Op zoek naar het ideale vakantiepark om lekker te genieten samen met je kind? Nederland is een groot aantal vakantieparken rijk waar het goed toeven is. Waar zijn nu de echt leuke plekjes waar je kinderen zich goed kunnen vermaken? Wij hebben een lijstje gemaakt van 7 leuke vakantieparken in Nederland die heel leuk zijn voor gezinnen met kinderen:

1. Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk is een perfect vakantiepark voor kinderen gelegen in het bos bij natuurlijk de Efteling. Het park heeft een animatieteam die de sprookjes van de Efteling tot leven laten komen door bijvoorbeeld Klaas Vaak die een slaap verhaal verteld voor de kinderen. Verblijf je in dit park dan kun je 30 minuten voor de openingstijd het pretpark al ingaan.

2. Center Parcs Heijderbos

Onze tweede favoriet is Center Parcs Heijderbos. Op het park staat het tropische zwemparadijs centraal waar je samen met de kinderen kan genieten van waterpret in een tropische setting. Naast het zwemmen kan je er ook paintballen, duiken en is er een kabelbaan. Wat het park ook zeer aangenaam maakt is het wellness- en beauty centrum, wel zo fijn na al dat zwemmen.

3. Vakantiepark Beekse Bergen

Op de derde plaats: Vakantiepark Beekse Bergen, geheel in de sfeer van een Afrikaanse safari. Verblijf je in dit park heb je gelijk onbeperkt toegang tot Safari Park Beekse Bergen en Speelpark Beekse Bergen. Vanaf het vakantiepark rijden er shuttles en varen er boten naar het park. Genieten alsof je in Afrika op safari bent, dat is leuk voor ouder en kind.

4. Vakantiepark Dierenbos

Houdt je kind van dieren dan zit je bij Vakantiepark Dierenbos helemaal goed. Het park heeft allemaal kleine dierenparken en je kunt er zelfs overnachten in een boomhut! Naast de boomhut kun je ook verblijven in lodgetenten, houten huisjes, een groepsboerderij, villa’s en natuurlijk je eigen tent of caravan. Je kan naast het genieten van de dieren ook midgetgolfen, bowlen en zwemmen in een buiten en binnen zwembad. Helemaal top voor dierenvrienden.

5. Duinrell

Duinrell heeft naast een pretpark en het welbekende Tikibad ook een vakantiepark. Het park ligt dicht bij de zee dus ook even naar het strand gaan kan vanaf het park met groots gemak. Genieten van de glijbanen, de attracties in het park en lekker slapen in de lodgetent, een van de bungalows of gewoon in je eigen tent het kan allemaal. Leuk voor de kleine kinderen maar vooral voor de wat oudere kinderen natuurlijk.

6.  Het land van Bartje

Het land van Bartje heeft een ponyranch en zwembad met open dak, een groot feest voor kinderen. Lekker genieten in Drenthe slapende in een vakantieboerderij. De kinderen kunnen genieten van het rijden op een pony, lekker zwemmen en er is een goed restaurant aanwezig voor als het tijd is voor het eten.

7. Beerze Bulten

Op de zevende plaats: Beerze Bulten, kamperen, glamping, bungalows bij Beerze Bulten zit je helemaal goed. Een van de beste animatieteams van het land maken van het vakantiepark de ideale plek voor elk kind. Natuurlijk is er ook een speel – en zwemparadijs en is het park omringd door bossen. Super om samen met je kinderen te genieten.