dat vinden. Kies jouw favoriete spel(len) uit dit lijstje en geniet straks volop van alle mogelijkheden die een Nintendo Switch spelcomputer te bieden heeft.

1. Mario Kart 8 Deluxe: lekker racen met je vrienden

Een traditioneel supertof spel dat je al jarenlang op je Nintendo Switch kunt spelen, is Mario Kart. De recentste editie van dit spel, dat zoals je weet erg verslavend is, zetten we op 1, namelijk Mario Kart 8 Deluxe. Wat vooral opvalt, is de enorme hoeveelheid content van deze uitvoering van Mario Kart. De Mario Kart 8 DeLuxe versie biedt de mogelijkheid om maar liefst 48 tracks te racen. Een aantal dat we nog niet eerder bij deze game hebben gezien! Fijn is dat je Mario Kart 8 Deluxe ook prima online kunt spelen met een Nintendo eshop card. Bestel nu een Nintendo eshop card voor 75 euro en geniet van urenlang gameplezier.

Wij spelen dit thuis heel vaak. Mario Kart 8 Deluxe is dan ook onze onbetwiste nummer 1 uit het overzicht met de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch. Leuk voor jong en oud.

beste spellen voor de nintendo switch - meisje speelt op de Switch special edition

2. New Pokémon Snap: realistische graphics ervaren

Een enorm gave game die in een top vijf met de beste spellen voor de Nintendo Switch niet mag ontbreken, is de vernieuwde (en vernieuwende) game New Pokémon Snap. Door de unieke, zeer scherpe en realistische graphics is New Pokémon Snap letterlijk een gamechanger! De gamer kan urenlang door allerlei mooie gamezones reizen, mooie fotootjes schieten en ontdekken wat er allemaal in de wereld van New Pokémon Snap te ontdekken valt.

3. Metroid Drea: lekker vechten met enge robots

Houd je van een beetje sciencefiction en veel actie? Dan mag de game Metroid Dread niet ontbreken als je een Nintendo Switch tot je beschikking hebt. Houd je van lekkere hardcore spellen met veel actie, dan moet je echt zorgen dat je Metroid Dread op je Nintendo Switch hebt staan. Want wat is er gaver dan lekker vechten met de angstaanjagende E.M.M.I-robots en jezelf verliezen in de surrealistische wereld van Metroid Dread? Inderdaad: niet zoveel of, beter gezegd, eigenlijk helemaal niets! Daarom deze game op nummer 3 in ons overzicht met de 5 beste spellen voor de Nintendo Switch.

beste spellen voor de nintendo switch - switch met headphones

4. Luigi’s Mansion 3: ga ook op spokenjacht!

Wie kent hem niet: het spelletjespersonage Luigi? Onze held is nu te bewonderen in Luigi’s Mansion 3, een game die een absolute must is voor de fans van de Nintendo Switch. Opnieuw trekt onze Luigi de wijde wereld in om met zijn bijzondere stofzuiger op spokenjacht te gaan. Luigi’s Mansion 3 heeft een aantal nieuwe features en mogelijkheden. Zo kun je met de befaamde loodgieter Luigi een heel hotel van vijftien verdiepingen uitkammen. Met de stofzuiger kun je raadseltjes en puzzeltjes oplossen.

Het leuke van Luigi’s Mansion 3 is de enorm grote interactiemogelijkheden die deze gamechanger biedt! Ook voor kinderen is deze game fantastisch en hij mag dus niet ontbreken in ons overzicht met de beste spellen voor de Nintendo Switch.

beste spellen voor de nintendo switch - jongen speelt op nintendo switch terwijl broertje meekijkt

5. Hollow Knight: op avontuur in de insectenwereld

Op nummer vijf in ons toplijstje met de beste spellen voor de Nintendo Switch zetten we Hollow Knight. Deze Nintendo game biedt je de mogelijkheid om op avontuur te gaan in de insectenwereld en daar van alles te beleven. Hollow Knight onderscheidt zich door de supertoffe 2D game worlds, de superieure soundtrack, de gave gevechtsopties en natuurlijk de bijzonder leuke personages.