Zodra je moeder wordt, verandert je rol in het leven compleet. De valkuil is dan dat je jezelf soms op de allerlaatste plaats zet: pas ná moeder, partner, ondernemer of werknemer en manager van het huishouden.

Toen ik daar met Suzanne van Pot Vol Liefde over in gesprek raakte, bleek dat we hierin hetzelfde staan: naast moeder, ondernemer en partner hebben we ook de behoefte aan aandacht voor onszelf. Conclusie: Moeders mogen meer van zichzelf houden.

Drukke moeders

Moeder, werknemer, partner, vriendin: vrouwen die moeder zijn geworden hebben vele rollen. En er wordt verwacht – of verwachten ze dat van zichzelf? – dat ze al die rollen tegelijk en tot in de puntjes kunnen vervullen, iedere dag. Maar hoe zorg je er als moeder voor dat je jezelf daarbij niet voorbij loopt?

Als ondernemende moeders weten wij als geen ander hoe zwaar het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Daarom zijn wij een unieke samenwerking aangegaan en lanceren we de Meer Voor Mama’s editie van Pot Vol Liefde.

Een pot vol liefde voor drukke moeders

Deze special edition van Pot Vol Liefde bevat voor iedere week een liefdevolle spreuk voor moeders in een stijlvolle glazen pot. Leuk om jezelf in drukke tijden in het zonnetje te zetten en om vrouwen te stimuleren om meer van zichzelf te houden.

In de speciale Meer Voor Mama’s editie van Pot Vol Liefde zitten 52 kaartjes met spreuken, affirmaties en reminders speciaal voor de vrouw die ook moeder is.

Eerst voor jezelf zorgen

Suzanne: ‘Moeder zijn is het mooiste wat er is. Maar toch ben ik meer dan alleen een moeder. Ik ben meer dan de vrouw van, de ondernemer, de vriendin. Vaak vergeten vrouwen zichzelf en daarmee ook wat ze leuk vinden en wat ze willen in het leven. Zelf heb ik dit ook ervaren.

Toen ik in een burn-out zat schreef ik kaartjes met positieve en liefdevolle teksten aan mezelf. Zo herinnerde ik mezelf eraan dat ik waardevol ben, ertoe doe en dat ik rust mag nemen en van het leven mag genieten. Dit gun ik anderen ook.

Daarom ben ik Pot Vol Liefde gestart en zo is ook deze special edition van de Pot Vol Liefde in samenwerking met Meer voor Mama’s ontstaan. Om moeders eraan te herinneren dat ze zichzelf juist meer liefde en aandacht mogen geven. Want je kunt er pas écht voor anderen zijn wanneer je eerst voor jezelf zorgt.’

Hoe werkt de Pot Vol Liefde?

Je kunt iedere week of wanneer je er behoefte aan hebt, een kaartje uit de Meer Voor Mama’s Pot Vol Liefde halen. Ieder kaartje bevat een spreuk of tekst. Als reminder om milder voor jezelf te zijn, om je een positieve boost te geven of om je erover na te laten denken wat het voor jou betekent.

Je kunt de kaartjes gebruiken als rustmoment, om neer te zetten als geheugensteuntje, maar ook om weg te geven aan iemand die je lief is. Met 52 kaartjes in de pot zit er voor een jaar aan liefde in.

Waar is de special edition verkrijgbaar?

De Meer Voor Mama’s editie van Pot Vol Liefde is een mooi cadeau voor jezelf, je vriendin, buurvrouw, geliefde of moeder. Deze special edition is te koop via www.potvolliefde.nl.

Over Pot Vol Liefde

Pot Vol Liefde maakt liefdevolle producten zoals de Pot Vol Waardering, Pot Vol Geluk en dus nu ook de special edition Pot Vol Liefde x Meer Voor Mama’s. In elke pot zitten kaartjes met liefdevolle boodschappen in de vorm van mooie teksten, affirmaties en gedichtjes over liefde, geluk en mindfulness. Deze bijzondere producten zijn met liefde gemaakt om meer positiviteit, liefde en geluk te verspreiden. Een ideaal cadeautje voor jezelf of voor iedereen die wel wat liefde verdient.

Over Meer Voor Mama’s

Meer Voor Mama’s is sinds 2015 een groeiend online platform voor en door moeders. Samen met een team van bloggers verschijnen er onder de hoofdredactie van Margot Wit op meervoormamas.nl uiteenlopende artikelen voor vrouwen die moeder zijn. Daarnaast wordt op de social media kanalen relevante content gedeeld, van tips tot persoonlijke ervaringen afgewisseld met een portie luchtigheid. Ook heeft Meer Voor Mama’s een eigen cadeaupakket.