9 tips voor je zwangerschapsverlof

Je hebt je collega's en je baas al uitgebreid verteld dat je zwanger bent. Na een paar maanden ben je aan het aftellen naar het zwangerschapsverlof. Maar wat moet je doen voordat je je afwezigheidsbericht in je e-mail aan zet en je laatste werkdag ten einde komt? In...

De voor- en nadelen van een abonnement voor je kind

Heb je een gebruikte smartphone die je aan je kind wilt geven, of wil je geen hoge kosten maken voor een telefoon met een abonnement voor je kind? Dan kun je voor een sim only abonnement kiezen. In dit artikel vertellen we je de voor- en nadelen van sim only en waarom...

Ik ben dol op het pretpark

Ik ben dol op pretparken. En kermissen. De draaimolen, de achtbaan, de ‘spin’, het Sprookjesbos in de Efteling, je kunt mij er heel blij mee maken.In mijn puberjaren als begin twintiger kreeg ik nog wel mensen mee, maar daarna was het voor de meeste vrienden een té...

5 tips voor meer sfeer in huis

Oost west, thuis best. Zo luidt het bekende gezegde over dat er geen fijnere plek is om te zijn dan in je eigen huis. Thuis is natuurlijk een van de mooiste plekken om te zijn, maar dan moet het binnenshuis wel gezellig en sfeervol zijn. Maar hoe zorg je voor meer...

6 x leuke waterspelletjes voor buiten

Spelen met water, het is één van de favoriete bezigheden van kinderen. In bad, in het zwembad, stampen in plassen na de regen of wanneer het hoogzomer is, er is altijd wel iets leuk te verzinnen. In dit artikel lees je zes leuke waterspelletjes die je gemakkelijk in...

Met een kleine thuis zijn de luiers en luierbroekjes niet aan te slepen. We hebben de afgelopen tijd allerlei verschillende wegwerpluiers geprobeerd. Ook de Kruidvat luiers hebben we getest en we waren erg enthousiast. Kruidvat luiers zijn erg fijn en voor ons zijn ze zeker een blijvertje. Waarom we zo enthousiast zijn over de luiers van Kruidvat lees je in dit artikel!

Onze ervaring met Kruidvat luiers

Je wilt als kersverse moeder voor je baby het allerbeste en bijvoorbeeld niet dat je baby pijnlijke, schrale en rode billen krijgt, waardoor je gelijk met Bepanthen baby zalf aan de slag moet. Daarom zijn de Kruidvat luiers fijn, want je baby blijft langdurig droog, ook als je baby veel geplast heeft. Het maakt niet uit of je baby beweeglijk is, want de luier blijft op zijn plek zitten. En zo zijn er nog meer voordelen aan Kruidvat luiers:

Nummer 1 luier: Kruidvat

Deze luiers zijn de bestverkochte luiers van Nederland. Kruidvat biedt een ruim assortiment luiers, maar ook babydoekjes en luieremmers voor extra hygiëne. Alle maten luiers zijn bij Kruidvat in het assortiment beschikbaar, dus je baby kan van geboorte tot zindelijkheid hetzelfde merk luiers dragen. Maar niet alleen vanwege de kwaliteit – die niet onderdoet voor die van A-merken – is het merk een blijvertje, ook omdat ze ontzettend veel schelen in de prijs met de bekende merken. En de luiers zijn soepel en voelen heerlijk zacht aan.

Als je een schone luier opent zie je drie kanalen. Deze zorgen ervoor dat het vocht zich geleidelijk verspreidt en wordt opgenomen door deze kanalen. Deze techniek zorgt ervoor dat babybillen zo lang droog blijven in Kruidvat luiers. Dat is meteen ook fijn voor de nacht als je minder vaak een luier verschoont en in de luieremmer gooit dan overdag. Jijzelf kunt dan ’s avonds ook met een gerust hart gaan slapen.

kruidvat-luiers-fijne-pasvorm-en-een-duurzamere-keuze

Fijne pasvorm en een duurzamere keuze

Als je goed kijkt naar de luiers dan valt het ook op dat het hier om dunne luiers gaat. Zo dun dat het niet veel verschilt met een onderbroekje. Baby’s hebben alle bewegingsvrijheid zonder dat de luier verschuift en er lekkage ontstaat. Ook is er een prima aansluiting met het lijfje door het praktische rug-elastiek dat zorgt voor een goede pasvorm.

Belangrijk en fijn om te weten is dat de Kruidvat luiers geen zware belasting vormen voor het milieu. De luiers hebben het FSC keurmerk en een EU Ecolabel, het officiële Europese milieukeurmerk voor non-food producten. Het is een fijn idee dat Kruidvat luiers een relatief verantwoorde keuze zijn op het gebied van wegwerpluiers.

Voordelen Kruidvat luier

De Kruidvat luier biedt voor kinderen en ouders voordelen. Je kindje voelt zich er comfortabel in en de luiers blijven lang droog en lekken niet door. Dat is te danken aan het uitstekende absorptievermogen en soepelheid van het zachte materiaal. Als ouder maak je een milieubewuste keuze en betaal je bovendien een lage prijs. Niet heel onbelangrijk, want het luiertijdperk duurt meestal een jaar of 4 per kind.

Nog een voordeel is dat de NewBorn luiers (maat 0 t/m 2) van een plas-alarm zijn voorzien, net als de Midi luiers. Je hoeft dan alleen maar te kijken naar de verkleuring aan de buitenkant om te zien dat het tijd is de luier te verschonen. Als je kindje kan staan en bijna zindelijk is, zijn de Kruidvat luierbroekjes handig om in die fase te gebruiken.

kruidvat-luiers

Hoe beoordelen consumenten de Kruidvat luier?

De Kruidvat luiers zijn populair onder een toenemend aantal consumenten in Nederland. Sterker nog, bijna de helft van de kinderen in Nederland loopt rond in een Kruidvat luier! Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 40% van de kinderen een luier van Kruidvat aan hebben. Deze informatie is gebaseerd op het aantal verkopen dat in de Nederlandse markt heeft plaatsgevonden, onderzocht door onderzoeksbureau Nielsen.