Dagje weg? Niet zonder SOS polsbandje!

Margot - 19-06-2020
het-vergeten-kind-heppie-sos-armbandjes

Deze zomer gaat alles anders dan normaal. Niet meer op de bonnefooi een dagje weg, maar je plekje reserveren bij je favoriete attractiepark en een verre reis maken zit er nu even niet in. Maar nadat we ruim drie maanden voornamelijk thuis hebben doorgebracht, mogen we er in Nederland – weliswaar aangepast - gelukkig weer op uit.

Met een gerust hart op pad

Ook al zal het her en der rustiger zijn, ook op een strand, in het bos, in de dierentuin of het attractiepark is het belangrijk om je kind niet uit het oog te verliezen. Maar soms glipt er op een onbewaakt ogenblik toch een kind uit je zicht. Dat is enorm schrikken, en ik kan me voorstellen dat je dan in paniek raakt. Als je kind een SOS bandje draagt, kan dit helpen om jou en je kind snel weer samen te brengen. Op zo’n polsbandje staat jouw telefoonnummer en/of die van je partner. Zodoende kan je gebeld worden door degene die jouw kind gevonden heeft.

Belangrijk is wel dat je van tevoren afspraken maakt over wat jullie doen als jullie elkaar kwijtraken. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kun je een ontmoetingsplek afspreken of je kind op het hart drukken om een medewerker van het park of een badmeester bijvoorbeeld aan te spreken en te wijzen op het SOS polsbandje. Zo kun jij gebeld worden en zijn jullie snel weer herenigd.

GRATIS Heppie SOS armbandje aanvragen

Om zorgeloos en blij op pad te gaan deze zomer, mogen we alle Mamalove-lezers namens Het Vergeten Kind een gratis Heppie SOS armbandje geven. Zo kunnen jullie met een gerust hart genieten van jullie uitje. Vraag nu hier gelijk jouw unieke Heppie SOS armbandje helemaal gratis aan. Je kunt het armbandje zelf personaliseren door de naam van je kind en jouw telefoonnummer erop te schrijven. Vraag er snel eentje aan, want OP=OP!

Een zorgeloze zomer voor ieder kind

Voor duizenden kinderen zit een vakantie of zelfs een dagje weg er helemaal niet in. Zij groeien op in een moeilijke of onveilige thuissituatie of ze wonen zelfs niet eens meer thuis. Voor hen is de Coronacrisis extra zwaar geweest door het sluiten van de scholen. Het is voor deze kinderen dus nog belangrijker dat ze een dagje onbezorgd plezier kunnen maken. Samen met stichting Het Vergeten Kind willen wij ze helpen om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Help je ook mee?

Geef een kwetsbaar kind ook een zorgeloze zomerdag

Speciaal voor kwetsbare kinderen in Nederland organiseert Het Vergeten Kind deze zomer de Heppie Zomertour: volledig verzorgde dagjes weg, zoals bijvoorbeeld naar de dierentuin of een attractiepark. Deze uitjes kunnen voor kinderen die het moeilijk hebben echt een verschil maken: een hele dag kunnen deze kinderen de stress, spanningen en gevoelens van eenzaamheid vergeten. Genieten van een onbezorgde dag vol zon en plezier. Want mooie herinneringen geeft de kinderen veerkracht in hun dagelijkse leven. Help je mee?

Jij een onbezorgde zomerdag, zij een onbezorgde zomerdag

Vraag nu jouw GRATIS Heppie SOS armbandje aan en geniet van een ontspannen zomeruitje met je kinderen. Misschien wil je met een kleine donatie ook bijdragen aan een onbezorgde zomerdag van kinderen die in een moeilijke thuissituatie zitten. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van deze kinderen. Steun de Heppie Zomertour en gun ze een volledig verzorgde dag weg naar een pretpark of dierentuin. Hier vergeten zij hun problemen en zijn ze een dagje écht onbezorgd kind. Dat gun je toch ieder kind?

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners