Afgelopen Paasweekend stond Duinrell weer in het teken van de Nick Jr Fandagen. Op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag kon je alle helden van Nick Jr ontmoeten, leuke activiteiten doen en avonturen beleven in het attractiepark. Ik mocht er afgelopen zondag op uitnodiging naartoe samen met mijn vriend en ons zoontje. Bij binnenkomst kregen we een plattegrond waar alle activiteiten op stonden en een speurtochtkaart. Door het park heen stonden 'paaseieren' verstopt met letters erop, en als je alle letters op de juiste plek had verzameld op de kaart kwam er een woord te staan waarmee je een klein presentje kon ophalen. Dat zag er allemaal al leuk uit! We wilden eerst de meet & greet opzoeken. Bij de meet and greet kon je op de foto met de Paw Patrol-helden, Shimmer and Shine, Dora en Diego, and the Monster Trucks, Nella en Blaze en de Monsterwielen. Voor sommige kinderen helemaal 'de bom', onze zoon bekijkt het graag allemaal van een afstandje.

dora-meet-and-greet-1522757245-12765

Activiteiten Nick Jr Fandagen

Behalve dat je het park in kon, waren er ook allerlei extra activiteiten georganiseerd. Zo was er een theatershow van Dora en Diego. Erg leuk en ook heel fijn om tussendoor even op te warmen want wat was het koud afgelopen paasweekend. De show duurde 15 minuten, precies lang genoeg voor de korte aandachtsspanne van de peuter. Ook fijn om even tot rust te komen tussen al het attractieparkgeweld was de voorleeshoek, die was er een speelveld met springkussens, spellen en levensgrote puzzels. Verder kon je glittertattoo's laten zetten, wat een enorme hit was aan de lange rij te zien. Ook kon je je eigen tiara maken, knutselen en kleuren en spelen in een speelhal. Een vloer vol speelgoed van alle Nick Jr vriendjes, dat zag die kleine van ons wel zitten!

binnen

bouwmachine-speelgoed

glijbaan-speeltuin

Duinrell

Uiteraard kon je ook je lol op bij alle attracties van Duinrell: in de welbekende kikkerachtbaan, glijden van de enorme glijbaan, in het reuzenrad, fietsen op de kikkerrail en spelen in de ruime speeltuin. Dat laatste kreeg van onze peuter eigenlijk de meeste aandacht, daar was alle rust en ruimte om te spelen.

Tot volgend jaar?

De Nick Jr. Fandagen zijn superleuk opgezet en ik heb veel blije snoetjes gezien in Duinrell afgelopen zondag, en ook op social media onder de hashtag #nickjrfandagen zie ik veel vrolijke foto's en video's. Voor ons was het minder geslaagd: een peuter van 3,5 jaar die na een griepje nog niet zo fit was , de drukte (zowel bij attracties als eettentjes) en het weer (kou en regen) maakten dat we na een kleine 2 uur weer huiswaarts gingen. Daarbij denk ik dat het leuker is als hij iets ouder is (basisschoolleeftijd) en dus meer heeft aan de attracties in het park. Op het weer heb je natuurlijk geen invloed, en daar kreeg ik gisteren een goede tip voor van iemand die Tweede Paasdag is geweest: tickets bijkopen voor het Tikibad. Dan heb je echt een compleet dagje uit! Maar voorlopig hopen we gewoon op zonnig en warm(er) weer tijdens Paasweekend 2019. 😉