Soms vind ik het heerlijk om rustig onderuitgezakt op de bank een Netflix serie te kijken. Ik nestel me dan graag onder een dekentje in een hoekje van de bank. Sinds kort heb ik hiervoor de ideale oplossing in huis: Een elektrische TV beugel, waarmee ik de TV in de ideale positie kan hangen om het goed te kunnen zien. Mijn kinderen zijn er ook fan van, want zij kunnen de TV dan makkelijk verstellen als ze Mario Kart willen gaan spelen op de TV met hun Nintendo Switch. In dit artikel bespreken we de voordelen van elektrisch draaibare tv beugels en waarom je zou moeten overwegen om er een aan te schaffen.

Netflix kijken

Wat is een elektrische TV beugel?

Als je op zoek bent naar een handige en ruimtebesparende manier om je televisie op te hangen in de woonkamer, dan is een elektrisch draaibare tv beugel een uitstekende keuze. Met een elektrische TV beugel creëer de beste tv beleving. Met een TV beugel kun je vanuit elke hoek in je woonkamer heerlijk comfortabel genieten van je favoriete serie, film of sportwedstrijd. Ook kunnen je kinderen heerlijk hun favoriete games spelen, zonder dat jij er direct last van hebt.

Doordat je het beeld naar je toe kunt draaien en kantelen heb je altijd goed zicht op je TV scherm. Met een kabelkolom of kabelgoot werk je bovendien netjes je kabels weg.

De voordelen van een elektrische TV beugel

Elektrische TV beugels bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele TV beugels of ophangsystemen. De voordelen van een elektrische TV beugel op een rijtje:

Flexibiliteit in kijkhoek

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrisch draaibare TV beugel is de mogelijkheid om de kijkhoek aan te passen. Met een traditionele TV beugel is de kijkhoek meestal beperkt tot één positie, maar met een draaibare beugel kun je de tv in verschillende richtingen bewegen. Je kunt de beugel gebruiken om de TV naar links of rechts te draaien, zodat je vanuit verschillende hoeken kunt kijken.

Dit is vooral handig als je in een grote kamer bent en de tv op een centrale plaats wilt plaatsen, zodat iedereen vanuit verschillende hoeken kan kijken.

TV ophangen met muurbeugel

Ruimtebesparend

Een ander voordeel van elektrisch draaibare TV beugels is dat ze ruimtebesparend zijn. In plaats van een TV meubel te gebruiken dat veel ruimte in beslag neemt, kun je de TV eenvoudig aan de muur hangen met behulp van een TV beugel. Dit maakt het ook gemakkelijker om de kamer op te ruimen en schoon te maken, omdat er geen TV meubel is dat in de weg staat.

Veilige installatie

Een elektrisch TV beugel is makkelijk en veilig te installeren. Deze beugels zijn speciaal ontworpen om een tv van verschillende groottes en gewichten te dragen, en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals staal en aluminium. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de TV van de muur valt of beschadigd raakt tijdens gebruik.

Eenvoudig te gebruiken

Elektrisch draaibare TV beugels zijn eenvoudig te gebruiken. In plaats van de TV handmatig te moeten bewegen, kun je de beugel elektronisch bedienen met een afstandsbediening of zelfs via een app op je smartphone. Dit maakt het gemakkelijk om de TV te verplaatsen en de kijkhoek aan te passen zonder dat je daarvoor hoeft op te staan. Wel zo makkelijk toch?

TV aan de muur met elektrische TV beugel

Mooi en esthetisch

Ten slotte zien elektrische TV beugels er ook goed uit. Deze beugels zijn vaak ontworpen met een strak en modern uiterlijk, waardoor ze goed passen bij verschillende interieurstijlen. Bovendien worden de kabels netjes weggewerkt achter de TV, waardoor er geen rommelige kabels zichtbaar zijn. Ook dit was een belangrijk punt bij de keuze voor onze aankoop van een TV beugel!

Tot slot

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je TV op te hangen in de woonkamer die flexibiliteit, ruimtebesparing, veiligheid, gebruiksgemak en esthetiek biedt, dan is een elektrische TV beugel een uitstekende keuze. Het gebruik van een elektrisch draaibare TV beugel biedt je de vrijheid om je TV te draaien en te kantelen, afhankelijk van waar je in de kamer zit, en maakt het gemakkelijk om de TV op te ruimen en schoon te maken.

Bovendien bieden deze beugels veiligheid en duurzaamheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit van je TV tijdens gebruik. En last but not least, het moderne uiterlijk van een elektrische TV beugel past goed bij verschillende interieurstijlen en maakt het gemakkelijk om de kabels netjes weg te werken.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar een elektrische TV beugel die past bij jouw behoeften en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die het biedt!