Waarom Kruidvat luiers zo fijn zijn

Redactie - 24-06-2020
baby-met-luier

Als je verschillende wegwerpluiers hebt geprobeerd en je komt uit bij Kruidvat luiers dan is dat een blijvertje. Je wilt als kersverse moeder voor je baby het allerbeste en bijvoorbeeld niet dat je baby pijnlijke en rode billen krijgt. Daarom zijn de Kruidvat luiers fijn, want je baby blijft langdurig droog, ook als ze veel geplast heeft. Het maakt niet uit of je baby beweeglijk is, want de luier blijft op zijn plek zitten. En zo zijn er nog meer voordelen aan Kruidvat luiers:

Nummer 1 luier: Kruidvat

De luiers van Kruidvat zijn de bestverkochte luiers van Nederland. Alle maten zijn in het assortiment beschikbaar, dus je baby kan van geboorte tot zindelijkheid hetzelfde merk luiers dragen. Maar niet alleen vanwege de kwaliteit - die niet onderdoet voor die van A-merken - is het merk een blijvertje, ook omdat ze ontzettend veel schelen in de prijs met de bekende merken. De luiers zijn soepel en voelen heerlijk zacht aan.

Als je een schone luier opent zie je drie kanalen. Deze zorgen ervoor dat het vocht zich geleidelijk verspreidt en wordt opgenomen door deze kanalen. Deze techniek zorgt ervoor dat babybillen zo lang droog blijven in Kruidvatluiers. Dat is meteen ook fijn voor de nacht als je minder vaak een luier verschoont dan overdag. Kun je met een gerust hart gaan slapen.

Fijne pasvorm en een duurzamere keuze

Als je goed kijkt naar de luiers dan valt het ook op dat het hier om dunne luiers gaat. Zo dun dat het niet veel verschilt met een onderbroekje. Baby’s hebben alle bewegingsvrijheid zonder dat de luier verschuift en er lekkage ontstaat. Ook is er een prima aansluiting met het lijfje door het praktische rugelastiek, dat zorgt voor een goede pasvorm.

Belangrijk en fijn om te weten is dat de Kruidvat luiers geen zware belasting vormen voor het milieu. De luiers hebben het FSC keurmerk en een EU Ecolabel, het officiele Europese milieukeurmerk voor non food producten. Het is een fijn idee dat Kruidvat luiers een relatief verantwoorde keuze zijn op het gebied van wegwerpluiers.

Voordelen Kruidvat luier

De Kruidvat luier biedt voor kinderen en ouders voordelen. Je kindje voelt zich er comfortabel in en de luiers blijven lang droog en lekken niet door. Dat is te danken aan het uitstekende absorptievermogen en soepelheid van het zachte materiaal. Als ouder maak je een milieubewuste keuze en betaal je bovendien een lage prijs. Niet heel onbelangrijk, want het luiertijdperk duurt meestal een jaar of 4 per kind.

Nog een voordeel is dat de NewBorn luiers (maat 0 t/m 2) van een plasalarm zijn voorzien, net als de Midi luiers. Je hoeft dan alleen maar te kijken naar de verkleuring aan de buitenkant om te zien dat het tijd is de luier te verschonen. Als je kindje kan staan en bijna zindelijk is, zijn de Kruidvat luierbroekjes handig om in die fase te gebruiken.

Hoe beoordelen consumenten de Kruidvat luier?

De Kruidvatluiers zijn populair onder een toenemend aantal consumenten in Nederland. Sterker nog, bijna de helft van de kinderen in Nederland loopt rond in een Kruidvatluier! Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 40% van de kinderen een luier van Kruidvat aan hebben. Deze informatie is gebaseerd op het aantal verkopen dat in de Nederlandse markt heeft plaatsgevonden, onderzocht door onderzoeksbureau Nielsen.


Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit artikel is geschreven door de redactie van Meer Voor Mama's in samenwerking met een partner die deskundig is op het gebied van dit onderwerp. Dit zijn specialisten op het gebied van onder andere gezondheid, opvoeding, veiligheid, ontwikkeling, reizen, voeding en entertainment.
lees meer blog's van Redactie

Ook veel gelezen:
Social
Partners