Magisch Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland

Margot - 24-11-2017
toverland-sinterklaasfestijn-1511531943-46179

In de weekenden van 25 en 26 november & 2 en 3 december is het Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland. De Sint en zijn pieten komen op bezoek, er zijn een heleboel leuke extra activiteiten en natuurlijk kun je ook genieten vand de attracties in het Land van Toos en the Magic Forrest.

Je kunt genieten van de Sinterklaasshow waarin je wordt meegenomen in een spannend vijf december verhaal, er is een pietendisco waar de DJ piet zorgt dat niemand kan blijven stilstaan, door het park vind je muziekpieten die zorgen voor bekende deuntjes en er zijn zelfs circuspeten die de gekste acrobatische trucs laten zien.

Maar misschien wel het allerleukste (en ook wel een beetje spannend) is dat je Sinterklaas echt kunt ontmoeten tijdens de meet & greet!

De magische Pepernoten Expeditie

Dit jaar is er een spannende expeditie bij Toverland tijdens het Sinterklaasfestijn. Je kunt namelijk meedoen aan de Pepernoten Expeditie. Bij de ingang van het park ontvang je je eigen juten zakje met daarin 6 speciale kaartjes. Op het park moet je dan de juiste piet bij het juiste kaartje zien te vinden. Bij elke piet verzamel je meer pepernoten. Vind jij alle pieten? Dan krijg je de meeste pepernoten, dat wordt smullen!

Kijk voor meer informatie over het Sinterklaasfestijn en het bestellen van tickets op Toverland.com.

Winactie Sinterklaasfestijn 2017 in Attractie Toverland

We mogen 5 keer 2 toegangskaarten verloten voor het Sinterklaasfestijn 2017 op zaterdag 2 of zondag 3 december in Attractiepark Toverland! Wat moet je doen om kans te maken op 2 toegangskaarten? Laat een berichtje achter onder het Sinterklaasfestijnbericht op Facebook en vertel wie je graag meeneemt!

Deze winactie is verlopen. De winnaars zijn via Facebook bekendgemaakt.

Lees ook ons verslag van het Sinterklaasfestijn 2016 in Attractiepark Toverland

In samenwerking met Attractiepark Toverland.

Margot woont samen met haar vriend en hun zoontje. Met een achtergrond in media en marketing is ze nu de drijvende kracht achter MeerVoorMamas.nl. Woont in de stad, maar komt graag in het groen. Houdt van reizen, leuke nieuwe plekjes ontdekken (vooral waar je kunt eten) en bevindt zich het liefst aan/op/in het water.
lees meer blog's van Margot

Ook veel gelezen:
Social
Partners