Gefeliciteerd, een baby is geboren! Een nieuw lid verwelkomen in je gezin is een bijzondere tijd vol vreugde en uitdagingen. De dagelijkse routine ondergaat aanzienlijke veranderingen, met name voor de ouders. Terwijl je jezelf toewijdt aan de zorg voor je kleintje, kunnen de dagen en nachten een tol eisen op je energieniveau, waardoor zelfzorg soms als een extra taak lijkt aan te voelen.

Na verloop van tijd kunnen stress, vermoeidheid en spanning zich beginnen te uiten. Je merkt misschien dat je humeur verandert, je voelt je niet op je gemak en het wordt steeds moeilijker om in slaap te vallen en een diepe nachtrust te ervaren.

Moeder zijn is een prachtige ervaring in het leven van een vrouw, maar het kan ook fysiek en mentaal uitdagend zijn. Om je welzijn te behouden en te herstellen van de dagelijkse taken, is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Je wordt dan een leukere moeder. Gelukkig is er een effectieve zelfzorgmethode die je in je eigen huis kunt toepassen wanneer je het nodig hebt: het gebruik van een acupressuurmat.

Acupressuurmat van Pranamat ECO

Wat is acupressuur?

Acupressuur is een oude vorm van Chinese geneeskunde die al meer dan 5000 jaar bestaat. Deze methode biedt natuurlijke verlichting van pijn en brengt het lichaam weer in balans. Terwijl acupunctuur fijne naalden gebruikt, maakt acupressuur gebruik van de wijsvinger en duim om druk uit te oefenen. Pranamat ECO is gebaseerd op deze acupressuurtechniek.

Voor drukbezette moeders die de voordelen van acupressuur thuis willen ervaren, is een acupressuur massagemat essentieel. De massage-elementen in de vorm van een lotusbloem bieden een intense maar veilige massage. De spijkers zorgen voor een betere bloedcirculatie, verbeterde lymfestroom en een verhoogde zuurstoftoevoer naar het lichaam. Dit heeft voordelen voor de huid, spieren en inwendige organen. Bovendien zorgt het voor de broodnodige ontspanning die jonge moeders kunnen gebruiken.

De spijkers zorgen voor een betere bloedcirculatie, verbeterde lymfestroom en een verhoogde zuurstoftoevoer naar het lichaam. Dit heeft voordelen voor de huid, spieren en inwendige organen. Bovendien zorgt het voor de broodnodige ontspanning die jonge moeders kunnen gebruiken.

Rugmassage

Je merkt dat je gespannen rug steeds meer begint te protesteren – het wordt moeilijker om te bukken en speelgoed op te pakken, en opstaan kost meer tijd. Herken je deze klachten? Veel moeders hebben er last van en zullen het direct herkennen.

Het is belangrijk om de spanning in je rug niet te negeren aangezien dit vaak kan resulteren in pijn, klachten en ongemak. Maar er is een oplossing die je kunt proberen: een rugmassage met de Pranamat ECO, op elk moment dat jou het beste uitkomt.

Een massage ’s ochtends geeft je meer energie, verlicht vermoeidheid gedurende de dag en geeft ontspanning in de avond. De Pranamat ECO is makkelijk te gebruiken. Plaats de massagemat op je bed, bank of vloer en ga erop liggen. Stem af op de sensaties in je lichaam tijdens de massage. Als het te intens aanvoelt, draag dan dunne katoenen kleding en pas de duur van de massage aan.

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning. Je verdient het als jonge moeder om goed voor jezelf te zorgen. Je rug zal je dankbaar zijn!

Vrouw heeft op acupressuurmat van Pranamat ECO gelegen

Verbeter de kwaliteit van je slaap

Met de komst van een baby worden de slaappatronen van nieuwe ouders vaak verstoord, wat de kwaliteit van de slaap beïnvloedt. Zorgen en gedachten kunnen het moeilijk maken om in slaap te vallen. Maar wist je dat een massage van 20 minuten voor het slapengaan een wereld van verschil kan maken?

Door je lichaam te ontspannen en te verwarmen, zal een massage je geest kalmeren en een betere slaap bevorderen. Probeer tijdens de massage te luisteren naar rustgevende muziek, doe ademhalingsoefeningen en mediteer. Ga gewoon liggen, sluit je ogen en neem diepe ademhalingen. Binnen de kortste keren zul je een heerlijke warmte voelen die je hele lichaam omhult, wat zorgt voor een ontspannen gevoel. Geniet van een goede nachtrust en ontwaak verfrist, klaar om de uitdagingen van een nieuwe dag als moeder aan te gaan!

