Baby

Onlangs toegevoegd
Thema's

Als je baby eenmaal is geboren dan is dat natuurlijk een prachtig gevoel. De meeste moeders zien vooral op tegen de zwangerschap en het kind verwekken. Niet alleen vanwege de fysieke en emotionele pijn die daarmee gepaard gaat, maar ook omdat het altijd spannend is of je kind er wel gezond uit komt. De grootste angst voor een moeder is namelijk dat er iets mis is. Maar zodra je baby er is, en hij of zij is gezond, dan kan het echte genieten beginnen. Maar ook dan komt er nog veel bij kijken. Zeker als het je eerste kind is en je nog redelijk onervaren bent. Als moeder wil je het dan zo goed mogelijk aanpakken. Daarom krijg je ook zogenaamde kraamhulp. In onze blogs lees jij hoe verschillende moeders de kraamtijd hebben doorgemaakt. Deze ervaringen geven je inzicht in het verloop daarvan, zodat jij je daar al op kunt voorbereiden.

Ook vind jij in deze categorie verschillende blogs met betrekking tot de gezondheid van je baby. Hoe zorg je ervoor dat je baby gezond blijft in de jonge jaren? Wat kun je beter niet doen, en wat kun je juist beter wel doen? Ervaren moeders delen in de blogs hun bevindingen en geven bovendien praktische tips. Ook als het gaat om de voeding, maar ook de algemene gezondheid van je kind. Hoe kun je je kind het beste vasthouden? Wat kun je beter wel doen en wat niet? In deze persoonlijke verhalen van moeders lees je alles wat je als moeder weten. En wat dacht je van de verzorging van je baby? Daar zijn vaak ook erg veel vragen over en deze vragen worden allemaal behandeld door ervaren moeders.

Ook als het gaat om de algemene ontwikkeling lees jij hier prachtige verhalen. Hoe gaat dit in zijn werk en tegen welke problemen ga je aanlopen? En hoe kun je deze problemen het beste vermijden? Daarnaast is slapen natuurlijk een belangrijk punt. Hoeveel slaap heeft je baby nodig en wat kun je het beste doen als je kind niet in slaap wil vallen? Daarnaast wordt er ook nog aandacht besteed aan meer praktische zaken.

Partners