Columns geschreven door vaders

Onlangs toegevoegd
Meer blogs over Columns geschreven door vaders

Papacolumn

Het eerste wat je je misschien afvraagt bij het lezen van deze categorie is het volgende: dit is toch een blog geschreven door mama's en voor mama's? En dus niet voor papa's? Dit is wel zo, maar natuurlijk ben je in veel gevallen een team. Jullie moeten het samen doen. Het is ook belangrijk om als ouder op één lijn te zitten. In deze categorie vind jij verschillende columns die bedoeld zijn voor de vader, maar natuurlijk kun je ze als moeder ook gewoon lezen. Dat is helemaal geen probleem. Maar wat voor columns staan er dan in deze categorie? Vraag je je nu ongetwijfeld af.

Ben jij een toekomstige vader, dan is het handig om al van te voren bepaalde inzichten op te doen. In deze categorie vind je bijvoorbeeld columns over hoe je je als toekomstige vader het beste kunt voorbereiden op je toekomstige kind. Er is immers een bekend spreekwoord dat stelt: een goede voorbereiding is het halve werk. Je kunt er beter goed voorbereid ingaan, zodat je later niet voor de nodige problemen komt te staan. Maar ook voor andere soorten columns ben je hier op de juiste plaats. Daarbij kun je denken aan de beste manier hoe je je als vader kunt gedragen. Maar ook worden er odes aan vaders gegeven. Want als moeder kun je het vaak niet alleen en heb je toch echt de steun van een vader nodig.

De meeste vaders komen misschien niet op deze blog, maar jij als moeder kan je man of vriend dan natuurlijk adviseren om dit te lezen. In de toekomst wordt deze categorie waarschijnlijk nog groter. Zodat niet alleen moeders aandacht krijgen, maar dat vaders ook nog iets bij kunnen leren. Want je moet het in de meeste gevallen toch samen doen.

Partners