Als moeder heb je het al druk genoeg. Bij het organiseren van een feestje mag je dus best kiezen voor wat meer gemak, bijvoorbeeld omtrent het regelen van de catering. Je wil voor ieder wat wils en het liefst ook iets dat past in jouw feest-setting. Een patatkraam op locatie is wellicht precies wat je zoekt.

Gemak vóór en tijdens je feest

Een patatkraam op je feestje is niet alleen makkelijk tijdens het feest, het bespaart ook een hoop te regelen voorafgaande aan je feest. Partijen die patatwagens verhuren hebben vaak standaard pakketten en vaste prijzen per persoon. Je kiest dus het pakket met de friet en snacks die je zoekt en weet dan eigenlijk precies waaraan je toe bent. Geen keuzestress, maar vooral gemak. Zo heb je bij Friet enzo, al binnen 2 minuten een patatkraam besteld op een feestlocatie naar keuze. Zij bieden zelfs binnen 24 uur een offerte en communicatie op maat. Volledig ontzorgt en weer een zorg minder.

Patatkraam Friet enzo op locatie

Een patatkraam op locatie is verrassend veelzijdig

Vroeger dacht je bij een patatkraam wellicht aan een vette hut op wielen, tegenwoordig zijn de meeste exploitanten ook met de tijd meegegaan. Een patatkraam ziet er vaak uit als een moderne foodtruck met net personeel dat het feestje compleet wil maken. Ook qua snacks en friet zijn de opties vaak enorm breed; meer exotische snacks, vega opties, halal en denk ook aan bijvoorbeeld ‘loaded fries’. Je mag best meer verwachten dan enkel friet, frikandellen en kroketten…

Aan de andere kant, niemand zal teleurgesteld zijn als je wel gaat voor die traditionele opties. Wie houdt er nou niet van friet met een kroket of frikandel? Je kan helemaal uitpakken met een patatkraam op locatie met alles erop en eraan of het dus lekker simpel houdt.

Patat bakken in frietkraam

Budgetvriendelijk, zeker bij grote aantallen gasten

Als we het huren van een patatkraam op locatie vergelijken met andere cateringopties, dan zijn er niet veel voordeligere opties. Een patatkraam is het budgetvriendelijke alternatief en dat zeker bij grote aantallen gasten.

De opties om onbeperkt te eten bedragen al snel 8 tot 10 euro per persoon, maar er zijn vaak ook opties voor een enkel frietje en/of snack per persoon. Dan ben je vaak al voor een paar euro per persoon klaar. Vraag daar ook zeker naar, de mogelijkheden voor grote evenementen op scholen of evenementen zijn vaak maatwerk voor dit soort partijen. Er zijn vaak wel mogelijkheden om hierover te onderhandelen.

Ze laten geen sporen achter

Het laatste voordeel van een patatkraam op locatie wat niet vaak wordt genoemd, is het feit dat ze ná het bakken op locatie vaak weggaan zonder troep achter te laten. Geen afwas, geen rondslingerend servies en geen vieze keuken. Een patatkraam komt op locatie naar keuze, bakt voor je gasten en gaat vervolgens weg als iedereen zijn buik rond heeft gegeten.

Kortom, niet voor niets een tip dus en daarom de moeite waard om eens te proberen. Als je binnenkort een feestje plant, overweeg dan zeker een patatwagen. Een patatkraam op locatie is een zorgeloze invulling van jouw catering tijdens feestdagen.

Lekker friet en patat eten