Bureaus voor de kinderkamer

Margot - 23-07-2021
bureaus-voor-kinderkamer

Op een dag wordt het tijd voor een upgrade van de kinderkamer. Van babykamer naar peuterkamer is een stap, maar van kleuter naar schoolgaand kind is ook een heel nieuwe fase. Tijd om de speelhoek een zwiep te geven - ik bedoel: op te schuiven en ruimte te maken - want er gaat huiswerk komen, dus is een bureau nodig in de kamer van je kind. Dit zijn 10 toffe bureaus voor de kinderkamer.

La redoute retro kinderbureau

Dit bureau van La Redoute voor de kinderkamer is in Scandinavische stijl. Onder het blad zit een opbergruimte en er is een ladeblok met drie diepe lades en een ondiepe lade. La Redout heeft meer bureaus in deze stijl, onder andere eentje met twee ladeblokken en een met een lade over de breedte van het bureau. Erg stijlvol en speels, leuk voor de hippe kinderkamer.

Lef kinderkamerbureau
bureau-voor-de-kinderkamer-la-redoute

Bureau Nikki van Lef Collections is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Een strak bureau in de kleur jade groen met twee handige lades onder het bureaublad en een opbergvak in het midden. Het bureau is te koop via Wonenmetlefkids.nl

Ikea kinderbureaus

Ikea heeft verschillende mogelijkheden voor leuke kinderkamerbureaus. Bureau Pahl is bijvoorbeeld te pimpen met verschillende ‘opbouwdelen’ die je aan het bureau kunt bevestigen voor extra opbergmogelijkheden. Zo kun je het bureau helemaal naar wens stylen.

Petite Amélie bureau kinderkamer

kinderbureau-petite-amelie

Dit strakke bureau voor de kinderkamer heeft een ladeblok voor extra opbergruimte en handige en speelse opbergvakken op opvallende plekken. Ook bovenop het gedeelte met het ladeblok, dat vind ik echt verrassend en leuk. Het is een stevig en solide kinderbureau dat kan tegen een stootje. Te koop op petiteamelie.nl

Sebra kinderbureau

Dit praktische kinderbureau van eenvoudig design vindt ook in een kleine kinderkamer een plek. Met handige lade onder het werkblad voor bergruimte. Een eenvoudig en stijlvol bureau, wit met afgeronde hoeken. Het Sebra bureau koop je onder andere bij wonenmetlefkids.nl.

Flexa kinderbureaus en hangbureau

Flexa heeft verschillende leuke bureaus voor de kinderkamer, zoals bijvoorbeeld de Flexa Woody. Dit bureau is gemaakt van grenen en is verre van standaard recht-toe-recht-aan. Bovendien is het kinderbureau in hoogte verstelbaar. Handig, kan het meegroeien met je kind! Flexa bureaus vind je bijvoorbeeld op babypark.nl, er is ook een versie die je aan de muur hangt. Handig als je een kleine kinderkamer hebt.

Kidsmill kinderbureau met ladeblok

Plain and simple met genoeg opbergruimte, dit kinderbureau van Kidsmill is praktisch en van een robuust design. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig mdf en de lades openen en sluiten door middel van een push-open systeem.

Kinderbureau met pootjes Kidsmill

Oeh, dit kinderbureau, ook van Kidsmill is echt een beauty. Het heet niet voor niets The Sixties Desk, want dit bureau is geinspireerd op de trends in de jaren 60. Een wit bureau met aan de ene kant lades en aan de andere kant een kastje en met eikenhouten pootjes. Van Kidsmill.

Ferm Living bureau kinderkamer

Ferm Living staat bekend om de trendy meubels en woonaccessoires en ze hebben dus ook een heel tof kinderkamerbureau. Het Little Architect bureau is gemaakt van hout en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waaronder een heel mooi donkergroen.

Saartje Prum bureau

Oliver Furniture seaside office table, zo luidt de naam van het Saartje Prum bureau dat geschikt is voor kleine kantoorruimtes en dus ook voor een kinderkamer. Dit mooie exemplaar in Scandinavische stijl heeft vijf lades met ronde knopjes.

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners