Vanaf 24 april draait Vos en Haas Redden het Bos op het grote scherm op veel plekken in Nederland. En die leuke familiefilm, gebaseerd op het boek van Sylvia vanden Heede en geïllustreerd door Thé Tjong-Khing, willen wij zeker zien! Jij toch ook?

Op Meer Voor Mama’s schrijven we vaak reviews over leuke films in de bioscoop en feelgood series op streamingdiensten. Onze bloggers en redactieleden gaan in hun vrije tijd graag met hun gezin naar de bioscoop of naar een filmhuis. Ook nu kijken we alweer uit naar een bezoekje aan de bioscoop!

Vos en Haas Redden het Bos film in de bioscoop

Het verhaal van Vos en Haas Redden het Bos

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden?

Bekijk de officiële trailer van Vos en Haas Redden het bos

Een leuke familiefilm over Vos en Haas

Vos en Haas Redden het Bos is een film van Mascha Halberstad, die vorig jaar groot succes met de animatie speelfilm Knor behaalde. In de film over Vos en Haas kun je de stemmen herkennen van Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag, Sigrid ten Napel, Alex Klaasen en Finn Poncin. Het avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

De familiefilm is gebaseerd op het verhaal Vos en Haas en de Bosbaas, door Sylvia vanden Heede en geïllustreerd door Thé Tjong-Khing. De geliefde boekenserie Vos en Haas bestaat al 25 jaar en wordt sinds 2019 als animatieserie op KRO-NCRV uitgezonden. Ter gelegenheid van de film heeft uitgeverij Lannoo een heruitgave van het boek met de filmtitel Vos en Haas Redden het Bos uitgebracht.

Winactie Vos en Haas Redden het Bos

Speciaal voor de lezers van Meer Voor Mama’s hebben we een leuke winactie. Wil jij kans maken op een prachtig prijzenpakket met daarin 1 spel, 1 boek en 2 vrijkaarten? Ga dan snel naar onze Facebook pagina en doe mee met de winactie!

Winactie Vos en Haas

Specificaties van de film Vos en Haas Redden het bos

Genre: Familiefilm, animatie
Nederland, België, Luxemburg
Duur van de film: 70 min
Regie: Mascha Halberstad
Cast: Iliass Ojja, Ilse Warringa, Remko Vrijdag, Sigrid ten Napel, Alex Klaasen, Finn Poncin
Distributie: Periscoop Film (kijk hier voor alle bioscopen bij jou in de buurt)
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden

Filmposter Vos en Haas Redden het Bos