Zin om deze vakantie heel veel Nederlandse highlights in één dag te bekijken? Dat kan in Madurodam, de Nederlandse miniatuurstad in Den Haag. Je ontdekt er waar het kleine Nederland groot in is. Tot en met 30 september 2019 kun je met korting naar Madurodam. Een leuk uitje in de zomervakantie met 5 euro korting per kaartje! Lees snel verder om ook gebruik te maken van deze speciale kortingsactie.

Madurodam: Nederland in het klein

Madurodam is een wereldberoemd themapark in Den Haag. Het park heeft prachtige miniaturen van Nederlands bekendste plekken en gebouwen, zoals Schiphol, de haven van Rotterdam, de Utrechtse dom en het Rijksmuseum. Bij Madurodam kun je in één dag heel Nederland bekijken en je kunt er ook een heleboel zelf doen. Je kunt bijvoorbeeld beleven hoe het is om een bekende DJ te zijn zoals één van Nederlands bekendste artiesten Armin van Buuren. Er staan DJ tafels waar je voor een miniatuurpubliek je eigen mix in elkaar kunt zetten. Madurodam is 365 dagen per jaar geopend en is voor iedereen een erg leuk uitje.

madurodam

madurodam-rotterda

madurodam-park

madurodam-schiphol

Wat kun je allemaal doen in Madurodam?

Zo Groot is Oranje In de overdekte voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ kun je zien hoe de oranjegekte in Nederland is ontstaan. Ben jij een topvoetballer en de volgende ster van Oranje? Madurodam heeft een voetbalkooi waar je al je trucjes kunt showen. Nieuw Amsterdam Nieuw Amsterdam is een prachtige interactieve attractie die het verhaal over de Nederlandse oorsprong van New York vertelt. Je gaat aan boord van De Vergulde Bever. Je waant je in de 17e eeuw en vaart van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af om de Engelsen te verslaan. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant in de strijd met de Engelsen moest maken voor het behoud van de stad. Ook leer je in deze attractie welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Hof van Nederland Bij het Hof van Nederland kun je plaatsnemen aan een grote tafel als deelnemer aan de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572. Deze attractie in Madurodam is geïnspireerd op het gelijknamige museum in Dordrecht. Je bent getuige van één van de belangrijkste momenten in de Nederlandse geschiedenis. Reuzentulpen In Madurodam vind je de allergrootste tulpen van Nederland! Je kunt lekker rondlopen door een veld met 17 oranje reuzentulpen. Ze zijn ongeveer 2,5 meter hoog! Nijntje speeltuin Nijntje, het wereldberoemde konijn van Dick Bruna, heeft een eigen speeltuin in Madurodam! Erg leuk. De Nijntje speeltuin is speciaal ontworpen voor de allerkleinste kinderen. Ze kunnen hier heerlijk schommelen, klimmen en klauteren. Fantasitron Wil je ook een unieke en blijvende herinnering van je bezoek aan Madurodam? Laat dan een levensechte 3D-scan van jezelf en van je kids maken in de Fantasitron. Je kunt dan je eigen miniatuurpoppetjes laten printen in een 3D printer. Super gaaf! Nieuw: Indoor attractie de Waterwolf September 2018 is er een nieuwe attractie geopend in Madurodam: De Waterwolf. Wat je kunt verwachten? Met vereende krachten moeten bezoekers in de attractie de grootste stoommachine ter wereld in gang zetten. Help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen. Zal het lukken om gezamenlijk de Waterwolf te temmen? Op Madurodam’s eigen blog lees je meer over deze spectaculaire nieuwe attractie.

Met korting naar Madurodam in Den Haag

Tot en met 30 september 2019 kun je met korting naar Madurodam in Den Haag. Profiteer van 25% korting en ontdek waar een klein land groot in is. De prijs van een kaartje is via deze kortingsactie € 14,50 (i.p.v. € 19,50), dus maar liefst vijf euro korting! Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis mee naar binnen. Als je nu hier je tickets vóór 1 september 2019 a.s. bestelt, heb je tot en met 30 september 2019 om eropuit te gaan. Op zoek naar andere leuke uitjes met kinderen? Kijk dan ook snel bij onze andere tips! Voor dinoliefhebbers: Oertijdmuseum in Boxtel, Naar het Nijntje museum in Utrecht, Recreatiepark Pukkemuk in Dongen