Het kan lastig zijn om een mooi geschenk te geven aan jouw (zakelijke) partners of relaties. Wij helpen je graag op weg: zo hebben we speciaal voor jou de mooiste relatiegeschenken voor moeders op een rijtje gezet. Je kunt het gebruiken voor zakelijke relaties als je veel samenwerkt met moeders, of voor privé-relaties als je bevriende moeders wilt verrassen met iets leuks.

De juiste relatiegeschenken, bijvoorbeeld met een persoonlijke en passende bedrukking, kunnen jouw relatie en vriendschap verbeteren. Ook kan je een relatiegeschenk inzetten als bedankje. Door jouw merk of persoonlijke boodschap te laten bedrukken op het relatiegeschenk, zorg je op een gemakkelijke manier voor meer aandacht. Graag geven we je hier een leuke opsomming van een aantal mogelijkheden.

De mooiste relatiegeschenken voor moeders

Bedrukte sporttas

Een mooi geschenk voor de sportieve moeder: zo kan je nu een sporttas bedrukken. Je kan kiezen uit verschillende sporttassen waar jouw persoonlijke boodschap, logo, slogan of website op bedrukt kan worden. De sporttassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen: voor ieder dus wat wils. Niet alleen een origineel, maar ook een praktisch cadeau voor iedere moeder.
bedrukte-thermosbeker-cadeau-voor-moeder

Bedrukte thermosbeker

Voor de moeder die 24/7 aan het werk is, is een bedrukte thermosbeker een ideaal relatiegeschenk. Deze thermosbekers zijn ideaal voor het warm houden van verschillende dranken. En het mooie is, dat deze thermosbekers verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen. Bedruk jouw logo, slogan of website op een thermosbeker en kies voor dit nuttige en praktische relatiegeschenk. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om jouw promotie te laten graveren: op deze manier blijft de bedrukking altijd mooi en goed leesbaar.

Bedrukte agenda’s en kalenders

Tegenwoordig zijn steeds meer thuiswerkende moeders actief met een eigen webshop of mamablog. Deze ondernemende moeders en mamabloggers hebben het vaak druk met van allerlei zaken: hoe handig is het dan om een bedrukte agenda of kalender cadeau te geven? Een essentieel geschenk waar jouw logo, slogan of website op bedrukt kan worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten: genoeg keuze dus om iemand eens echt te verrassen. Met een bedrukte agenda of kalender promoot je jezelf het hele jaar door.
moeder-ontvangt-relatiegeschenk-agenda relatiegeschenken voor moeders

Het kiezen van een relatiegeschenk: do’s

Het kan lastig zijn om het juiste relatiegeschenk te kiezen voor een moeder. Gelukkig bieden we je graag een paar tips aan, om het juiste cadeau te geven. Zo is het belangrijk om na te denken aan wie je het relatiegeschenk nu écht geeft: waar heeft een moeder nu echt behoefte aan? Zorg daarnaast dat jouw relatiegeschenk origineel is: een opvallend cadeau blijft vaak langer hangen dan een simpel geschenk. Denk dus buiten de gebaande paden en zoek de creativiteit op.

Het kiezen van een relatiegeschenk: don’ts

Helaas zijn er ook een paar valkuilen op het gebied van relatiegeschenken. Zo is het van belang dat jouw geschenk overeenkomt met de normen en waarden van jouw bedrijf. Sta jij voor creativiteit? Dan is het een slecht idee om met een simpel en afgezaagd cadeau aan te komen zetten.

Houd daarnaast altijd rekening met het budget: als je weinig te besteden hebt, is het geen goed idee om met een duur relatiegeschenk te komen aanzetten. Houd ook rekening met de relatie die je hebt met de ontvanger van het cadeau. Als je een relatie wilt versterken, kies je voor een origineel relatiegeschenk. Een afgezaagd relatiegeschenk komt over als een ondoordacht cadeau, waardoor het lijkt dat je er weinig moeite in hebt gestoken