Voet- en handmassage

Een voet- en handmassage met Pranamat ECO is gemakkelijk uit te voeren terwijl je het ontbijt voor jezelf en je kleintje klaarmaakt, of zelfs tijdens je ochtendoefeningen. Als nieuwe moeder breng je vaak veel tijd staand door en maak je wandelingen met je baby, wat een aanzienlijke belasting voor je voeten betekent. Zou het niet geweldig zijn als je elke avond of na elke wandeling je vermoeide voeten kunt laten verwennen met een ontspannende massage? Nou, dat is mogelijk!

Plaats gewoon je voeten of handpalmen op de acupressuurmat en neem enkele minuten de tijd voor deze verkwikkende massage. Als je van een intensieve massage houdt, sta dan blootsvoets op de mat. Als je liever een zachtere massage hebt, draag dan dunne sokken voor een zachtere druk.

Verminder angst en herstel innerlijke rust

Ben je voortdurend aan het twijfelen of alles wel goed wordt gedaan, worstel je om je dag beter te plannen en tijd voor jezelf te vinden? Deze symptomen kunnen wijzen op chronische angst, wat vaak leidt tot onrustige gevoelens en een negatieve invloed heeft op je fysieke welzijn. Veel vrouwen ervaren angst en ongemak wanneer ze moeder worden, omdat hun leven snel verandert met de komst van een baby.

Maak gebruik van Pranamat ECO massageproducten als hulpmiddel voor het verlichten van angst. Maar hoe kun je van angst afkomen? Een acupressuurmassagemat ontspant het lichaam en kalmeert de geest. Gebruik het in je slaapkamer of op de bank. Na slechts enkele minuten massage zul je al een verbetering in je gemoedstoestand opmerken, en zul je merken dat vermoeidheid afneemt, waardoor je kracht en energie weer voelen herleven. Dit biedt jou de mogelijkheid om angst los te laten, tijd aan jezelf te besteden en je gedachten te ordenen.

Verwen jezelf met deze eenvoudige, maar effectieve manier om angst te verminderen en innerlijke rust te herstellen. Het is tijd om jezelf te omringen met zorg en liefde, zodat je weer in balans kunt komen en optimaal kunt genieten van het moederschap.

Moeder met kind in tuin met acupressuurmat van Pranamat ECO

Over Pranamat ECO

Pranamat ECO is een merk dat gebouwd is op basis van welzijn, kwaliteit en duurzaamheid. Ze hebben een eigen zero-waste productiefaciliteit in Letland, waardoor ze uitbesteding in Azië en India vermijden. Strikte kwaliteitscontrole is vanzelfsprekend. De unieke acupressuurmat van Pranamat ECO is vervaardigd van de beste natuurlijke materialen, zoals linnen, katoen, boekweitdoppen, kokosvezel en HIPS-plastic. Hierdoor stralen de producten ongeëvenaarde kwaliteit en milieuvriendelijkheid uit.

Bij Pranamat ECO hechten ze veel waarde aan het ambachtelijk handwerk dat bij elke stap van het productieproces wordt toegepast. Hierdoor kunnen ze vakmanschap en oog voor detail van buitengewone kwaliteit garanderen. Daarnaast streven ze naar duurzaamheid door het gebruik van recyclebare kartonnen verpakkingen en instructies, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Pranamat ECO heeft het prestigieuze OEKO-TEX-certificaat ontvangen, wat de veiligheid en kwaliteit van de producten waarborgt.

De passie van Pranamat ligt bij zelfzorg, zowel voor de mens als voor onze planeet. Ze creëren producten die het welzijn verbeteren en een positieve impact hebben. Als fulltime moeder, vrouw en partner beschik je over ongelooflijke superkrachten. Nu is het tijd om de kracht van acupressuur te benutten.

Bestel een Pranamat ECO met korting

Sluit je aan bij moeders over de hele wereld en geef jezelf kracht, laad je energie op en verzorg zowel je lichaam als geest met Pranamat ECO. Wij hebben een speciale aanbieding voor al onze volgers – jonge moeders en mensen die om hen geven. Profiteer direct en maak gebruik van onze actie!

Gebruik deze link om je Pranamat ECO te bestellen met een kortingscode en profiteer van gratis levering in Nederland en België.